Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma ISu? Czyli z tego co widze serwer a sie utrzymać z Lotto + PD itd? 

ItemShop jest, tylko aktualnie wyłączony.

6279814389995621418209.png

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie ten start?

Człowiek dopiero jest 17:36 a poza tym jakbyś siedział na forum serwera to byś wiedział

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Na tym serwerze nie może być dużej ilości graczy z takim podejściem administracji.

No nawet, żeby dowiedzieć sie o starcie serwa trzeba wchodzić na forum...

Opublikowano

tylko ze teleportacja zbugowana i na konto juz nie idzie sie zalogować... BS zbugowany ...  >.<

Teleportacja poprawiona. Bs działa, czyta pierwsze 5 slotów w eq.

Opublikowano

Tak mi się wydaje że jeden wielki serwer bug i fail start. Coś mi się zdaje , sądząc po aktywności na forum serwera iż będzie off, i start zostanie przełożony na .... jutro ?? Za tydzień ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Tak mi się wydaje że jeden wielki serwer bug i fail start. Coś mi się zdaje , sądząc po aktywności na forum serwera iż będzie off, i start zostanie przełożony na .... jutro ?? Za tydzień ?? 

Tak to jest jak sie robi samemu serwer

Opublikowano

Server juz jest off albo przerwa niespodziewana :) troche zbyt medium\hard dla mnie a nie Easy medium .... Wole pojezdzic autem i idz na cos bardziej easy  niż tutaj sie męczyć 

Poprawiają jakieś tam bugi. Jak dla Ciebie to jest medium/hard to nie wiem na jakich serwerach ty grałeś skoro ja już się bujam z 80lvlem, trutą i zbroją po stalce oraz biżuteria ;) Exp jest łatwiutki wystarczy ekwipunek zrobić

Opublikowano

Serwer off, fail start za tydzień.. Coś czułem iż tak będzie :) 

Przedwczesny start pokazał wam (nam zresztą też) co oznacza pośpiech.

Na serwerze zostało kilka błędów, które przy "większej" liczbie graczy stają się dość problematyczne.

Postanowiliśmy przełożyć start o tydzień, tak aby naprawić wszystkie błędy, a zwłaszcza te "bardzo" uporczywe, typu padające game. Dziękuje ok. 441 osobom, które postanowiły stracić troszkę czasu i pomóc nam w znalezieniu błędów.

Niestety ale głównie client nie jest jeszcze gotowy, na "test", dlatego też oznaczyłem go wersją Beta.

Błędy/Niedopracowania, które odnotowaliśmy:

- Wiadomy System Pojedynków

- Brak możliwości cofnięcia Silnego Ciała na G

- Wywalanie podczas teleportacji

- Padające game - wywalanie map

- Problematyczny BS

Wiem, że teraz pewnie niektórzy z was "podziękują", lecz wychodzimy z założenia, iż lepiej stracić graczy z powodu dopracowania serwera, niż braku jakiejkolwiek reakcji.

Osoby, które korzystały z ItemShopu, nie utracą smoczych monet, oraz ewentualnie zakupionych przedmiotów.

Jeśli znaleźliście coś jeszcze zapraszamy do zgłoszenia tego w tym temacie.

Projekt nie zostanie porzucony, będziemy dożyć do coraz lepszej pozycji. Jeszcze raz przepraszamy i liczymy na to, że zostaniecie z nami.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

logo.png

Serwer jest ONLINE!

Narobiło się troszkę zamieszania poprzez błąd z wywalaniem map.

Teraz ten błąd już nie występuje.

Kwestia wywalania podczas teleportacji, to nie nasza wina, nie mamy na to wpływu, jest to najprawdopodobniej kwestia źle dobranego oprogramowania waszych komputerów.

(Znaczna większość osób nie ma z tym problemu)

Opublikowano

44 online, chyba jednak bylo trzeba startowac za tydzien, teraz przy takim wysypie nie wypałów i wgl, lepiej wystartować później i stabilnością niz własnie tak jak dzis 

Opublikowano

44 online, chyba jednak bylo trzeba startowac za tydzien, teraz przy takim wysypie nie wypałów i wgl, lepiej wystartować później i stabilnością niz własnie tak jak dzis 

Tylu jest online bo start jest przelozony  (bedzie za tydzien)a grac mozesz sobie dalej by szukac bugow.

Opublikowano

W sumie nic dziwnego, bardziej bym się zdziwił gdyby wystartował bez problemów...

Jak za tydzień wystartuje bez problemów to zagram, ale jak pojawią się jakieś błędy to skreślę to na samym początku.

Mam nadzieję że przez tydzień to ogarniecie powodzenia.

12038566_974765759232972_778992918771970

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...