Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melivia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta grafika jest bardzo szpetna, będzie planowana jej zmiana? 

Według mnie nieskończona pelerynka to obowiązek, może warto jednak pomyśleć nad wprowadzeniem jej? 

Opublikowano

Ta grafika jest bardzo szpetna, będzie planowana jej zmiana? 

Według mnie nieskończona pelerynka to obowiązek, może warto jednak pomyśleć nad wprowadzeniem jej? 

Są gusta i guściki, ale jesteś pierwszą osobą która tak twierdzi.

/\

Serwer stworzony dla starszych, doświadczonych graczy, mówiłem to już nie jeden raz.

Pelerynka nie jest, nie była i nigdy nie będzie obowiązkiem.

\/

Ew dodać możliwość zamiany pewnej ilości pelerynek np 1k na 1x pelerynkę+.

Polecam.

Stronka off, start w next weekend? 

Tak.

6279814389995621418209.png

Opublikowano

Osobiście uważam, że sety broni widoczne w prezentacji (dla wojownika) nie są godne bycia ostatnimi... mowa tutaj o setach 180-189  :lenny:

Polecam zamienić go z setem na 130-139... taka moja skromna propozycja.

Życzę powodzenia i wytrwałości  ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Powiem tak - zmiany typu nieskończona pelerynka, nieskończone poty, czy inne nieskończone rzeczy, to nie jest kwestia tego, że serwer będzie łatwiejszy - to są tzw. zmiany QoL (Quality of Life [change]), które po prostu umilają grę, nie ułatwiają jej - możesz po prostu dodać nieskończone pelerynki za więcej yang, to samo z potami. 

@Edit

Zapomniałem dodać - argument, że serwer jest dla 'starszych, doświadczonych graczy' to Twój błąd, ze względu na to, że nikomu nie chce się zapychać całego eq tymi pelerynkami, biorąc pod uwagę to, że są tylko 2 sloty eq, to jest po prostu bezcelowe.

Opublikowano

Powiem tak - zmiany typu nieskończona pelerynka, nieskończone poty, czy inne nieskończone rzeczy, to nie jest kwestia tego, że serwer będzie łatwiejszy - to są tzw. zmiany QoL (Quality of Life [change]), które po prostu umilają grę, nie ułatwiają jej - możesz po prostu dodać nieskończone pelerynki za więcej yang, to samo z potami. 

@Edit

Zapomniałem dodać - argument, że serwer jest dla 'starszych, doświadczonych graczy' to Twój błąd, ze względu na to, że nikomu nie chce się zapychać całego eq tymi pelerynkami, biorąc pod uwagę to, że są tylko 2 sloty eq, to jest po prostu bezcelowe.

Nie jest to mój błąd, widocznie niektórzy z was zapomnieli, co znaczy rywalizacja.

Dając wam pelerynki tak na prawdę ułatwiam grę również botom.

Tworzenie konkursów dotyczących lv, czy budowy postaci staje się bezsensowne - właśnie przez te itemy.

Opublikowano

Nie jest to mój błąd, widocznie niektórzy z was zapomnieli, co znaczy rywalizacja.

Tworzenie konkursów dotyczących lv, czy budowy postaci staje się bezsensowne - właśnie przez te itemy.

No tak, bo zrobienie autolura jest takie trudne xD

Przez to utrudniasz grę dla uczciwych graczy, którzy nie mają pojęcia jak to zrobić, a cheaterzy jak zwykle będą górą. ^^

Opublikowano

Osobiście uważam, że sety broni widoczne w prezentacji (dla wojownika) nie są godne bycia ostatnimi... mowa tutaj o setach 180-189  :lenny:

Polecam zamienić go z setem na 130-139... taka moja skromna propozycja.

Życzę powodzenia i wytrwałości  ;)

Też mi to przeszkadza ta ostania broń jest bardzo brzydka.

Kiedy oficjalny start serwera ? 

W następnym tygodniu. 

­

Opublikowano

Też mi to przeszkadza ta ostania broń jest bardzo brzydka.

­

Gdy zakończymy sprawy utrzymania www serwera, zajmiemy się ankietami dot. broni... :)

Opublikowano

Piszesz tak jak by pelerynek wgl miało nie być, a boty i tak będą nawet jak by pelerynki nie było :). Po to chyba jest administracja też, żeby pilnowała i banowała te boty. Większość serwerów medium posiada nieskończoną pelerynkę jak i poty, i jakoś budowanie postaci sensu nie straciło. Zamiast konkursu lvl zrobić konkurs pvp bo lvl nie sztuka jest wbić, a do pvp to już trzeba się przyłożyć.

Pozdro i czekam na serwer bo myślę, że warto :)

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

W końcu ruszy jakiś porządny serwer, robiony przez administrację - a nie ściągnięty z neta i odpalony na dedyku.
Bardzo podoba mi się to, że serwer będzie typu Medium nawet polecałbym odrobine Hardu w pewnych kwestiach, rzygam już tymi wszystkimi Easy, które stanowią 90% dzisiejszych serwerów, dodatków do 8 bonów i niezliczonej ilości śmiesznych rzeczy, które tylko zalewają 10 stron w ekwipunku.

W końcu na serwerze będzie się dłużej grać niżeli 2 dni ( tak się gra na easy ) 

Zagram na 100% 

Opublikowano

Jak prezentuję się set broni dla ninji? Bo chyba przeoczyłam. 

Nie przeoczyłaś. :P Nie ma dzwonów, wachlarzy, łuków, sztyletów i broni dla bm. ^^

Opublikowano

A czy jest możliwość zobaczenia ich? Bo trochę nie fajnie jak podane tylko dla wojowników, a reszta klas zrzucona na boczny tor. 

229401491222156497913.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...