Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Melivia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak wypowiedź ukierunkowana impulsem.

Jeśli coś nie jest złe, a nie przypadło Ci do gustu nie powinieneś tego oceniać.

Osobiście bulwersuje się na widok ludzi (?), którzy zachowują się podobnie do Ciebie.

Pozdrawiam.

Po części się z tobą zgadzam. Nie powinno się krytykować przez pryzmat swojego gustu, jak napisałem wyżej jeśli "to" działa, nie jest złe, jest nastawione na innych ludzi.

Nie mówię tutaj, że serwer jest w pełni odbugowany (jeśli nie będzie...) wyjdę na tym gorzej.

Lecz jest tworzony dla ludzi,  z ich pomocą możemy dojść do perfekcji.

Od siebie mogę dodać, że jako twórca nie jednego już serwera, wiem, że nie dopasuje czegoś dla każdego typu człowieka, jednym się podoba, drugim nie... Nie liczę również, że serwer podbije "serca" graczy, każdy na nim zostanie - nie opuści go aż to "śmierci". Liczę jedynie na to, że serwer utrzyma stałą liczbę graczy, oraz grono fanów. Póki co najlepsze podejście.

Pozdrawiam, Amok.

Chciałbym się spytać o nazwy serwerów które już tworzyłeś, chociaż część

Ciągle się zastanawiam czy grac

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Amok. Na mpc to już nie to co kiedyś, teraz lepiej reklamę zrobisz na YT niz tutaj, tu 90% komentarzy będzie negatywne, niezależnie co byś miał na tym serwie. Oni tylko potrafią bluzgać, narzekać, widza przyszłość serwera zanim, więcej wiedzą o administracji serwera, niz ona sama o sobie i oczywiście znają się lepiej na serwerze niż technik. Wiec także moim zdaniem szkoda twego czasu na odpisywanie taki ludziom jak wyżej bo jest to bez sensu oni wiedzą swoje. 

A dwa Ci prawdziwi gracze już praktycznie sie nie wypowiadają 

Przewyższanie wiedzą cały komplet administracji to norma, było, jest i będzie. 

Mimo wszystko próbuję jakoś to ogarnąć, zauważ, że większość idzie za tłumem, mało kto myśli sam.

Dwa, fakt, faktem.

@xxxGreg

Gdybyś wcześniej posiedział troszkę na forum serwera, wiedziałbyś dlaczego nie chwalę się swoją osobą, oraz projektami.

Wyjątków nie ma.

6279814389995621418209.png

Opublikowano

@xxxGreg

Gdybyś wcześniej posiedział troszkę na forum serwera, wiedziałbyś dlaczego nie chwalę się swoją osobą, oraz projektami.

Wyjątków nie ma.

No ale skoro nei siedziałem na forum to juz się nie ma możliwości dowiedzieć?

Zauważyłem, że często odpowiadasz wymijająco na pytania w tym temacie :)

Opublikowano

Osobiście żadnego GP na yt z metina nie oglądam i nie będę oglądać. Moim zdaniem jest chore to, że wyznacznikiem zajebistości serwera jest to, kto na nim nagrywa. Również ta fala osób, która odchodzi gdy ich dany youtuberek kończy nagrywać. Pomimo tego wszystkie ja jestem starym graczem metina. Dla mnie liczy się ładna,obszerna prezentacja, mało chaotyczna, ale która opisze wszystko co ważne na serwerze. Również po tym jak prezentacja jest opisana, w pewnym stopniu można ocenić administracje(styl pisania, ortografia, interpunkcja i inne większości nie znane). Opinie z tego co wiem można wyrazić dopiero grając trochę na serwerze, ale co ja tam wiem.

Pozdrawiam 

Opublikowano

No ale skoro nei siedziałem na forum to juz się nie ma możliwości dowiedzieć?

