Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taa, zaladowalem 2k+ sm na jedno konto, a na drugim mam stalego isa do pvp - nie wiedzialem, ze takowymi nie mozna handlowac. Napisalem temat to nie przerzuca mi tego... I co? Mam wiecej w is wladowac?

2. Kupilem kostium dla kobitki bo mi sie walnelo i mam zamiar nia zagrac bo tak zrobilem, ale przerzucajac ten kostium na chwile na mezczyzne nie mozna go przerzucic do depo.

I co k***a? Mam kupowac kolejne sm? W glowie sie nie miesci.

lGxCbNd.png

Opublikowano

Raczej nie serwer umiera powoli.

Opłaca się wracać i zaczynać od 0?

Nic nie umiera, liczba graczy ponizej 400 nigdy nie spadla a z terazniejsza reklama u Diim2 wszystko zmieni ( gracze wroca + dojda nowi). ;)

Opublikowano

Opłaca się wracać i zaczynać od 0?

No jasne, że tak. Ludzi gra sporo, biega dużo mniejszych lvli. Teraz ruszyła reklama, nagrywa już DIIM2 i mają dojść nowi jutuberzy. :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer , wszystkich tych którym znudziły się te nowe serwery ! :P

Opublikowano

1. Po co jest pączek/czekolada/mąka? Są to przedmioty eventowe, dziś mi zaczęły dropić - co z nimi ssię robi?
  2. Te skrzynie piratów dropią zawsze? Opłaca się otwierać? Bo jakieś liście palmy mogą lecieć, do czego to?
  3. Na jakich lvlach bossów lecą sm? Bo ubiłem z 50 już i nic.

lGxCbNd.png

Opublikowano

1. Po co jest pączek/czekolada/mąka? Są to przedmioty eventowe, dziś mi zaczęły dropić - co z nimi ssię robi?
  2. Te skrzynie piratów dropią zawsze? Opłaca się otwierać? Bo jakieś liście palmy mogą lecieć, do czego to?

na forum ci odpisalem na SM bym tak nie liczyl jest malenki %

30331_20_08_10_7_59_30.png

Pomocnik
Opublikowano

1. wytwarza się  z nich rose na ludzi o ile pamiętam

2. co środę dropią, liście na dungeon piratów

Opublikowano

Czemu na takim dobrym serwie tak mało ludzi gra teraz?

Według Ciebie ile osób gra? Od czasu do czasu wbiję pograć i wydaje mi się, że gra sporo ludzi a teraz jest ich coraz więcej bo ruszyła reklama.

Opublikowano

Czemu na takim dobrym serwie tak mało ludzi gra teraz?

Według Ciebie ile osób gra? Od czasu do czasu wbiję pograć i wydaje mi się, że gra sporo ludzi a teraz jest ich coraz więcej bo ruszyła reklama.

Nie wiem, czytałem co pisali tutaj, 500+

Opublikowano

Ma ktoś jakiegoś ogarniętego spota na mapie 110 lvl? Na forum jest jakiś stary poradnik w którym są zaznaczone niby największe spoty, ale one są małe i moby wolno się respią. Pomoże ktoś? Mogę zapłacić. :)

Opublikowano

Ma ktoś jakiegoś ogarniętego spota na mapie 110 lvl? Na forum jest jakiś stary poradnik w którym są zaznaczone niby największe spoty, ale one są małe i moby wolno się respią. Pomoże ktoś? Mogę zapłacić. :)

Takie sa spoty na tej mapie, niestety :)

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...