Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jedni piszą w grze 80 śr drudzy 100 śr to już nie wiem czy wbijać ponad te 67 xD  xD

a jak sytuacja z UM? ile max? 

odpalać to!!! lecimy z levelem ;3 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

6 lat metina 6 lat czytania komentarzy imbecyli z ilorazem a raczej iloczynem IQ ponizej 50 jakim trzeba byc niedoskrobanym z bujającego sie kondoma na gałeźi ''człowiekiem'' ...

''Bugiem wbili ?'' a czym !? Administracja im dała pewnie lv :D taaak kur*a administracja im dała :D cieszmy sie zamiast ruszyc mozgiem ....

Serwer mega ludzi mysle ponad 2k zadnych lagow strona bardzo rzadko pada ani razu nie wywalilo mnie z gry .

Dzieciaki zbanuja tych pajacow i tyle wyeliminuja bug i bedzie ok... jaka kur cofka ? Jakie kur ''serwer padł'' ja pier...

Opublikowano

­Max. śr chyba 80 lub 85, nie wiesz to się nie wypowiadaj, ok?

Jak grasz od początku metka na privach to masz śr po 100000... Zagraj na Pl to tez cie to zdziwi.
Opublikowano

6 lat metina 6 lat czytania komentarzy imbecyli z ilorazem a raczej iloczynem IQ ponizej 50 jakim trzeba byc niedoskrobanym z bujającego sie kondoma na gałeźi ''człowiekiem'' ...

''Bugiem wbili ?'' a czym !? Administracja im dała pewnie lv :D taaak kur*a administracja im dała :D cieszmy sie zamiast ruszyc mozgiem ....

Serwer mega ludzi mysle ponad 2k zadnych lagow strona bardzo rzadko pada ani razu nie wywalilo mnie z gry .

Dzieciaki zbanuja tych pajacow i tyle wyeliminuja bug i bedzie ok... jaka kur cofka ? Jakie kur ''serwer padł'' ja pier...

Mnie po tylu latach gry już nic nie dziwi... dalej się nie przyzwyczaiłeś? :D Pod każdą prezentacją jest to samo

Opublikowano

szczerze ? troche mnie zdziwiło że tyle lvl wbiło tym graczom, ja np na becie expiłem tzn chociaż próbowałem i nie dopatrzyłem się buga :/ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Przepraszamy za pomyłkę... zapomnieliśmy o czymś o czym wiedzieliśmy... 

Nasza pomyłka ale jesteśmy tylko ludźmi i czasem zapominamy   :)

Nie będzie cofek ani nic z tych rzeczy. 

gnvNjpf.png

Opublikowano

Dowiem się kiedy IS będzie?

PS. na których na psach?

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

przepraszam, że przeszkadzam ale czy ten serwer był stawiany stopami?

Został ktoś tutaj jeszcze, opłaca się czekać na cud?

Jakieś 2k graczy, wbijaj i czekaj na cud który wydarzy się za pare minut.

Opublikowano

Max śr 84-5 jak na reszcie serwerów z podniesionymi śr.
Za takie ładne bugowanie powinien być ładny perm ban na IP, niech się meczą ze zmianą ;)

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

przepraszam, że przeszkadzam ale czy ten serwer był stawiany stopami?

Został ktoś tutaj jeszcze, opłaca się czekać na cud?

Jakbys nie zauwazyl, to to jest rework :D

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano
­

Jak grasz od początku metka na privach to masz śr po 100000... Zagraj na Pl to tez cie to zdziwi.

Aha? Grałem na PL'u, gdy na start się dostawało Miecz+0 i 5 małych potek, Ty pewnie zacząłeś, gdy na 20lvlu się dostaje zmianki i dodania, a o bonusach typu 800HP nawet nie słyszałeś.

tenor.gif

Opublikowano

­Aha? Grałem na PL'u, gdy na start się dostawało Miecz+0 i 5 małych potek, Ty pewnie zacząłeś, gdy na 20lvlu się dostaje zmianki i dodania, a o bonusach typu 800HP nawet nie słyszałeś.

Grałem jak były tylko bodajże 2/4 servy wiec nie pisz mi takich rzeczy jak byś był.jedynym weteranem tej gry.

Opublikowano

Nie otrzymałem Niebieskiego Smoka z IS :)

Ja doładowałem paypal jakiś czas temu i SM nadal nie ma, a administracja w dupie to ma ;)

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...