Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mordeczki opłaca się zaczynać grę ? Widze opinie pozytywne, szukam jakiegoś serwera na którym mogłbym pograć BM'em bez spin i robienia specjalnie dropka -.-

Według mnie nie, ciężko będzie Ci zarobić na is a bm bez is to wiesz strasznie słabo :p

Ja gram szamanką healer (podobna najgorsza postać na serverze joł) i nie mam większych problemów, ani z bosami ani z metinami. -_- 

Tylko trzeba na marmurze tak od 80 pograć chwilę, podropić szkaty, sprzedać i kupić eq (najlepiej kupić, łatwiej). 

Właśnie to eq ostatnio tanieje. 

Ostatnio kupiłam wachlarz na 175 +9 z moimi bonami za 2 bryłki czyli praktycznie tyle ile yang potrzeba by to ulepszyć nie licząc ulepszaczy, więc nie wiem czy tak trudno się załapać na ten server. 

Wszyscy tylko te yangi i yangi, a co ci po yangach jak na serverze nie możesz nic za to kupić, bo wszystko jest zbyt rzadkie i drogie. Tu jest inaczej, można nawet głupią legendarną alchemie kupić całą, fakt drogie to, ale samo to że można już coś świadczy o gospodarce servera. 

Nawet eq pod exp na najwyższy lvl można kupić za grosze praktycznie. Kupienie szarfy 28% zajęło mi pare minut... i to O 3 W NOCY też za śmieszne pieniądze. 

Jak ktoś nie ma pomysłu na zarobek, to zawsze może sprzedawać rzeczy do biologa, bo idą jak woda za byle jaką cene. 

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Honghua Co Ty gadasz, ze server nie jest pod IS. Liczba graczy maxymalnie spadła, teraz bez problemu bossy i metki się ubija bo nikogo nie ma. Jedynie sklepiki online zawalone są. Żeby bestiarza zrobić, człowiek który ma prace, naukę będzie robić te misje w tydzień. A ktoś kto ma zamiar wydawać z itemshopu praktycznie misje kupuje. Servera nie polecam.

- Szybko stracił graczy. (Choć miał swoje złote czasy)

- Większość jest zrobiona pod IS.

- Misje się bugują.

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Honghua Co Ty gadasz, ze server nie jest pod IS. Liczba graczy maxymalnie spadła, teraz bez problemu bossy i metki się ubija bo nikogo nie ma. Jedynie sklepiki online zawalone są. Żeby bestiarza zrobić, człowiek który ma prace, naukę będzie robić te misje w tydzień. A ktoś kto ma zamiar wydawać z itemshopu praktycznie misje kupuje. Servera nie polecam.

- Szybko stracił graczy. (Choć miał swoje złote czasy)

- Większość jest zrobiona pod IS.

- Misje się bugują.

Pokaż mi cokolwiek w is, które daje ci od razu zrobioną misje. 

Trzeba mieć niepoukładane w głowie, żeby kupować szkaty z is'u za sm'y. xD 

Ja mam raptem wydane 90 zł na tym serverze, a już mam zrobione eq, 1 misje kolekcjonera, połowe drugiej, eq na mój lvl z perf bonami i eq do expa na 130, łącznie z dzwonkiem do expa na 175, najlepszymi pierścieniami kupionymi na markecie, sygnetem nieumarłych, kozacką szarfe i ponad 20 bryłek, nie mówiąc o szkatach na 3 misje, których mam z 30... 

Najgorsze są te na ripera i nieb śmierci, bo je się zdobywa dość specyficznie, a później to tych szkat będziesz mieć od groma jeżeli wiesz co robić. 

Ripera i nieb. śmierci nie dropisz w dt, tylko na wyspach dino, do których się dostaniesz przez strażniczke przed dt, co kosztuje z 2 demonie pieczęci, które też są śmieszne tanie i wypadają masowo. 

Na początek na mapie 95 otwieraj skrzynki wytrychami i nie będziesz narzekał na brak funduszy. Ja 1 z takiego dobrego run'u mam minimalnie 3 bryłki, zajmuje mi to z 10 minut maksymalnie. 

Pracuję 9 godzin dziennie jbc, mam dopiero 120 lvl, bo dropie sobie i robie eq. 

Jak chcesz zobaczyć server pod is'a to popatrz sobie na avalonmt2, gdzie nawet głupi pierścień antyexpa musisz kupić w IS.

Opublikowano

*****Hooltras, Qarth jednak cofam to co napisałem parę tygodni temu - jednak hajs przestał się zgadzać stąd nowy serwer i zaczęliście kopać dołek lub już wykopaliście dołek pod S1 Rework, nie nadzorujecie swoich wybrańców którzy robią co chcą czyli nic, wczoraj powinny być 2 eventy a nie było żadnego. Wiem, że i tak to olejecie ale przynajmniej inni będą to widzieć :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

*****Hooltras, Qarth jednak cofam to co napisałem parę tygodni temu - jednak hajs przestał się zgadzać stąd nowy serwer i zaczęliście kopać dołek lub już wykopaliście dołek pod S1 Rework, nie nadzorujecie swoich wybrańców którzy robią co chcą czyli nic, wczoraj powinny być 2 eventy a nie było żadnego. Wiem, że i tak to olejecie ale przynajmniej inni będą to widzieć :D

Wyspa Piratów - Aktywuje sie automatycznie zawsze

Bursztynowa Loteria - Była na ch6 o 18:00

Jeśli dla Ciebie nie było eventów to jesteś ślepy albo nie masz juz co pisac.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer zacny. Gram od kilku dni, ninja 110 i dropie na metkach, bossach i dungeonach. Większość tych co narzekają, to pewnie rzucili się na exp i teraz nie dają sobie rady i uważają że serw pod IS.

