Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób online w godzinach szczytu?

Szybko mixuje eq do pvp? 

Eq z tego co pamietam jak gralem luzno dla siebie wybonowac i fajnie tez sie zarabialo jak sie odapalalo po 5 bsow na jednej postaci, ale to jak wiecej ludzi gralo i itemy schodzily

Opublikowano

Czy jeśli dostałem kody na darmowe sm dosyć dawno przełom roku 2015/2016 są one dalej aktywne?

Opublikowano

Łowienie na tym serwerze jest standardowe?

Ta. Łowienie jest potrzebne jedynie do misji od rybaka, która jest nieopłacalna, bo dostajesz jakiś syf.

tenor.gif

Opublikowano

wiem o tej zakladce nie dziaja to

Jak nie działa, sam z 1,5 miesiąca temu przypominałem hasła i działało :v

bo z tym przypominaniem hasla na invoriach  od zawsze byl problem raz dzialalo raz nie 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

wiem o tej zakladce nie dziaja to

Jak nie działa, sam z 1,5 miesiąca temu przypominałem hasła i działało :v

bo z tym przypominaniem hasla na invoriach  od zawsze byl problem raz dzialalo raz nie 

Takie są już skrypty na stronie zielska....

Napewno to naprawią nie przejmuj się.

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Dziś w nocy zostanie dodane wyszukiwanie przedmiotów w sklepie, po wpisaniu danej nazwy przedmiotu wszystkie sklepy w których jest dany przedmiot zostaną oznaczone.

14196201_1017221331729995_60365707245603

14195983_1017221201730008_22267203211524

Opublikowano

Fajnie, że dodajecie wyszukiwarkę (nie będę tracił połowy bryłek na kupowaniu czegoś co znajdę przy szukaniu innej rzeczy :v), ale moglibyście też dodać rzeczy, które nie zostały przedtem dodane.

A ten drop z wyspy Medine też można poprawić, trochę się bije, resp co 5h, a tu taki drop:

XNcklZq.jpg

:v Jeszcze jakiś 1 item poleciał.

tenor.gif

Opublikowano

Dlaczego u zielarza można wymienić tylko jeden kwiatek na yangi, a na przykład 40 na raz? Wiecie ile to jest klikania jak ktoś chce większą ilość kwiatków wymienić na yangi? Dodacie taką możliwość, że można każdą ilość kwiatków wymieniać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...