Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer starannie dopracowany, są jakieś nowości, nie ma wielu niepotrzebnych syfów jak np. na netmetin.

Jeśli data startu będzie podana w ciągu 24h to na pewno zagram.

Powodzenia tak czy siak.

­1bc44ccb8f.jpg

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekamy na wyjaśnienie sprawy z BlazingInfo, jeśli w ciągu najbliższych godzin nie otrzymamy sprostowania, będziemy zmuszeni do zmiany serwera strony.

Wtedy ustalimy datę startu.

Informacja o starcie na pewno pojawi się od Melivia. Jeżeli nie uzyskali sprostowania to muszą zmienić strone serwera i dopiero wtedy podadzą date startu.

Więc trzeba czekać aż coś się pojawi.

Jeszcze nie wystartował.

Kappa.

Opublikowano

W takim razie pozostaje czekac, mam tylko nadzieje, ze wypali w 100% ;)

Nie planujemy przeciągać wam startu, tylko po to, aby później podziękować.

Możecie być spokojni... :)

6279814389995621418209.png

Opublikowano

Bardzo ładnie się prezentuje.

Mam nadzieję że chociaż tutaj będzie normalny EASY, ogarnięta administracja i w miarę dużo graczy.

Życzę powodzenia i czekam :D

Opublikowano

Mam nadzieję że chociaż tutaj będzie normalny EASY, ogarnięta administracja i w miarę dużo graczy.

To będzie medium z nutką easy.

Kappa.

Opublikowano

Jedynym problemem jest fakt, że to nie jest Easy.

Główne nastawienie serwera to Medium, niektóre "elementy" Easy.

Opublikowano

Dlaczego nie dodacie 5 stron w ekwipunku? W prezentacji nic nie znalazłem na ten temat.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Dlaczego nie dodacie 5 stron w ekwipunku? W prezentacji nic nie znalazłem na ten temat.

Skoro serwer ma zachować starsze struktury, nie będziemy dodawać rzeczy typu "Nieskończone Itemy", pięć stron ekwipunku, czy podobnych. 

Opublikowano

Skoro serwer ma zachować starsze struktury, nie będziemy dodawać rzeczy typu "Nieskończone Itemy", pięć stron ekwipunku, czy podobnych. 

Uważam że powinniście dodać przynajmniej pelerynke nie skończoną i 4 albo 5 stron eq. To jest bardzo przydatne podczas gry i na pewno nie zaszkodzi.

Starsze struktury mogą odejść w zapomnienie, teraz liczy się coś innego.

Z resztą zobaczycie co gracze zrobią.

Albo po prostu zróbcie ankiete.

Kappa.

Opublikowano

Uważam że powinniście dodać przynajmniej pelerynke nie skończoną i 4 albo 5 stron eq. To jest bardzo przydatne podczas gry i na pewno nie zaszkodzi.

Starsze struktury mogą odejść w zapomnienie, teraz liczy się coś innego.

Z resztą zobaczycie co gracze zrobią.

Albo po prostu zróbcie ankiete.

Dodają w/w rzeczy tylko upodabniamy się do aktualnych serwerów. 

Mogą, ale nie muszą... W końcu o to tutaj chodzi.

Kiedyś potrafiliście grać bez tych rzeczy, każdy się cieszył... Teraz to już kwestia mody.

Opublikowano

Dodają w/w rzeczy tylko upodabniamy się do aktualnych serwerów. 

Mogą, ale nie muszą... W końcu o to tutaj chodzi.

Kiedyś potrafiliście grać bez tych rzeczy, każdy się cieszył... Teraz to już kwestia mody.

Rozumiem czyli masz w planach:

- Normalne pelerynki 200x

- Normalne potki czerwonie,f, g itp.

- Skille bez toogle? (Jako gracz chętnie bym to zobaczył na serwerze)

I takie różne inne.

Potrafiliśmy i dalej potrafimy. Rozwój idzie dalej a gracze razem z nim. Zobaczymy jakie odzwierciedlenie będzie to miało w samej rozgrywce.