Serwer idealny, bo nie szybko osiągniesz max poziom i max eq. 

Opublikowano

Serwer zacny. Gram od kilku dni, ninja 110 i dropie na metkach, bossach i dungeonach. Większość tych co narzekają, to pewnie rzucili się na exp i teraz nie dają sobie rady i uważają że serw pod IS.

Serwer idealny, bo nie szybko osiągniesz max poziom i max eq. 

I ja dziś wróciłem. Ludzie grają, niepotrzebnie odchodziłem na serwer SuRka, który już pada i gra po 100 osób. Tu jest co przynajmniej robić przez całą grę. 

Opublikowano

Serwer fajny, gdyby nie to że po 2h gry oczy mi odpadają, był by jeszcze lepszy. Mniej efektów, więcej zrównoważonych kolorów.

Opublikowano

Tak na serio to ile osób gra? Z 300 będzie? Bo sklepów jest masę, ale to się nie liczy.

148x2p.png

Opublikowano

Tak na serio to ile osób gra? Z 300 będzie? Bo sklepów jest masę, ale to się nie liczy.

Z 800 gra wieczorem.

Opublikowano

Opłaca się teraz zaczynać grę? Ile online w godzinach szczytu?

Nie opłaca. Z dnia na dzień coraz mniej ludzi. Poza tym administracja popiera złodziei i oszustów. Znajomy został oszukany podczas wymiany i napisał to do supportu przedstawiając dowody. Co na to administracja? Że to nie ich sprawa, nie będą się mieszać, bo nie wiedzą która osoba pisze prawdę. No proszę was, nie rozśmieszajcie mnie. Poza tym po co okradziona osoba miałaby zgłaszać złodzieja jeśli w rzeczywistości nie zostałaby oszukana? Albo się jest uczciwym albo nie. Chciałbym zaznaczyć, że on NIE chciał żadnego zwrotu skradzionych przedmiotów, tylko ukarania złodzieja. Cóż, nie z tą administracją.

148x2p.png

Opublikowano

Opłaca się teraz zaczynać grę? Ile online w godzinach szczytu?

Raczej nie, mają nowy serwer i już się aż tak tu nie interesują a ludzie uciekają, no ale jak wolisz. 

xD 

Opublikowano

No i znowu Invoria została sama, bo wszystkie gówno-easy popadały. Szanuje, bo ludzie cały czas grają, administracja jest, nie ucieka.

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Serwer, ma się dobrze wieczorami gra  ponad 1000 graczy, wiec zapraszam

Nie gra tu nawet 1000 osób a co dopiero ponad, serwer polecam ale powoli sie wyludnia ;p

Opublikowano

PNrZM2O.png

Już pojutrze o 3:00 w nocy (29.06.2016) zostanie wprowadzona nowa aktualizacja zwiększająca maksymalny poziom do 250lv, poza tą zmianą zostaną wprowadzone inne różne zmiany.

AOAPE2D.png

- Zwiększony maksymalny poziom do 250 poziomu

- Dodano nową mapę do zdobywania doświadczenia od 240 poziomu

- Dodano dwa nowe dungeony na 245 oraz 250 poziom

- Dodano dwa nowe bossy na mapie 240 oraz po jednym bossie w nowych dungeonach

- Dodano dwa nowe metiny na mapie 240

- Dodanie dwóch nowych questów biologa na 246 oraz 250 poziom

- Dodano 10 nowych questów polegających na zabijaniu danej ilości graczy z przeciwnego królestwa

- Dodano nowy set broni na 240-250

- Dodano nowy set zbroi na 240-250

- Dodano nowy set biżuterii na 245-250

LPuxMUx.png

- Lv przy nazwie stwora (inny kolor niż postaci i nazwy moba)

- Dodanie HP nad paskiem życia moba (np. 200/2000)

- Dodanie nowej szarfy - Skrzydła Demona

- Dodanie nowego zwierzaka - Ognistego Smoka

- Dodanie nowej mapy z bossem co 24h na 240 poziom (Aby wejść minimum 50 osób musi wpłacić po 300kk yang)

- Dodanie nowego stałego eventu - w m1 pojawi się specjalny NPC u którego będzie oddawało się przedmioty, gdy gracze uzbierają odpowiednią ich ilość zostana odpalone raty na 24 godziny. (automatycznie)

- Zwiększony limit yang w eq do 100kkk (w shopie dalej pozostanie 10kkk + bryłki)

- Dodanie mikstury 100% doświadczenia na serwer

- Dodano drop kuponów 25, 50 SM z niektórych bossów (nawet na 70lv!)

Zmiany zostaną wprowadzone pojutrze o 3:00 (29.06.2016) w nocy, wymagana będzie aktualizacja clienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...