Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer świetny, tylko bardzo mała ilość dropu chodź by Starych Dokumentów, nie da się wydropić odpowiedniej ilości podczas expienia od danego lvl do następnej mapy. Nie wiem jak jest z następnym biologiem, ale wydaje mi się, że podobnie.

Tak z kolejnym biologiem (antidotum) jest podobnie ale za to z jeszcze kolejnym (list) jest super. Leci ich ze spota po 10-15 a do oddania potrzeba tylko 500 ;)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usunąłem klienta z dwóch powodów.

Pierwszy:

Pow_d_1.png

Normalnie się czymś nie przejmuję bo w większości klientów Metina wyskakuje coś takiego, jednak drugi problem przeważył szalę.

Drugi:

Pow_d_2.png

To przełamało mnie do usunięcia klienta.

Ktoś mógłby się wypowiedzieć?

Diss_Stream.png

Opublikowano

Pierwszy:

Pow_d_1.png

Normalnie się czymś nie przejmuję bo w większości klientów Metina wyskakuje coś takiego, jednak drugi problem przeważył szalę.

Drugi:

Pow_d_2.png

O kurde. Rejstrowanie operacji klawiatury? Dziwne dość. A avast milczy :D

Opublikowano

Mi eset nic nie wykrywa... a "wirusy" w clijentach to najprawdopodobniej nie wirusy...

Mam propozycję, wyłączcie ten serwer na kilka dni.. naprawcie wszystko i włączcie, byłoby o wiele lepiej, a gracze zostaną, serwer wystartował za wcześnie.
Osiągniecia postaci od razu po 999.. nie działa zapis teleportacji, w misjach u seon-he czy coś takiego bonusy stałe nie są pokazane.. dużo tego, dużo mniejszych bugów, ale jak mówiłem, najlepiej wyłączyć serwer, naprawić wszystko i byłoby z*********e.
Pozdrawiam

Opublikowano

Mi eset nic nie wykrywa... a "wirusy" w clijentach to najprawdopodobniej nie wirusy...

Mam propozycję, wyłączcie ten serwer na kilka dni.. naprawcie wszystko i włączcie, byłoby o wiele lepiej, a gracze zostaną, serwer wystartował za wcześnie.

Osiągniecia postaci od razu po 999.. nie działa zapis teleportacji, w misjach u seon-he czy coś takiego bonusy stałe nie są pokazane.. dużo tego, dużo mniejszych bugów, ale jak mówiłem, najlepiej wyłączyć serwer, naprawić wszystko i byłoby z*********e.

Pozdrawiam

Jak na moje jest to zły pomysł. Myślisz że ludzie nie odejdą? Może pewna część by została ale część też by odeszła. A te bug które wymieniłeś to już są drobnostki. Takie coś mogą poprawić podczas przerw technicznych

Opublikowano

Musza jeszcze ogarnąć dangeony, balans klas, wiec to już nie są drobnostki, a jak przez chwile by serwer był off to dużo graczy by nie odeszło, myślę, że prawie nikt

Opublikowano

Pozdrawiam

Do jasnej cholery. Ja też w wielu momentach nie zwracam uwagi. Na takie wirusiki, ale jak mi zaczyna blokować program bo czyta moje pismo na klawiaturze to już coś jest nie halo.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Musza jeszcze ogarnąć dangeony, balans klas, wiec to już nie są drobnostki, a jak przez chwile by serwer był off to dużo graczy by nie odeszło, myślę, że prawie nikt

W weekend chcemy pozwolić sie cieszyć serwerem calutki dzien i noc, bo nie kazdy gra w tygodniu nie kazdy ma taka możliwość.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wiem, że wiele razy to było poruszane, nawet przeze mnie, ale gram, gram i NIE MA BALANSU KLAS, dagger ciśnie mentala jak chce... 

Opublikowano

Wiem, że wiele razy to było poruszane, nawet przeze mnie, ale gram, gram i NIE MA BALANSU KLAS, dagger ciśnie mentala jak chce... 

@1361622928-U485574.pngStrenght wypowiesz się coś na temat bodego w pvp?

Opublikowano

Lv. <150 lepiej niż mental, słaby balans po prostu.

+ usuńcie nieskończone krycie u ninji, to jest bez sensu, skill kryie skill krycie skill krycie ( to nie to samo co aura/silne itd.. ) 

Opublikowano

Przecież na każdym serwerze Surka nie było balansu i nigdy nie będzie, bo nie umieją zrobić. Szczególnie na Lanerisach. :)

W ile zrobię max eq?

Ile graczy w godzinach szczytu?

denzel.png

Opublikowano

Niby przy następnym update..

Gram gram i widzę kolejny "IZI", który nie jest easy... jak wszystkie easy, które wychodzą od jakiegoś czasu, nonsens... dla mnie ten serwer nie jest za łatwy ...

Chcesz sobie pograć na easy (easy/pvp) to nie pograsz, jeszcze te pvp.. ta pvp jak przez 2 tygodnie będziesz dropił kosmiczne ilości tych samych ulepszaczy, coraz mniej chęci na granie tutaj

Opublikowano

Warto zaczynać? 

Ile osób online? 

Nie warto bo i tak SureK ten serwer oleje a zanim się doczekasz balansu to ten serwer upadnie.

Ponad 1k to jedyny plus.

Opublikowano

Pierwszy:

Pow_d_1.png

Drugi:

Pow_d_2.png

Zmień tego antywirusa bo ten 360 total security jakiś noname patrz:
3.jpg

korzystaj z jakiś normalnych antywirusów PS mam licencje(Kaspersky Total Security - multi-device)

Kiedy sklep za AP bedzie dodany ?

W najbliższym update jutro/pojutrze.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...