Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erbia.pl [Dedyk] [Easy]

Erbia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie moge stworzyc Likana? Mam wszystkie 4 postacie ale likana nie mam :/

A przestawiłeś płeć bo on tylko u mężczyzn występuje.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Martwi  mnie drop yang :( do poprawki na mapie 105 lvl szamanem :P pozdro moby z*******e hp zanim je ubuje pd mi znika, a 6/7 nie moge dodać bo niestety jak na serwer easy sztabki lecą hmm no niby miały byc jak na pandorze a może jedna sztabka 2kk poleci  z co 3 spota. 

A tak to nie mam zastrzeżeń błędy juz wymieniłem niby odpisał admin że działają ale kiedy przestaną działać i wdrążą to co zdziałali?? 

//EDi

Skoro to easy nieh już nie przesadza że będę wbijał 3 dni perf bony do głupiego naszyjnika..  bonuje już mi się od 12 w nocy w sumie 12h... poprawcie to niech trochę lepiej te bony wchodzą w bizu/broni ale bronie 75 niech zostaną tutaj można się pomęczyć z sr i um bo do szarfy wiadomo najlepsze trzeba wsadzić a kto  ma cierpliwość wybonuje te 50 um ;d  

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Gowno nie serwer, od wczoraj bs sam kupuje zmianki nawet jak ktos wystawi w sklepie to traci sie w huy kasy.

Bs kasuje bony w stalce dodam 5 odpalam i mam juz 3-4.

Opublikowano

Dlaczego nie moge stworzyc Likana? Mam wszystkie 4 postacie ale likana nie mam :/

Po prostu on jest za jakieś 2 sloty dalej od postaci sprawdź sobie :) 

Doprawdy serwer pierwsza klasa.

• Brak forum

• Support brak

2cmq1lc.jpg

I jeszcze ten fanpage mories <3

Nie polecam, serwer typowo pod zarobek.

O matko  no poczekaj trochę dopiero wczoraj po 23 wystartował mieli problemy na pewno wszystko naprawią. A ty zaraz byś chciał wszystko na raz :D

Znajdziecie mnie pod nickiem Zaczynającym się na : Ber......

Pomogłem daj lubię to :)

Opublikowano

Mam lekkie zastrzeżenie do tego,czy to coś ważnego? Pierwszy raz widzę taką odmianę.

0ec38918dde76c46.jpg

Oj oj trzeba uważać. W razie czego przeskanuj tutaj 

https://virusscan.jotti.org

Sprawdź czy podczas bezczynności nie zjada ci pamięci jeżeli tak to od razu działaj.

No serwer ciekawy, ale taki wirus oj oj coś tu nie gra. 

Daj znać jak sprawdzisz.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Boże ale wy jesteście tępi, i tworzycie zaraz jakieś bajeczki o zjadaniu pamieci... Nic z tego nie jest w żadnym stopniu szkodliwe. VT pokazuje wynik powstały po packowaniu pliku. Nod nie wykrywa nic , zero , null, a wy uważacie się za mądrzejszych i próbujecie namieszać i narobić syfu :) Powodzenia życzę z takim podejściem :) Za chwile ktoś napisze że wirus milenijny w kliencie jest i zjada obudowę od środka... ;)  :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Boże ale wy jesteście tępi, i tworzycie zaraz jakieś bajeczki o zjadaniu pamieci... Nic z tego nie jest w żadnym stopniu szkodliwe. VT pokazuje wynik powstały po packowaniu pliku. Nod nie wykrywa nic , zero , null, a wy uważacie się za mądrzejszych i próbujecie namieszać i narobić syfu :) Powodzenia życzę z takim podejściem :) Za chwile ktoś napisze że wirus milenijny w kliencie jest i zjada obudowę od środka... ;)  :)

Człowieku no chyba się coś pogubiłeś w swojej głowie kto tutaj rzuca jakieś spekulacje ??

Pokazał skan no wykrył to ja osobiście polecam mu to sprawdzić bo to nie jest byle jaki błąd/wirus. No nie koniecznie też mógł powstać od klienta gry, ale po co pobieraniem mam narażać się na reset.

Opublikowano

Ja się tylko pytam co to tak? Jak byś 1 raz widział syfa o takiej nazwie nie zapytał byś się? Wiesz może cię stać na kupienie sobie płytki z windowsem ale mnie nie więc z lekka staram się nie ryzykować bo formata niestety nie zrobię.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

moje zdanie jezeli moge cokolwiek powiedziec jest takie ze ten serwer potrzebowal jeszcze okolo 2 tygodni na dopracowanie ale z racji ze wiadomy serwer upadl tzn backup 5dni to bardzo duzo ludzi zaczelo czegos szukac i administracja zweszyla zysk co jest w tych czasach oczywiste :) 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Doprawdy serwer pierwsza klasa.

• Brak forum

• Support brak

2cmq1lc.jpg

I jeszcze ten fanpage mories <3

Nie polecam, serwer typowo pod zarobek.

Serwer pod  zarobek :)

Może i masz rację ale zachowujesz się jak typowy cebulak po co on ma mieć dobrze skoro ja nie mam??? 

Pomyśl czy ktoś otwiera sklep dla spełnienia samego siebie i sprzedaje za pół darmo?? no nie a może dla satysfakcji i oddaje za darmo?? no nie chce zarobić na jedzenie w tym kraju.

