Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to na pewno będą tłumy na starcie jak tylko informacje są na forum :)

Informacje o starcie pojawią się również tutaj, w odpowiednim czasie. Na o starcie tyle, co z zapowiedzi... (Pierwszy drugi, tydzień).

Dla dociekliwych wystarczą trzy kliknięcia na forum. Nie ma z czego robić problemu.

6279814389995621418209.png

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Handel yangami przez Allegro,PayPal i PSC będzie możliwy? 

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, dlaczego postanowiliście nie robić nieskończonych pelerynek (zmianki i poty to tam mniejsza) i tylko 2 strony eq? 

Dlaczego powracacie do czegoś co było uciążliwe? Przykładowo, idziesz dropić i za chwile masz całe eq zawalone itemami i nie nadążasz z przekładaniem ich do magazynu (nie zwróciłam uwagi i nie wiem ile stron będzie w magazynie i czy będzie można do niego wejść poprzez okno ekwipunku) i co wtedy? 

Wcześniej wiem, że ktoś pisał, że eq będzie zawalone potami i pelerynkami, do tego jeszcze dochodzą dopalacze, eq, pdki, rękawiczki. 

Jak wyobrażacie sobie to, że wszystko pomieści się na tych dwóch stronach? ;>

Jeżeli takowe pytania były zawarte w innych postach to przepraszam, ale nie czytałam wszystkich. Nie chce przeglądać tych 11 stron sensownych i bezsensownych postów. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, dlaczego postanowiliście nie robić nieskończonych pelerynek (zmianki i poty to tam mniejsza) i tylko 2 strony eq? 

Dlaczego powracacie do czegoś co było uciążliwe? Przykładowo, idziesz dropić i za chwile masz całe eq zawalone itemami i nie nadążasz z przekładaniem ich do magazynu (nie zwróciłam uwagi i nie wiem ile stron będzie w magazynie i czy będzie można do niego wejść poprzez okno ekwipunku) i co wtedy? 

Wcześniej wiem, że ktoś pisał, że eq będzie zawalone potami i pelerynkami, do tego jeszcze dochodzą dopalacze, eq, pdki, rękawiczki. 

Jak wyobrażacie sobie to, że wszystko pomieści się na tych dwóch stronach? ;>

Jeżeli takowe pytania były zawarte w innych postach to przepraszam, ale nie czytałam wszystkich. Nie chce przeglądać tych 11 stron sensownych i bezsensownych postów. 

Pytanie było zadawane już setki razy, łącznie z sugestią (potki, strony).

Brak w/w rzeczy to nie błąd, niedociągnięcie, czy kwestia nieumiejętnego technika.

Serwer został tak zaprojektowany, oraz stworzony - na tym koniec.

Dodając wam pelerynki, poty itd... Zabieramy wam również połowę rywalizacji (choćby o spoty) - to już nie to samo.

Dlaczego powracamy do czegoś co było "uciążliwe"? Dlatego, iż serwer został tak zaprojektowany, niektórzy nazywają go "powrotem do starych czasów" i tak, też ma zostać.

Dostęp do dozorcy macie z punktu ekwipunku (co opisane jest w prezentacji).

Nie jest to uciążliwe, gracze z dzisiejszej perspektywy bardzo się zmienili, co za tym idzie nie jest to typ serwera dla każdego.

Z czasem zaczniemy również ignorować temat "pelerynek", robi się to uciążliwe, a jeśli ktoś będzie chciał, odpowiedzi znajdzie wszędzie.

Opublikowano

No skoro nie ma jeszcze tego tematu w publikacjach to znaczy, że:

a ) nie startują dzisiaj

b ) startują dziś, ale dzięki takiemu podejściu będzie ze 100osób na starcie

Opublikowano

Handel yangami przez Allegro,PayPal i PSC będzie możliwy? 

Odpisze mi ktoś?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

dlatego właśnie nie spodziewajcie się dużejk liczby graczy mysle że ok 200 powinno być ;) Na takich serwerach już nikt nie gra przeykro mi, powodzenia :)

No chyba ty.

Opublikowano

dlatego właśnie nie spodziewajcie się dużejk liczby graczy mysle że ok 200 powinno być ;) Na takich serwerach już nikt nie gra przeykro mi, powodzenia :)

Jak ci nie pasuje to nie graj  :D

Odpisze mi ktoś?

Handluj :D  a kto ci zabroni ? 

