Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego niestety nie wiem. Na forum widziałem też prezentacje lecz ono teraz nie działa. Klienta na stronie głównej nie ma, Ts3 który jest na stronie głównej też nie działa. Reasumując nie ma jak się dowiedzieć. ;c

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Start serwera planowany jest na Pierwszy/Drugi weekend września, więcej informacji znajdziecie na forum."

Czytamy czytamy. Pewnie się troszkę przeciągnie w końcu to beta. :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się dobrze. 

Mam nadzieję, że wszystko wypali i zostanę na nim dłużej.

Nudzi mnie już zmiana serwerów co 2-3 dni.

Ciekawi mnie jednak wygląd pozostałych setów, ale poczekam. :)

Opublikowano

Piszesz tak jak by pelerynek wgl miało nie być, a boty i tak będą nawet jak by pelerynki nie było :). Po to chyba jest administracja też, żeby pilnowała i banowała te boty. Większość serwerów medium posiada nieskończoną pelerynkę jak i poty, i jakoś budowanie postaci sensu nie straciło. Zamiast konkursu lvl zrobić konkurs pvp bo lvl nie sztuka jest wbić, a do pvp to już trzeba się przyłożyć.

Pozdro i czekam na serwer bo myślę, że warto :)

Sugerujesz żeby iść za tłumem, chciałbym żebyście zrozumieli, że nie dodamy nieskończonych pelerynek, mikstur, czy zmianek.

----

logo.png

Przez ostatni okres czasu było u nas krucho z www.

Od wczoraj technik (Ja) postanowił wziąć serwer www w swoje ręce, teraz żadna z stron/podstron nie "muli", nie ma opóźnień w czymkolwiek. (Przynajmniej z własnej woli).

[Możecie zakładać już konta, postacie będą usunięte]

Domena eu była domeną chwilową, aby udostępnić wam forum - podczas gdy Ja zajmowałem się instalacją serwera.

Z domeny eu nikt z was korzystać już nie będzie.

Jestem w trakcie budowy Wiki, oraz Supportu - może otworzę rekrutację na Redaktorów - osoby uzupełniające Wiki.

Strona, forum, oraz cała reszta stoi na domenie .pl, niektórzy z was będą musieli poczekać na odświeżenie adresów dns, oraz cache (do 48h).

Potem wystarczy już tylko czyścić dane przeglądarki.

Mała adnotacja dotycząca przenosin, niektóre z modułów mogły zostać nie zainstalowane (zapomniane), proszę o zgłoszenie wszystkich błędów poprzez forum/pw.

- Złą godzinę mam odnotowaną.

Prezentacja serwera zostanie również uzupełniona o bronie na resztę klas.

http://www.forum.melivia.pl/topic/183-meliviapl-prezentacja-serwera/

Jeśli ktoś z was jest zainteresowany współpracą:

http://www.forum.melivia.pl/topic/16-reklama-meliviapl/

6279814389995621418209.png

Opublikowano

Piszesz, że konta można zakładać, tylko postacie będą usunięte... Jak nawet założyć nie można postaci to co chcesz usuwać ehh.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Konta możecie zakładać, aby mieć na start.

Postacie (te które zostały z bety) zostaną usunięte... Jeśli ktoś interesował by się licznikiem.

Opublikowano

Pod koniec tygodnia.

Kiedy będzie dodana ta ankieta w sprawie miecza dla wojownika?

Ankieta będzie się odnosić tylko do miecza woja czy i do reszty postaci?

­

Opublikowano

Kiedy będzie dodana ta ankieta w sprawie miecza dla wojownika?

Ankieta będzie się odnosić tylko do miecza woja czy i do reszty postaci?

­

Nie ma sensu zmieniać pojedynczego itemku.

Opublikowano

W tych czasach serwer bez nieskończonych pele chociażby to nie serwer. Smieszy mnie też, że do teraz jeszcze na serwerach na start dają eq na start +6/7 to jest na prawdę zabawne.

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do tych pelerynek. Kiedyś nie było nieskończonych i się żyło.. Jak dla mnie tragedii nie ma. Nawet te 2 sloty eq ujdą jeżeli nie będzie milion różnych ulepszaczy.

Opublikowano

­Jak dla mnie trochę bez sensu... Nie ma niekończącej się pelerynki, pot itp to powinny być chociaż 5 stron w ekwipunku. Pewnie ulepszaczy i innych rzeczy będzie najebane jak to na serwer medium... do tego będzie trzeba kupić pół strony pelerynek i pot a to i tak starczy na max 1h... zgadzam się z Hoolem zerowe wykorzystanie źródła gry jeśli serwer jest na source.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

^ Dokładnie, aby poexpić dłużej będzie trzeba zapełnić pierwsza stronę eq potami a drugą pelerynkami +dopalacze i ulepki.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

W tych czasach serwer bez nieskończonych pele chociażby to nie serwer. Smieszy mnie też, że do teraz jeszcze na serwerach na start dają eq na start +6/7 to jest na prawdę zabawne.

Widocznie graczem nazwać Cię nie można.