To jest zwykłe ułatwienie do gry. Skoro już zdecydowałeś nie jestem w stanie tego zmienić.

Ale rozważ proszę zrobienie ankiety. 

Kappa.

Opublikowano

Rozumiem czyli masz w planach:

- Normalne pelerynki 200x

- Normalne potki czerwonie,f, g itp.

- Skille bez toogle? (Jako gracz chętnie bym to zobaczył na serwerze)

I takie różne inne.

Potrafiliśmy i dalej potrafimy. Rozwój idzie dalej a gracze razem z nim. Zobaczymy jakie odzwierciedlenie będzie to miało w samej rozgrywce.

To jest zwykłe ułatwienie do gry. Skoro już zdecydowałeś nie jestem w stanie tego zmienić.

Ale rozważ proszę zrobienie ankiety. 

- Tak

- Tak, do tego autopoty.

- Nie (?) czytaj prezentacje...

Oglądając prezentację, pobierając clienta, zakładając konto, a koniec, końców zaczynając grę, trzeba zrozumieć jedną rzecz.

Serwer został tak zaprojektowany i stworzony umyślnie.

Nie zapomnieliśmy o nielimitowanych pelerynkach, czy czymkolwiek innym, tylko po prostu ich nie dodaliśmy, tak właśnie ma to wyglądać.

Opublikowano

- Tak

- Tak, do tego autopoty.

- Nie (?) czytaj prezentacje...

Oglądając prezentację, pobierając clienta, zakładając konto, a koniec, końców zaczynając grę, trzeba zrozumieć jedną rzecz.

Serwer został tak zaprojektowany i stworzony umyślnie.

Nie zapomnieliśmy o nielimitowanych pelerynkach, czy czymkolwiek innym, tylko po prostu ich nie dodaliśmy, tak właśnie ma to wyglądać.

Przeoczyłem toggle w prezentacji mój błąd.

W takim razie mam pewien pomysł jeżeli chodzi i pelerynki. 

Czy dalibyście rade zrobić taki mini sklepik w eq gracza gdzie mógłby kupić pelerynki i inne dopalacze. Kiedy jestem na dobrym spocie i expie i nagle kończą się pelerynki to fajny było by mieć taki sklepik pod ręką. Aby nie musieć się wracać do m1 i marnować czas na kupno i wrócenie na spota. Czy takie coś jest możliwe?

Kappa.

Opublikowano

Przeoczyłem toggle w prezentacji mój błąd.

W takim razie mam pewien pomysł jeżeli chodzi i pelerynki. 

Czy dalibyście rade zrobić taki mini sklepik w eq gracza gdzie mógłby kupić pelerynki i inne dopalacze. Kiedy jestem na dobrym spocie i expie i nagle kończą się pelerynki to fajny było by mieć taki sklepik pod ręką. Aby nie musieć się wracać do m1 i marnować czas na kupno i wrócenie na spota. Czy takie coś jest możliwe?

Osobiście - myślałem na ten temat.

Trzeba by napisać sugestie na forum, poznać zdanie przyszłych graczy.

Opublikowano

Jak to serwer easy to peleryna i poty niekończące się wypadało jak by były. Tak samo ze zmiankami. Jeszcze propozycję mam taką jak by można było niekończące się poli zrobić bo niektórymi klasami łatwiej i lepiej się na poli expi niż z buta czy konia. :)

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Jak to serwer easy to peleryna i poty niekończące się wypadało jak by były. Tak samo ze zmiankami. Jeszcze propozycję mam taką jak by można było niekończące się poli zrobić bo niektórymi klasami łatwiej i lepiej się na poli expi niż z buta czy konia. :)

Co za dużo, to nie zdrowo.

To nie jest serwer easy.

Opublikowano

Co za dużo, to nie zdrowo.

To nie jest serwer easy.

Wbijanie 200 lvl na medium też nie zdrowe jest xD ale spoko jak nie easy to moja propozycja się nie przyda ;)

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...