Zauważyłem, że często odpowiadasz wymijająco na pytania w tym temacie :)

W moim temacie? Owszem, będę go wymijać. Jestem człowiekiem jak Ty, czy inni, każdy z nas ma tematy, o których nie lubi rozmawiać.

Poza tym jestem praktycznie zawsze do dyspozycji graczy. Możesz porozmawiać ze mną, tak jak z człowiekiem, nie wywyższam się rangą... :)

To jest dość specyficzne i unikalne, porównując ten do innych serwerów.

Osobiście żadnego GP na yt z metina nie oglądam i nie będę oglądać. Moim zdaniem jest chore to, że wyznacznikiem zajebistości serwera jest to, kto na nim nagrywa. Również ta fala osób, która odchodzi gdy ich dany youtuberek kończy nagrywać. Pomimo tego wszystkie ja jestem starym graczem metina. Dla mnie liczy się ładna,obszerna prezentacja, mało chaotyczna, ale która opisze wszystko co ważne na serwerze. Również po tym jak prezentacja jest opisana, w pewnym stopniu można ocenić administracje(styl pisania, ortografia, interpunkcja i inne większości nie znane). Opinie z tego co wiem można wyrazić dopiero grając trochę na serwerze, ale co ja tam wiem.

Pozdrawiam 

Reklama jest napędem, YouTube formą reklamy, nie ukrywajmy, nawet jeśli serwer byłby "z*******y", nawet gdyby był unikalny, nie zagrasz na nim, jeśli nikt Ci o tym nie powie/nigdzie się o tym nie dowiesz.

Tutaj troszkę się plączesz, stwierdziłeś, że możesz ocenić serwer po prezentacji, gdzie na koniec dodałeś, że możesz to zrobić grając.

Opublikowano

W moim temacie? Owszem, będę go wymijać. Jestem człowiekiem jak Ty, czy inni, każdy z nas ma tematy, o których nie lubi rozmawiać.

Poza tym jestem praktycznie zawsze do dyspozycji graczy. Możesz porozmawiać ze mną, tak jak z człowiekiem, nie wywyższam się rangą... :)

Dopisanie, że to Twoj temat już się chyba troche łapie pod wywyższanie, ale mniejsza  o to :)

Zastanawiam się czy tu grać i widząc, że wspominasz o swoich poprzednich serwerach i zastanawiam się jakie te serwery były, żeby jak najwięcej wiedzieć przed zdecydowaniam sie na gre.

Jeśli chcesz to możesz napisać na pw jakieś nazwy Twoich poprzednich serwerów

Opublikowano

Reklama jest napędem, YouTube formą reklamy, nie ukrywajmy, nawet jeśli serwer byłby "z*******y", nawet gdyby był unikalny, nie zagrasz na nim, jeśli nikt Ci o tym nie powie/nigdzie się o tym nie dowiesz.

Tutaj troszkę się plączesz, stwierdziłeś, że możesz ocenić serwer po prezentacji, gdzie na koniec dodałeś, że możesz to zrobić grając.

yh chodzili mi to, że wstępnie można zweryfikować czy serwer jest godny uwagi, czekania na start itp. ale końcowa opinie, typu serwer nie polecam bo adminiastra zla, gracze zli bo ksuja, albo serwer pod is bo coś tam, raczej takie rzeczy powinno się mówić gdy się na nim pograło chociaż trochę 

Opublikowano

Dopisanie, że to Twoj temat już się chyba troche łapie pod wywyższanie, ale mniejsza  o to :)

Zastanawiam się czy tu grać i widząc, że wspominasz o swoich poprzednich serwerach i zastanawiam się jakie te serwery były, żeby jak najwięcej wiedzieć przed zdecydowaniam sie na gre.

Jeśli chcesz to możesz napisać na pw jakieś nazwy Twoich poprzednich serwerów

Wywyższać mogę serwer, jeśli ma nad innymi faktyczną przewagę. 

Zrozum, nie dowiesz się tego.

