Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda, ludzie chcący pograć na serwerze easy dostają serwer medium. Kłamstwo w tytule prezentacji, % na ulepszenie czegokolwiek maleje z każdym +, co zwięsza szanse na to, że zamiast oddać się temu niby "pvp" trzeba iść dropić ulepszacze. Ceny na serwerze są bardzo wysokie, kompletnie nie proporcjonalne do dropu yang. Mozolne dropienie ulepszaczy na własny użytek, lub na sprzedaż z małym zarobkiem. To przecież serwer easy, nie? Exp zupełnie niepodobny do serwerów easy, mimo tego serwer wydaje się być zapychaczem czasu w te wakacje. 

@ edit - po za tym nie mogę handlować strojem kobiecym boksera Tureckim, wyjaśni mi ktoś? 

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To prawda, ludzie chcący pograć na serwerze easy dostają serwer medium. Kłamstwo w tytule prezentacji, % na ulepszenie czegokolwiek maleje z każdym +, co zwięsza szanse na to, że zamiast oddać się temu niby "pvp" trzeba iść dropić ulepszacze. Ceny na serwerze są bardzo wysokie, kompletnie nie proporcjonalne do dropu yang. Mozolne dropienie ulepszaczy na własny użytek, lub na sprzedaż z małym zarobkiem. To przecież serwer easy, nie? Exp zupełnie niepodobny do serwerów easy, mimo tego serwer wydaje się być zapychaczem czasu w te wakacje. 

Ale Ty chcesz wszystko w 5minut i jaki by był sens gry? Serwer jest easy ale do jakiegoś poziomu potem staje się trochę trudniejszy, ale dziękujemy za opinie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@ edit - po za tym nie mogę handlować strojem kobiecym boksera Tureckim, wyjaśni mi ktoś?

Na początku może rzeczywiście jest trochę problem z kasą. Ale potem kiedy nie potrzebujesz już pereł normalnych a dropią one w ogromnych ilościach możesz je sprzedawać :) 2.5kkk za 1 k pereł. Ja mam po 90 paczek takich pereł a sprzedałem już ich dużo. A wydropiłem je podczas dropu na mapie 165 ;) Bo teraz potrzzeben mi są zielone i złote perły.

Nie jest trudno zarobić. Trzeba tylko wiedzieć jak

Opublikowano

Ale Ty chcesz wszystko w 5minut i jaki by był sens gry? Serwer jest easy ale do jakiegoś poziomu potem staje się trochę trudniejszy, ale dziękujemy za opinie.

Masz bardzo dziwne pojęcie serwera easy. Wciąż się nie dowiedziałem, dlaczego nie można sprzedać handlować niepotrzebnym mi strojem tureckim bokserskim kobiecym xD

Na początku może rzeczywiście jest trochę problem z kasą. Ale potem kiedy nie potrzebujesz już pereł normalnych a dropią one w ogromnych ilościach możesz je sprzedawać :) 2.5kkk za 1 k pereł. Ja mam po 90 paczek takich pereł a sprzedałem już ich dużo. A wydropiłem je podczas dropu na mapie 165 ;) Bo teraz potrzzeben mi są zielone i złote perły.

Nie jest trudno zarobić. Trzeba tylko wiedzieć jak

Jestem obecnie na poziome 147, czyli mapa na 140. Dużo metków, sporo pereł z nich dropi, to fakt, ale potrzeba już kwiatów, których dropi jak kot napłakał. 

@ edit - można narzekać, ale bez narzekania nie byłoby zmian. Serwer jest naprawdę przyjemny, super atmosfera, dużo ludzi. Żaden serwer mnie tak nie wciągnął od czasu pierwszej wersji ProMT2 3 lata temu. 

Opublikowano

@MrGlores dobijasz 165 i perly leca jak szalone z niebieskich smierci, mapa od 140 polecam jakos po 2 w nocy metkow masz na kazdym channelu kwiatki leca w spoko ilosciach :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

@MrGlores dobijasz 165 i perly leca jak szalone z niebieskich smierci, mapa od 140 polecam jakos po 2 w nocy metkow masz na kazdym channelu kwiatki leca w spoko ilosciach :)

Zarwanie nocy to chyba jedyny sposób na jakiś porządny zarobek :D

Opublikowano

Masz bardzo dziwne pojęcie serwera easy. Wciąż się nie dowiedziałem, dlaczego nie można sprzedać handlować niepotrzebnym mi strojem tureckim bokserskim kobiecym xD.

Jestem obecnie na poziome 147, czyli mapa na 140. Dużo metków, sporo pereł z nich dropi, to fakt, ale potrzeba już kwiatów, których dropi jak kot napłakał.

@ edit - można narzekać, ale bez narzekania nie byłoby zmian. Serwer jest naprawdę przyjemny, super atmosfera, dużo ludzi. Żaden serwer mnie tak nie wciągnął od czasu pierwszej wersji ProMT2 3 lata temu.

Gościu serio? Jak kot naplakał? 6 kwiatów z metina. Serio? Metinów na mapie chyba z 15 jak nie 20. Jeszcze raz zapytam. Czy ty mówisz serio?

Opublikowano

Gościu serio? Jak kot naplakał? 6 kwiatów z metina. Serio? Metinów na mapie chyba z 15 jak nie 20. Jeszcze raz zapytam. Czy ty mówisz serio?

Nie, k***a, kłamie, żeby się potem wyspowiadać. 

Opublikowano

Nie, k***a, kłamie, żeby się potem wyspowiadać. 

@MrGlores to w takim razie nie umiesz grać w metina. Masz ponad około 100 metków z wszystkich ch

Opublikowano

Co nie zmienia faktu ze mapa 165 to katorga, a znaleźć tam bossa to jak mission impossible.

Powinna być też jakaś mapka do dropu na wyższy lvl, mapa/dung jeden kij.

Opublikowano

Dodajcie drop do biologa niezależnie od poziomu, bo nie będę teraz robił dropa (nie tylko ja..) i wbijał nim max lvl, żeby wykonać biologa... 

Ja sie nie dziwie, że gra dużo ludzi, bo serwer jest nawet fajny.. naprawią wszystko i będzie jeszcze więcej.. 
100% hp po wstaniu też moglibyście dodać. O dungach surek wspominał, że będą dodane później, więc trzeba poczekać na czyny, mam nadzieję, że na obietnicach się nie skończy 

Opublikowano

dałem sobie spokój z serverem z powodu pt gdzie to server easy pvp i pt w 3 osoby bez sensu

Nie rób dungów one nie są opłacalne. Ja też dałem sobie spokój z serwerem bo surek sie opierdala.

Opublikowano

Surek się nie opierdala... 

ogarnijcie biologa, 

dodajcie resp 9ogonow..

dodajcie 100% hp po wstaniu,

aktywacja konta na forum nie działa (przynajmniej mi),

Opublikowano

Nie rób dungów one nie są opłacalne. Ja też dałem sobie spokój z serwerem bo surek sie opierdala.

Był weekend nie sądzisz?

Czekam 2 dni na odpowiedz napisalem do support i nie mam odpowiedzi ..

Pisaliśmy że będzie nowy support...

Surek się nie opierdala... 

ogarnijcie biologa, 

dodajcie resp 9ogonow..

dodajcie 100% hp po wstaniu,

aktywacja konta na forum nie działa (przynajmniej mi),

1. Biolog co z nim nie tak?

2. Powiększony zostanie resp 9 ogonów

3. 100 HP po wstaniu nie będzie.

4. Sprawdzę ponownie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...