Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, gra normalnie się włącza, pasek ładowania dochodzi do końca i obraz się freezuje

iJiFb63.jpg

Ktoś może zna rozwiązanie tego problemu? próbowałem z tym pójść na forum lecz przy rejestracji wyskakuje informacja "Nie masz wystarczających uprawnień aby zarejestrować konto z tej strony" yy...

Musisz zainstalować starsze sterowniki do zintegrowanej karty graficznej.

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem, gra normalnie się włącza, pasek ładowania dochodzi do końca i obraz się freezuje

iJiFb63.jpg

Ktoś może zna rozwiązanie tego problemu? próbowałem z tym pójść na forum lecz przy rejestracji wyskakuje informacja "Nie masz wystarczających uprawnień aby zarejestrować konto z tej strony" yy...

miałem to samo, wina nowszych sterowników do zintegrowanej, zapewne masz lapka + intelowskie hd - odinstaluj sterowniki najnowsze i zainstaluj te, które dołączyli ci razem ze sprzętem albo znajdz w necie starsze.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Jak sie aktualnie serwer trzyma?

Administracja aktywna?

Okolo ile gra osob?

Juz na starcie mnie zaczyna czesto wywalac, raczej nie z mojej winy.

Opublikowano

Jak sie aktualnie serwer trzyma?

Administracja aktywna?

Okolo ile gra osob?

Juz na starcie mnie zaczyna czesto wywalac, raczej nie z mojej winy.

Bardzo dobrze.

Tak, są eventy, aktualizacje :)

Myślę, że 1000+ to na pewno, ale nie powiem Ci dokładnie ile.

Tego nie wiem :P

Opublikowano

Ile codziennie średnio potrafi być graczy online?

1. Ile średnio codziennie jest graczy online?

2. Ile graczy online jest w godzinach szczytu?

Opublikowano

Jak sytuacja na serwerze? Zmieniło sie coś? Dużo ludzi?

Invoria na bieżąco aktualizowana, wszystkie okolicznościowe eventy się odbywają. Osób gra naprawdę sporo, na każdym chanelu na mapkach kogoś można zauważyć, w m1 oprócz ogromnej ilości shopów online biega pomiędzy nimi duża ilość postaci. Jeden z droższych serwerów jeżeli chodzi o eq, konta przeliczając na plny. :)

Arcymistrz
Opublikowano

Misja ze zbadaniem Wieży Demonów około 5 razy jest możliwa do wykonania poprzez robienie prywatnego DT czy trzeba zrobić to zwykłe?

Opublikowano

Misja ze zbadaniem Wieży Demonów około 5 razy jest możliwa do wykonania poprzez robienie prywatnego DT czy trzeba zrobić to zwykłe?

Z tego co pamiętam, wystarczy ubić wszystkie moby  i na konću bossa na ostatnim piętrze i ci zaliczy za pierwszym razem. 

Opublikowano

obojętnie jak ja jeszcze ją robiłem.

Opublikowano

Jak sytuacja na serwerze? Zmieniło sie coś? Dużo ludzi?

Invoria na bieżąco aktualizowana, wszystkie okolicznościowe eventy się odbywają. Osób gra naprawdę sporo, na każdym chanelu na mapkach kogoś można zauważyć, w m1 oprócz ogromnej ilości shopów online biega pomiędzy nimi duża ilość postaci. Jeden z droższych serwerów jeżeli chodzi o eq, konta przeliczając na plny. :)

"Na każdym chanelu na mapkach kogoś można zauważyć" to ma być "naprawdę sporo ludzi" ? :)  W m1 na 100 sklepów online może  stoi parę osób na afku , poza tym nic się nie dzieje.

Nie powiem ze administracja nie stara się, tylko niestety przynosi to efekt odwrotny. Ze tak powiem, najebane wszystkiego tyle ze nie sposób się pogubić w tym wszystkim. "Co za dużo to nie zdrowo", święta racja.

Tak na prawdę Invoria czasy swojej świetności ma już dawno za sobą. W jednym tylko masz racje, jest to jeden z droższych serwerów lecz pod względem IS.

Opublikowano

Zaczalem pykac na tym servie od 2dni, na razie kopie rudy :3

Jak wyglada sprawa z Archerem w pvp?

Według Ciebie gra sporo osób? :)

Opublikowano

Moim zdaniem na pewno nie jest pusto :) Na czacie spory ruch, w miastach też nie jest najgorzej, dużo sklepów, chociaż te sklepy offline stwarzają trochę sztuczny tłum. Przeraża mnie ilość ulepek...

A! I jeżeli każdy jeden sklep to jedna grająca osoba (nie koniecznie przy komputerze) to... tak, gra sporo osób.

Opublikowano

Moim zdaniem na pewno nie jest pusto :) Na czacie spory ruch, w miastach też nie jest najgorzej, dużo sklepów, chociaż te sklepy offline stwarzają trochę sztuczny tłum. Przeraża mnie ilość ulepek...

A! I jeżeli każdy jeden sklep to jedna grająca osoba (nie koniecznie przy komputerze) to... tak, gra sporo osób.

Na serwie gra max 700 osób. Invoria świetna marka ale jak ktoś powiedział wyżej czas świetności ma za sobą. Długo stała i długo utrzymała dużą ilość osób online. Teraz tylko czekać na coś spod stajni Qarth i Hool :) napewno by nkkt się nie zawiódł :)
Opublikowano

Na serwie gra max 700 osób. Invoria świetna marka ale jak ktoś powiedział wyżej czas świetności ma za sobą. Długo stała i długo utrzymała dużą ilość osób online. Teraz tylko czekać na coś spod stajni Qarth i Hool :) napewno by nkkt się nie zawiódł :)

juz mamy w zapowiedziach kolejny

30331_20_08_10_7_59_30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...