Nikt cie nie zmusza do kupowania is, gram dla czystej przyjemności jak się znudzi idę na inny serwer.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wiecie co idźcie grać w pasjansa. Tak będzie najlepiej, już któryś serwer, któraś prezentacja - wpadają klauny i robią zamieszanie bo im znalazło wirusa w kliencie :D Powodzenia życzę z robieniem takiego zamieszania :) U mnie nie ma żadnej reakcji , interakcji z innymi plikami systemowymi, żaden antywirus ( NOD Smart Security ) , deffender nie wykrywa niczego na żadnym z dysków czy w żadnym pliku - więc nie widzę powodu do robienia zamieszania w prezentacji jak wy - węszę tutaj konkurencję i robienie sztucznego zamieszania. A dodatkowo przerobiłem metin2client.bin na exe żeby nie odpalać co chwila pacherem.

Pytanie dotyczące normalnych rzeczy, nie bajeczek i srania czy pisania bzdur - nie stać mnie na płytkę windowsa ( a co on jest jednorazowy ?? :P żal , polecam trochę zaczerpnąć wiedzy - serial do windowsa nie jest jednorazowy!!! - nie kupuj co miesiąc nowego systemu, formata możesz robić co dziennie i co dziennie instalować system nie płacąc za to ;p to nawet 5 letnie dziecko wie :D a jak nie wiesz - zapytaj kogoś gdzie znajdziesz serial do swojego windowsa który jest wielorazowego użytku ;D <facepalm>) :

1. Kiedy poprawki zgłaszanych przez nas problemów

2. Kiedy forum ( o ile w ogóle będzie...)

3. Kiedy cokolwiek , jakiekolwiek info.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ale w tym temacie jest lizodupow. Sory chlopaki, ale za mile slowka SM nie dostaniecie.

Nie polecam serwera, administracja + te wszystkie problemy juz wystarczajaco mnie odepchaly.

Opublikowano

Wiecie co idźcie grać w pasjansa. Tak będzie najlepiej, już któryś serwer, któraś prezentacja - wpadają klauny i robią zamieszanie bo im znalazło wirusa w kliencie :D Powodzenia życzę z robieniem takiego zamieszania :) U mnie nie ma żadnej reakcji , interakcji z innymi plikami systemowymi, żaden antywirus ( NOD Smart Security ) , deffender nie wykrywa niczego na żadnym z dysków czy w żadnym pliku - więc nie widzę powodu do robienia zamieszania w prezentacji jak wy - węszę tutaj konkurencję i robienie sztucznego zamieszania. A dodatkowo przerobiłem metin2client.bin na exe żeby nie odpalać co chwila pacherem.

Pytanie dotyczące normalnych rzeczy, nie bajeczek i srania czy pisania bzdur - nie stać mnie na płytkę windowsa ( a co on jest jednorazowy ?? :P żal , polecam trochę zaczerpnąć wiedzy - serial do windowsa nie jest jednorazowy!!! - nie kupuj co miesiąc nowego systemu, formata możesz robić co dziennie i co dziennie instalować system nie płacąc za to ;p to nawet 5 letnie dziecko wie :D a jak nie wiesz - zapytaj kogoś gdzie znajdziesz serial do swojego windowsa który jest wielorazowego użytku ;D <facepalm>) :

1. Kiedy poprawki zgłaszanych przez nas problemów

2. Kiedy forum ( o ile w ogóle będzie...)

3. Kiedy cokolwiek , jakiekolwiek info.

1. Kiedy cokolwiek ułoży się w twojej głowie? Takie moje pytanie.

Jak na razie to ty robisz zbędny tłum, naciskając  na innych graczy i ich prowokując miał pytanie to się zapytał chyba nie jest to zabronione w tej prezentacji?

Jedziesz go, że dzieciak a swoją wypowiedzią oraz kulturą wiele więcej nie reprezentujesz.

I tak w ogóle czy ktoś tu napisał "nie graj na tym syfie bo ma wirusy" ja bynajmniej nie zauważyłem, ale widzę jakiegoś "ciśnieniowca", który napompował się na serwer .

Czy bugi są naprawiane?

Czy jest dobry kontakt z administracją bo tutaj na forum żadnego nie widzę ?

Opublikowano

Znalazłem przyjaciela mojego kolegi,w każdym innym w 25% clientów rozumiem wykrywa tronjany itd ale tylko w bince a tutaj proszę.

58a5fad7b67eb712.jpg

Dusher i weź mi tu nie pierdziel 3 po 3,bo widzę Twoja wiedza odnośnie Płyty windows jest uboga,nie wiesz nie pisz.
A co do clienta rozumiem że były by jakieś wirusy,ale nazwy tych wirusów czytałem problemy jakie ludzie mają gdy je złapią.
Może i nie są groźne może Antywirus je tak opisuje,ale ostrożności nigdy za wiele.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Znalazłem przyjaciela mojego kolegi,w każdym innym w 25% clientów rozumiem wykrywa tronjany itd ale tylko w bince a tutaj proszę.

58a5fad7b67eb712.jpg

Dusher i weź mi tu nie pierdziel 3 po 3,bo widzę Twoja wiedza odnośnie Płyty windows jest uboga,nie wiesz nie pisz.

A co do clienta rozumiem że były by jakieś wirusy,ale nazwy tych wirusów czytałem problemy jakie ludzie mają gdy je złapią.

Może i nie są groźne może Antywirus je tak opisuje,ale ostrożności nigdy za wiele.

Ta dllk'a interweniuje gdy dzieje się coś niedobrego z Twoim klientem, np. wgrywasz do niego WaitHacka. Spakowana jest, dlatego też wykrywa wirusa. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...