Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytania teraz do graczy i administracji :

1. Na jakim lvl najlepiej dropić kase w lochu pająków? Ja dropałem na 55lv ze względu na roski. wyszło coś kolo 100kkk 1h-1.5h.

2. Czy administracja doda do gry zeby przedmioty do biologa wlatywały do eq od razu ?

3. Na jakim lvl najlepiej dropić perły? 165lv+ bo masz azraela charona nieb smierc z ktorych leci po 200pereł+ i dung 134lv gdzie masz 10umarłych rozpruwaczów i 3respy metkow x10.

4. Czy bonus na zdobywanie wiekszej ilosci yang działa poprawnie? Nw musiałbyś sprawdzić.

5. Czy administracja doda sklepy offine?

6. Czy administracja będzie zwiększać poziom i dodawać nowe sety eq?

7. Czy administracja doda zmiane wyglądu m1 bo te co teraz jest normalnie kurwicy oczu mozna dostać :D

I to byłoby na tyle Pozdrawiam. :)

12038566_974765759232972_778992918771970

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Na jakim lvl najlepiej dropić kase w lochu pająków? Ja dropałem na 55lv ze względu na roski. wyszło coś kolo 100kkk 1h-1.5h.

2. Czy administracja doda do gry zeby przedmioty do biologa wlatywały do eq od razu ?

3. Na jakim lvl najlepiej dropić perły? 165lv+ bo masz azraela charona nieb smierc z ktorych leci po 200pereł+ i dung 134lv gdzie masz 10umarłych rozpruwaczów i 3respy metkow x10.

4. Czy bonus na zdobywanie wiekszej ilosci yang działa poprawnie? Nw musiałbyś sprawdzić.

7. Czy administracja doda zmiane wyglądu m1 bo te co teraz jest normalnie kurwicy oczu mozna dostać :D

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ja nie wiem... czemu nie możecie ustawić ddopu tych antidotum tak jak dropią listy. Niby coś ruszyliście ich drop a ja różnicy nie widze...

Kupie antidotum :( 280 sztuk

Proponuje też powiększyć resp 9 ogonów bo... no masakra.

Opublikowano

Czy tylko mnie cały czas loga gdy hituję? Gdy grałem Surą, problem był, ale na minimalnym poziomie.. Teraz, gdy gram ninją to przy ubijaniu ripera 2 razy co najmniej lognie.

Czy administracja wie jak naprawić ten problem? Pozdrawiam.

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

Czy tylko mnie cały czas loga gdy hituję? Gdy grałem Surą, problem był, ale na minimalnym poziomie.. Teraz, gdy gram ninją to przy ubijaniu ripera 2 razy co najmniej lognie.

Czy administracja wie jak naprawić ten problem? Pozdrawiam.

Czasami z wh nie korzystasz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak! To przecież oczywiste. A tak serio, wiesz jak to naprawić czy nie?

Opublikowano

nie po prostu zabezpieczenie przed wh jest troche za ostre. nawet na bodym kicka mnie gdy bije cos z buta

Opublikowano

1. Na jakim lvl najlepiej dropić kase w lochu pająków?

3. Na jakim lvl najlepiej dropić perły?

4. Czy bonus na zdobywanie wiekszej ilosci yang działa poprawnie? 

1. 61.

2. Dobry pomysł.

3. Powiem Ci tak - od mapy 131 lecą naprawdę fajnie. Więc polecam zacząć od 134. Później podobno świetny drop jest na mapie 165, ale tego jeszcze nie sprawdziłam, więc Ci nie powiem.

Opublikowano

nie po prostu zabezpieczenie przed wh jest troche za ostre. nawet na bodym kicka mnie gdy bije cos z buta

Tutaj się zgodzę ;// 

( + DLA CIEBIE ;DD )

Surek wiele obiecywał ale nadal nic a te biedne dungi to płakać można ;/ dung na 134 jest już wgl nie opłacalny chyba że robisz biologa z szkatami albo masz tyle prochów że wolisz stracić na dunga niż na eq ;/

Kwiatki, diamenty, prochy, czarne lody itp, NIE MOŻNA NIMI NORMALNIE HANDLOWAĆ !! napraw to! 

1. 61.

2. Dobry pomysł.

3. Powiem Ci tak - od mapy 131 lecą naprawdę fajnie. Więc polecam zacząć od 131. Później podobno świetny drop jest na mapie 165, ale tego jeszcze nie sprawdziłam, więc Ci nie powiem.

3. Drop na mapie 165 jest jedyną mapą zarobkową metki+ śmierć + charon + azrael sporo ich się respi wiec można ubijać i dropić ale perły po 180 lvlu (niebieskie,czerwone i białe) są wgl zbędne tylko do miecza 200 lvl a reszta nie potrzebna a dropi ich całkiem sporo. 

Leca tam też pd na 30 i 1h.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Póki nie naprawią tego syfu z hitami to wstrzymuję grę na serwerze.

Można wiedzieć kiedy się za to zabierzecie?

Opublikowano

Mapa 165 , dung 80, 134 mapy wszystkie ( ale malo) najwięcej mapa 165

A ten dung na 80 gdzie jest? :D

Z bossów, z metinów, z mobków na mapach 95+. ;)

Dzięki :):D

Opublikowano

Każdy kto miał "błąd wewnętrzny serwera" powinien już móc normalnie wejść na serwer

Szamanem hilerem nie idzie grać na serwie, Bm bije 2x wiecej od hilera, Taki to ostatnio balans zrobiles

Body - 15k dmg

Mental - bugowane dmg

Wp - Bugowane ostrze

Bugowane pety itp !

Opublikowano

Szamanem hilerem nie idzie grać na serwie, Bm bije 2x wiecej od hilera, Taki to ostatnio balans zrobiles

Body - 15k dmg

Mental - bugowane dmg

Wp - Bugowane ostrze

Bugowane pety itp !

Może rozwiniesz swoją wypowiedź? 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek dodacie dodatkowe respy albo przyspieszycie resp bosów podstawowych? Takich jak 9 ogonów, zjawka

Dodacie szybką zmianę ch?

Zapisywanie cen na sklepach?

Opublikowano

Surek dodacie dodatkowe respy albo przyspieszycie resp bosów podstawowych? Takich jak 9 ogonów, zjawka

Dodacie szybką zmianę ch?

Zapisywanie cen na sklepach?

1. Tak

2. Tak

3. Tak 

Przybliżona data realizacji 7dni. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...