Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co najlepiej kupić z IS mając 1100SM? Myślałem nad petem + potem dropnąć/kupić za yangi SM i dokupić kostium exp na stałe :v Z tego co pamiętam to metki się zbijało z marmurka, więc wierzchowiec raczej niepotrzebny, dodatkowo grając daggerem.

tenor.gif

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ork- proponowane przez Ciebie rozwiązanie jest chyba najlepsze bo da największego kopa na starcie. Bez wierzchowca da się obyć, najwyżej kiedyś sobie jakiegoś kupisz.

Opublikowano

Ile osób gra?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ile osób gra?

Myślę że na ten moment w godzinach szczytu 500+ do 600 :) 

Oczywiście YT zaczynają serie na tym serwerze min. DIIIM2

Opublikowano

Hmm kto się tutaj dobrze w pvp teraz spisuje?

Bodziakiem dam radę?

Ludzie mowia, ze bodziak slaby jest w pvp. Ale wedlug mnie to wszystko zalezy od ekwipunku.

xyz

lGxCbNd.png

Opublikowano

Bodziakiem dam radę?

Ludzie mowia, ze bodziak slaby jest w pvp. Ale wedlug mnie to wszystko zalezy od ekwipunku.

[media][/media]

Każda postać może być kozacka , tylko żeby grać trzeba ją umiejętnie rozwijać :) Wszystkie aspekty rozwijania postaci są ważne na privach :P

Opublikowano

Bodziakiem dam radę?

[media][/media]

Każda postać może być kozacka , tylko żeby grać trzeba ją umiejętnie rozwijać :) Wszystkie aspekty rozwijania postaci są ważne na privach :P
Kompletne bzdury, privy mają to do siebie że często brak balansu, zatem jakbyś się nie starał i "umiejętnie nie rozwijał postaci" to możesz i tak dostać po dupie. Co do samego bodziaka to dopiero na 200lv zaczyna coś znaczyć w pvp, na 220 juz jest bardzo dobrze. Na wcześniejszych niestety nie radzi sobie dość dobrze :(
Opublikowano

Da ktoś ss m1 z wszystkich królestw ?

DAM LAJKI ;P

Chcesz SS sklepów offline? Graczy jest koło 600, nawet takiego bossa jak Wódz Orków było mi trudno znaleźć.

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem czemu w Loterii u Mędrca jest tak, że wylosowałem 2x nagrodę główną i aktualnie teraz jest "Delikatne Sukno" a mi daje 50x błogosławieństwo smoka :p czemu to tak :D ?

Opublikowano

B

Nie wiem czemu w Loterii u Mędrca jest tak, że wylosowałem 2x nagrodę główną i aktualnie teraz jest "Delikatne Sukno" a mi daje 50x błogosławieństwo smoka :p czemu to tak :D ?

Bug jakis, lepsze te blogoslawienstwa jak to plutno czy co tam

lGxCbNd.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ze szkat których bossów leci nasior na 130?

halo odbjur, żyje tu ktoś? :v

jakby ktoś dostał kod na sm i nie grał to prosiłbym o pw, odwdzięcze się jakoś :v

tenor.gif

Pomocnik
Opublikowano

Ze szkat których bossów leci nasior na 130?

halo odbjur, żyje tu ktoś? :v

jakby ktoś dostał kod na sm i nie grał to prosiłbym o pw, odwdzięcze się jakoś :v

chyba ze sniacego czy jak mu tam ale nie jestem pewien, helm czy tam naszyjnik z niego leci

Opublikowano

siema all ciezki serv? warto tu zacząć gre ?

Do 220 łatwy, szczególnie z tymi skrzynkami na mapach i eventami jak np. tanaka. Ostatnio na niezapowiedzianym evencie tanaka zarobiłem jakieś 40b, za co można kupić 2 itemy mroku +0 lub 500sm i zostanie na trutę :v

Sam gram 2 tygodnie i mam kostium z IS, fryza i peta + vipa, całe eq exp+9 na 130 bez nasiora, szarfę unikat (oczywiście z przedziału 20-30% weszło mi 20, no ku*wa). No, ogólnie gra się bardzo fajnie :p

Warto, warto, widać zainteresowanie administracji, reklama u DIIIMa do tanich pewnie nie należy.

tenor.gif

Opublikowano

Jakby ktoś nie czytał forum:

P0racUp.png

Dokładnie 31 Lipca 2015 wystartowała nowa Invoria.pl, serwer od tamtego czasu stoi do teraz a dokładnie za 6 dni będzie istniał już rok. Z tej okazji przygotowaliśmy dla was pare eventów

1. Zalogowanie do gry

Wszyscy którzy w dniu 31 lipca zalogują się chociaż raz do gry oraz będą posiadać minimum 100 poziom postaci otrzymają następujące przedmioty:

- 1000 IP

- Losowy wierzchowiec na 24 godziny

- Losowy kostium na broń (można wybrać typ)

- Po 5 Dodań i Zmianek do kostiumu na broń (brak możliwości handlu)

- 20 Prezentów Urodzinowych (Opis niżej)

2. Prezenty Urodzinowe

Z każdego moba +/-25 poziomów przez cały dzień dropić będą "Prezenty Urodzinowe" z których możecie zdobyć minimum:

- Kupony 20SM

- Dodania i Zmianki do kostiumów na broń

- Skrzynie Umarł. Rozpruwacza/Niebieskiej Śmierci

- Przepustki na dungeony

- Różne ulepszacze

- Kupony IP

oraz wiele wiele więcej.

3. Specjalna Mapa na event

Przez cały dzień dostępna będzie nowa specjalna mapa na którą będzie można wejść u Elvase, na mapie pojawiać będą się nowe metiny i bossy:

- Co 1 godzine (od zabicia) pojawiać się będzie specjalny metin (będzie łącznie 5 sztuk)

- Co 3 godziny (od zabicia) pojawiać się będzie bardzo silny boss (trzeba bedzie go bić w wiele osóB) z którego będą mogły wypaść minimum:

- Kostiumy z IS

- Wierzchowce z IS

- Kostiumu na Broń

- Fryzury z ItemShopu

- Zwierzaki z IS

Przez cały event będzie (jeśli będzie zabijany) powinno pojawić się ich ok. 8 sztuk.

4. Raty serwerowe

Przez cały dzień aktywne będą raty:

- +30% doświadczenia

- +200% Dropu Yang

- +200% Dropu przedmiotów

5. Zuo

O godzinie 19:00 odbędzie się event zuo, będzie na nim bardzo dużo bossów i metinów

1-109: ch2

110-134: ch3

135-174: ch4

175-199: Ch5

200-250: ch6

Każdy przedział będzie robiony osobno, wiec np. ch2 może być o 19:00 a ch3 o 19;04.

Pozdrawiamy. Administracja Invoria.pl

źródło: forum.invoria.pl

Polecam zacząć teraz, prawdopodobnie będzie można się nieźle wzbogadzić w ten dzień :p

tenor.gif

Opublikowano

Zaczynać się oplaca? :P

Ta, dzisiaj bursztynowa loteria, jak zrobisz sobie 3 postacie z górnictwem na P (spokojnie je zrobisz i w godzinę) to możesz dużo zarobić, starczy na trutę, eq exp na 130 itd.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...