Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nw co ja brałem bo nic nie rozumiem. Ktoś tam pisał że to jest beta i będzie reset i start od nowa w sobote, teraz piszecie że to nie beta nic nie będzie usuwane ale OFICJALNY start w sobotę. O co tu chodzi?

Po prostu możecie już grać...

6279814389995621418209.png

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu możecie już grać...

To znaczy się będzie ponowny start czy nie? Bo ludzie różne głupoty gadają , że ma być w sobote albo , że ma nie być.  A jak ma nie być to nie wiem czy jest sens bo licznik online nie wzrośnie. :)

­

Opublikowano

To znaczy się będzie ponowny start czy nie? Bo ludzie różne głupoty gadają , że ma być w sobote albo , że ma nie być.  A jak ma nie być to nie wiem czy jest sens bo licznik online nie wzrośnie. :)

­

Ja to rozumiem tak: że grać można server wystartował usuwania postaci/eq/yang niczego takiego nie będzie jednakże oficjalna reklama i wszystko ruszy dopiero w sobote, jeżeli jestem w błędzie to proszę mnie poprawić.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

­

Niech oni się określą a nie gadają jak kobiety w ciąży .. bez urazy dla kobiet..

/

Opublikowano

Ja to rozumiem tak: że grać można server wystartował usuwania postaci/eq/yang niczego takiego nie będzie jednakże oficjalna reklama i wszystko ruszy dopiero w sobote, jeżeli jestem w błędzie to proszę mnie poprawić.

Dobrze rozumiesz.

Niech oni się określą a nie gadają jak kobiety w ciąży .. bez urazy dla kobiet..

Wystarczy wejść na forum i przeczytać jeden temat. Żadnego resetu nie będzie, serwer normalnie działa, reklama będzie w sobotę. 

­

Licznik online wzrośnie wraz z reklamą, która będzie w sobotę.

Opublikowano

y0, widzę różne komentarze na temat serwera, opłaca się zaczynać grać?

Powiem Ci, że nie wiem czy się opłaca bo niby gra teraz 44 graczy, ale mają być pożądne reklamy w sobotę i ciekawe jak to wyjdzie. Jeśli to się uda to by było fajnie, osobiście polecam Ci ten serwer bo na prawdę jest fajny a te grafiki jak gra się ładuje są CUDOWNE. :D

­

Opublikowano

nie opłaca się grać,gdy wbiłem dzisiaj 200lvl z paroma ludźmi zrobił jak on to mówi "cofkę" lecz wszystkich wycofał do 90lvla,a itemy zostawił itd... czyli cofki nie  było Tylko sobie ustawił wszystkich na 90lvl jako początkujacy lvl... eq którę zrobiłem i jest na 169lvl+ nie moge teraz używać bo mam 90lvl :) najz admin jakiś gówniarz... a pozatym wbiłem ten 200lvl i po wbiciu nie ma co robić ,mało osób online nawet wojen nie można robić ... Tylko expisz i expisz i potem koniec,urywa się wszystko ,nawet wbijesz 200lvl to jak bossa zabijesz tego na tej ostatniej mapce od 180lvl to lecą najwyżej sztabki... zero ulepszczaszy itd czyli nawet nie masz co chodzić na tym 200lvl gdzieś na jakieś bossy...

Opublikowano

nie:) najlepsze jest to: zrozumiałbym gdyby zrobił cofkę wszystkiego,czyli czasową cofkę ;) wtedy do jaiegoś punkty by wszystko cofnał i tyle,a tak jeżeli ja miałem nad jakimś typem przewagę powiedzmy 20lvlowa gdy miałem 90lvl to oni wszystkich teraz dali na 90lvl :D i ten czas co straciłem np. na wbicie lvla 90 i zrobienie przewagi to teraz wszysyc 90lvl :D pozatym ,nie płacze o to ze np. wbiłem 200lvl i mam teraz 90lvl ale jak robi cofkę to niech zrobi cofkę wszystkiego,a tak mam 90lvl i całe eq na 160lvl+... i co ja teraz mam zrobić ? od nowa robić itemy i tracić na to czas ? gdy w tym samym czasie ludzie uciekają w rankingu ... nie polecam na całego tego serwa

Opublikowano

@Kadet15 No właśnie doczytałam. Wybacz, mój błąd. Po prostu nie sądziłam, że administracja nie dotrzymuje danego słowa. Szkoda. W takim razie nie zagram, bo takie podejście, to jakaś porażka.

c:

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLizzy nie miał nic bo pisał na stronie, że oficjal start bedzie w sobotę z reklamą, a teraz ludzie mogą normalnie grać i nie BEDZIE ŻADNYCH RESTARTÓW, ani cofek. Wiec nie miał do tego prawa skoro wczesniej pisal.

Więc prosze mi tu nie p******** głupot, okey>?

Co dalej?

Serwer pozostanie online, a z czasem zostaną uruchomione pozostałe 2 channele gry. Nie jest to również "beta", nie będzie żadnych restartów, usuwania postaci, czegokolwiek. Oficjalnie serwer wystartuje prawdopodobnie w następną Sobotę, dopiero wtedy wezmę się za jakąkolwiek reklamę, aktualnie to nie ma sensu.

Opublikowano

NIE POLECAM ADMINISTRACJA DZIECIAKI

Żaden dzieciak nie umie zrobić metina. Amok ma 19 lat jak dobrze mówie i ogarnia wszystko SAM(+ Andriel) i to sie nazywa. Nie wiesz do końca co piszesz. Po prostu nie udało mu się to i co ma chłopak zrobić? :)

­

Opublikowano

Żaden dzieciak nie umie zrobić metina. Amok ma 19 lat jak dobrze mówie i ogarnia wszystko SAM(+ Andriel) i to sie nazywa. Nie wiesz do końca co piszesz. Po prostu nie udało mu się to i co ma chłopak zrobić? :)

­

Dzieciaki umią tyle że są dziećmi i się tak zachowują dotego osoba mając 30 lat może się zachowywać jak dziecko także wiesz :D

CO ma zrobić pytasz może zwinąc klamoty?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

i jak server ? stoi ? opłaca się grać ?

Nie opłaca sie. W szczycie ok 20 Online. Administracja nie ogarnia. Za parę dni padnie

Gdybyś chociaż spojrzał na forum, to byś się dowiedział, że serwer jest off, bo są naprawiane bugi. Nie było żadnego info kiedy wstanie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mieliśmy małą przerwę w jakimkolwiek kontakcie z ludźmi, beta serwera wystartuje jeszcze raz.

Zaczekajmy, aż ma forum powróci życie. Dowiedzie się wszystkiego niebawem.

Start planowany na okolicę Grudnia tego roku.

"Chcielibyśmy przeprosić graczy za to jak było, serwer nie do końca wypalił."

Zapraszamy na forum:

6279814389995621418209.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...