Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi, bo stoi czy faktycznie jakieś życie i rywalizacja na nim jest? Bo z tego co pamiętam to o wojny na Inv ciężko..

nlUSIa9.png

Opublikowano

Oddam 3x kody po 30zł za ? ? xD

Mogę dać kilka limitów na mpc :yay:

Serwer stoi, bo stoi czy faktycznie jakieś życie i rywalizacja na nim jest? Bo z tego co pamiętam to o wojny na Inv ciężko..

Wojen tak trochę mało jest, praktycznie żadnych. Jedynie stoją sobie ludzie w m1 i się biją, ale takich osób też wiele nie ma.

Ej co to ma być, że jakiś typek do mnie podjeżdża i mnie bije na wh :v To nie jest tu zablokowane?

tenor.gif

Opublikowano

Dam 4x kod po 30zł Za ? :D

Konta na innych serwach mogę   :D

@ z 500 ludzi jest ?

Ponoć 500-600, ale reklama jest, więc polecam wbijać. W tym tygodniu będzie 2x zuo, ox i tanaka event, więc polecam wbijać, idealna okazja, żeby szybko zarobić. No i 31 urodziny, post wrzucałem stronę wcześniej. Jeśli ktoś rozmyślał nad grą - niech zacznie teraz.

tenor.gif

Opublikowano

Gdyby ktoś miał jakieś zbędne konta to chętnie przyjmę, 500 ludzi czuć to potwierdzam :D 

/

Opublikowano

jajebe, Wy jak zrobicie zuo to można palec złamać od wciskania "z"

zuo od 19, przychodzę 19:11 myśląc, że już wszystko wybite... właśnie ubiłem chyba ostatniego bossa xD

tenor.gif

Opublikowano

Generalnie to na serwerze do +175 nie ma żadnego sposobu zarobku.

Ulepy nie schodzą bo jest tego za dużo, w sumie jedyna rzecz jaka schodzi to SM i rzeczy IS,wyższe ulepy.

Tak czy siak na serwerze gra się przyjemnie.

sy89ps.jpg

Opublikowano

Kupić zakręcone pierścienie to bajka :D Na mapie 200 exp to też hardkor tam są takie małe spoty ;) 

/

Opublikowano

Ulepy nie schodzą bo jest tego za dużo, w sumie jedyna rzecz jaka schodzi to SM i rzeczy IS,wyższe ulepy.

Dużo jest zarobków, szkaty śmierci, diamenty, kopanie żył, zbieranie roślin itd. Na eventach można fajnie zarobić, na bursztynowej loterii ostatnio wykopałem 2,1k bursztynu, gdzie 400 poszło na misję, reszta po 5/6b za 100szt sprzedane :v

tenor.gif

Opublikowano

Dużo jest zarobków, szkaty śmierci, diamenty, kopanie żył, zbieranie roślin itd. Na eventach można fajnie zarobić, na bursztynowej loterii ostatnio wykopałem 2,1k bursztynu, gdzie 400 poszło na misję, reszta po 5/6b za 100szt sprzedane :v

Bardziej chodziło mi o to, że ulepy jest ciężko sprzedać ;)

sy89ps.jpg

Opublikowano

Ma ktoś niepotrzebną postać 150lvl+ bez eq do oddania? :v Potrzebuję do misji, mogę dać jakieś lajki, czy coś.

Kiedy będzie uzupełniony kalendarz eventów na sierpień?

tenor.gif

Opublikowano

Serwer ma ciągle nowe reklamy (fanpage/youtube) i graczy dalej jest dużo i ciągle rośnie (gdzie serwer istnieje już rok) wiec jeśli ktoś chce zagrać to zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...