Opublikowano

Okay, 'powrót do starych czasów', 'tak serwer jest zaprojektowany'. 

Dobrze, jestem ciekawa jak wypali to w praktyce, dlatego zawitam! 

widzimy się w Shinsoo (Aria bodajże. ^^ )

Opublikowano

Kiedy macie zamiar wystartować?

Start prawdopodobnie jutro w południe! Jeśli skończą z wszystkim. Czytajcie forum ;)

http://www.forum.melivia.pl/topic/211-zbiorowa-opinia/

Opublikowano

Nie liczyłabym, że serwer wystartuje w ten weekend. Ale nawet i dobrze. Niech zrobią wszystko co mają zrobić, a potem startują. 

Opublikowano

Nigdzie nie było podane, że na 100% start w ten weekend. Więc jeżeli go nie będzie to nic dziwnego.

Jest lub kiedy będzie dostępny ts serwerowy? 

Opublikowano

Nigdzie nie było podane, że na 100% start w ten weekend. Więc jeżeli go nie będzie to nic dziwnego.

Jest lub kiedy będzie dostępny ts serwerowy? 

tydzien temu pisali ze za tydzien start :D start mial byc 1 wrzesnia podobno :D

Opublikowano

wydaje mi sie, że to tylko był przewidywany start, a jak nagle wyskakują jakieś błędy uniemożliwiające start to praca nad serwerem musi się przedłużyć. ;>

Poza tym piszemy własnie w temacie 'zapowiedzi', gdyby to była oficjalna prezentacja, a start podany jako konkretna data i nagle zostałby przesunięty to owszem można się burzyć. Teraz w zwykłej zapowiedzi nie ma co marudzić. ;>

Opublikowano

Hmm... Teraz pytanie czy tracić graczy poprzez przełożenie ewentualnego startu, czy też niedopracowanie serwera?

Jutrzejsza sobota to przypuszczalna data, zobaczymy co będzie... Informacji spodziewajcie się jutro w godzinach wcześnie porannych (7-8).

[sprawę handlu poruszę jutro w przewidywanym temacie]

Opublikowano

Jak dla mnie lepiej wystartować z sprawnym 100% serwerem, drobne fixy podczas gry, nie bolą tak jak pól dniowe offy, albo cofki. Ludzie do gry zawsze sie znajda, wystarczy reklama, było poruszane wcześniej. Stabilny serwer przyciągnie więcej ludzi jak ruszy dobrze z reklama 24h przed startem w działa publikacji, trailery na YT itp. Nie wbiegu bo ktoś chce serwa jutro..., a później będzie tu robić spam, bo serwer nie stabilny 

Opublikowano

Ten serwer grzeje się w zapowiedziach od ponad miesiąca i nadal nie wiadomo kiedy start ?!

Irytuje także osoba założyciela i technika w jednym, który jakiś pomysł na ten serwer ma i nie dopuszcza do siebie

jakichkolwiek sugestii od graczy. Brak jakiegokolwiek dialogu z graczami. Co będzie po starcie ?

Nie podoba mi się nadęty założyciel i brak konkretów co do serwera. Nie zagram. 

Opublikowano

Ten serwer grzeje się w zapowiedziach od ponad miesiąca i nadal nie wiadomo kiedy start ?!

Irytuje także osoba założyciela i technika w jednym, który jakiś pomysł na ten serwer ma i nie dopuszcza do siebie

jakichkolwiek sugestii od graczy. Brak jakiegokolwiek dialogu z graczami. Co będzie po starcie ?

Na forum ów serwera są tematy dotyczące tego co gracze chcieliby zmienić lub dodać. To, że administrator uparł się przy kilku rzeczach i nie chce ich zmieniać to nie znaczy, że z wszystkim tak będzie. Poza tym czasem dobrze jest być twardym i stanowczym, a nie elastycznym i robić coś wbrew sobie. 

Trzeba sprawdzić by móc oceniać. 

Opublikowano

90% sugestii zostało wprowadzone.

Jeśli piszecie coś typu "Dodaj nieskończoną pelerynkę", jak mam na to reagować? 

Opublikowano

90% sugestii zostało wprowadzone.

Jeśli piszecie coś typu "Dodaj nieskończoną pelerynkę", jak mam na to reagować? 

I prawidłowo. Ty masz pomysł na serwer, nie oni także, ja bym ignorował te płaczki  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...