­Jak dla mnie trochę bez sensu... Nie ma niekończącej się pelerynki, pot itp to powinny być chociaż 5 stron w ekwipunku. Pewnie ulepszaczy i innych rzeczy będzie najebane jak to na serwer medium... do tego będzie trzeba kupić pół strony pelerynek i pot a to i tak starczy na max 1h... zgadzam się z Hoolem zerowe wykorzystanie źródła gry jeśli serwer jest na source.

Ulepszaczy masz 5.

Były 2 strony, było po 200 pelerynek, było dobrze, wierzę, że teraz też sobie poradzicie.

W temat source to się nie wciskaj, proszę. :D

Opublikowano

Nie będziesz mnie oceniał czy jestem graczem, czy też nie. Przewiduje Ci już na teraz, że serwer wystartuje z opóznieniem - bugami i innymi syfami, które rozwalą grę. I możesz sobie negować moje wypowiedzi, ale finalnie zobaczą wszyscy, że to po prostu kolejny zwykly, nudny serwer medium, gdzie na dodatek trzeba dymać bez oczywistych oczywistości, elo.

Opublikowano

Nie będziesz mnie oceniał czy jestem graczem, czy też nie. Przewiduje Ci już na teraz, że serwer wystartuje z opóznieniem - bugami i innymi syfami, które rozwalą grę. I możesz sobie negować moje wypowiedzi, ale finalnie zobaczą wszyscy, że to po prostu kolejny zwykly, nudny serwer medium, gdzie na dodatek trzeba dymać bez oczywistych oczywistości, elo.

łał, taki urok metina, nigdy jeszcze nie było serwera w Polsce, ktory wyszedl w 100% odbugowany, bez rzadnych bledow geniuszu.

Nie ma i nie bylo serwera mt2_pl gdzie bugi zostaly usuwane w trakcie gry, a nie przed startem serwera.

Jak bedziesz patrzec na to tak jak dotychczas to bedziesz oceniach kazdy serwer ze jest taki sam, do momentu az twoj kolega lub ty nie wydasz swojego, ktory bedzie taki sam, czyli nudny, podobny do innych(twoim tokiem rozumowania)..

Jakbym mial patrzec na to tak jak ty to moglbym stwierdzic ze metin to nic innego jak gra komputerowa w ktorej trzyma sie tylko spacje do grania.. oraz ze metin polega tylko na biciu.. b***h please

Opublikowano

Nie ma to jak wypowiedź ukierunkowana impulsem.

Jeśli coś nie jest złe, a nie przypadło Ci do gustu nie powinieneś tego oceniać.

Osobiście bulwersuje się na widok ludzi (?), którzy zachowują się podobnie do Ciebie.

Pozdrawiam.

łał, taki urok metina, nigdy jeszcze nie było serwera w Polsce, ktory wyszedl w 100% odbugowany, bez rzadnych bledow geniuszu.

Nie ma i nie bylo serwera mt2_pl gdzie bugi zostaly usuwane w trakcie gry, a nie przed startem serwera.

Jak bedziesz patrzec na to tak jak dotychczas to bedziesz oceniach kazdy serwer ze jest taki sam, do momentu az twoj kolega lub ty nie wydasz swojego, ktory bedzie taki sam, czyli nudny, podobny do innych(twoim tokiem rozumowania)..

Jakbym mial patrzec na to tak jak ty to moglbym stwierdzic ze metin to nic innego jak gra komputerowa w ktorej trzyma sie tylko spacje do grania.. oraz ze metin polega tylko na biciu.. b***h please

Po części się z tobą zgadzam. Nie powinno się krytykować przez pryzmat swojego gustu, jak napisałem wyżej jeśli "to" działa, nie jest złe, jest nastawione na innych ludzi.

Nie mówię tutaj, że serwer jest w pełni odbugowany (jeśli nie będzie...) wyjdę na tym gorzej.

Lecz jest tworzony dla ludzi,  z ich pomocą możemy dojść do perfekcji.

Od siebie mogę dodać, że jako twórca nie jednego już serwera, wiem, że nie dopasuje czegoś dla każdego typu człowieka, jednym się podoba, drugim nie... Nie liczę również, że serwer podbije "serca" graczy, każdy na nim zostanie - nie opuści go aż to "śmierci". Liczę jedynie na to, że serwer utrzyma stałą liczbę graczy, oraz grono fanów. Póki co najlepsze podejście.

Pozdrawiam, Amok.

Opublikowano

@Amok. Na mpc to już nie to co kiedyś, teraz lepiej reklamę zrobisz na YT niz tutaj, tu 90% komentarzy będzie negatywne, niezależnie co byś miał na tym serwie. Oni tylko potrafią bluzgać, narzekać, widza przyszłość serwera zanim, więcej wiedzą o administracji serwera, niz ona sama o sobie i oczywiście znają się lepiej na serwerze niż technik. Wiec także moim zdaniem szkoda twego czasu na odpisywanie taki ludziom jak wyżej bo jest to bez sensu oni wiedzą swoje. 

A dwa Ci prawdziwi gracze już praktycznie sie nie wypowiadają 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...