@ Bogusiek, jak wygląda wstępna weryfikacja tutaj? :D

Opublikowano

Nie zrozumiałes dokładnie o co mi chodzi w temacie wywyższania, mniejszja.

No dobra, wystarczy napisać. Skoro z jakiś powodów zatajasz dane o swoich poprzednich serwerach to Twoja sprawa

Opublikowano

Nie zrozumiałes dokładnie o co mi chodzi w temacie wywyższania, mniejszja.

No dobra, wystarczy napisać. Skoro z jakiś powodów zatajasz dane o swoich poprzednich serwerach to Twoja sprawa

Nie, tutaj nie dokładnie o to chodzi. Nie wstydzę się swoich serwerów, po to aby je utajniać.

Po prostu przy każdym projekcie stosuje zasadę ograniczonego zaufania, bo tak na prawdę, jedyne co powinniście znać, to mój nick stosowany przy aktualnym projekcie.

Opublikowano

Nie, tutaj nie dokładnie o to chodzi. Nie wstydzę się swoich serwerów, po to aby je utajniać.

Po prostu przy każdym projekcie stosuje zasadę ograniczonego zaufania, bo tak na prawdę, jedyne co powinniście znać, to mój nick stosowany przy aktualnym projekcie.

No ok, ja już zrozumiałem, że sie nie dowiem.

Jeśli teoretycznie ja byłbym założycielem serwa i z jakiś powodów bym musiał ukrywać nazwy poprzednich moich serwerów to też zapewne byłbym takim zwolennikiem "zasady ograniczonego zaufania" :)

No ale jako, że jestem graczem to preferuję zupełnie odmienną taktyke, ja lubie wiedzieć jak najwięcej o administracji serwera na którym zamierzam grać, bo jeśli wiem, że np na poprzednim swoim serwerze robili jakieś przekręty to wole nie marnować czasu :)

Opublikowano

No ok, ja już zrozumiałem, że sie nie dowiem.

Jeśli teoretycznie ja byłbym założycielem serwa i z jakiś powodów bym musiał ukrywać nazwy poprzednich moich serwerów to też zapewne byłbym takim zwolennikiem "zasady ograniczonego zaufania" :)

No ale jako, że jestem graczem to preferuję zupełnie odmienną taktyke, ja lubie wiedzieć jak najwięcej o administracji serwera na którym zamierzam grać, bo jeśli wiem, że np na poprzednim swoim serwerze robili jakieś przekręty to wole nie marnować czasu :)

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ale zapewniam Cię, że tutaj nie będzie takiego czegoś ;).

@topic. Polecam serwer oraz również zapraszam na forum. Tam można dowiedzieć się nieco więcej informacji.

obraz.png

Opublikowano

logo.png

Informacja o Supporcie:

http://www.forum.melivia.pl/topic/216-support-uruchomiony/

Zapraszamy do wypowiedzi w tych dwóch tematach:

http://www.forum.melivia.pl/topic/214-organizacja-zmiana/

Czyli co i jak (Start).

http://www.forum.melivia.pl/topic/211-zbiorowa-opinia/

Czyli co byś zminił(a)...?

Prezentacja:

http://www.forum.melivia.pl/topic/183-meliviapl-prezentacja-serwera/

Opublikowano

Respect aka kupa reklamuje serwer? No to polecam, będzie ze 100 osób. GJ! 

TOPIC Kiedy start?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Opublikowano

Respect aka kupa reklamuje serwer? No to polecam, będzie ze 100 osób. GJ!

TOPIC Kiedy start?

Jest to jeden z kilku losowych YouTuberów, którzy nagrają dla nas zapowiedzi. Wszystko na forum.

Opublikowano

@ Bogusiek, jak wygląda wstępna weryfikacja tutaj? :D

póki co to sledze przebieg zapowiedzi oraz obserwuje forum. Na razie jestem zainteresowany grą  tutaj :D 

Opublikowano

Zbieram ekipę i wpadniemy na serwer żeby sklepać jasia i go tępić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...