Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ddodosujcie sss szmaty!

nie polecam serwera tylko i wyłącznie ze względu na zjebaną administracje z rakiem mózgu.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Usuńcie to poczatkowe misje, bo ich nawet się nie opłaca robić... i tą mapę, która się wyświelta przy zakończeniu każdej misji i po teleportacji także się wyświetla, misja strony pamiętnika nie działa...

x

Opublikowano

jprd pisać Wam 100 razy to samo a wy nic !!!!gdzie sa moje SM ????? mialem 3 h temu a teraz wchodze na konto a tu nic 

Ty jesteś zjebany i czytać nie potrafisz?

Opublikowano

jprd pisać Wam 100 razy to samo a wy nic !!!!gdzie sa moje SM ????? mialem 3 h temu a teraz wchodze na konto a tu nic

takie problemy ich nie interesują

oni teraz myślą nad tym co nowego dodać do IS w najbliższym czasie

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

kim grasz? 

SM za przelewy troche później.

Kiedy będzie PSC?

Może poczytaj inne posty też? Czy czytać nie potrafisz?

tenor.gif

Opublikowano

nie ddodosujcie iMetina szmaty!

nie polecam serwera tylko i wyłącznie ze względu na zjebaną administracje z rakiem mózgu.

Jak już posmarujesz sobie d*pe maścią, to możesz śmiało stąd pospier*alać spermostrzale z przypadku  xD

Opublikowano

Co do misji z stroną to poprawimy ją w nocy.

A co do ilości misji jedynie na mniejszych lv jest ich tyle potem juz liczba sie zmniejsza wiec nie musicie sie obawiac o ich ilość. Najceniejsze maja misje fabularne.

Opublikowano

A co do ilości misji jedynie na mniejszych lv jest ich tyle potem juz liczba sie zmniejsza wiec nie musicie sie obawiac o ich ilość. Najceniejsze maja misje fabularne.

Kiedy ogarniecie tą strone?! chce cos kupic w is ale sie kuurde nie da ziombel

Opublikowano

Tak czy siak, możliwość anulowania każdej misji NIE fabularnej bardzo by się przydała.

Kiedy ogarniecie tą strone?! chce cos kupic w is ale sie kuurde nie da ziombel

F5 do upadłego, ma przebłyski, kiedy przez 2 minuty śmiga.

Opublikowano

Tak czy siak, możliwość anulowania każdej misji NIE fabularnej bardzo by się przydała.

F5 do upadłego, ma przebłyski, kiedy przez 2 minuty śmiga.

Przeciez nie musisz ich robic - wybierasz tak lub nie gdy dasz nie to jej nie masz.

Opublikowano

Nie mogłem być na starcie, zaraz wbijam na serwer bo klienta, konto mam. Jak tam start, wszystko oky, jakieś opóźnienia, większe bugi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...