Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi powie czy warto robić eq klasowe czy jest ciężko z eq na wyższych lvlach?

Warto a co do eq dla chcącego nic trudnego jedynie na ostatnie eq ciężko ci będzie klasowe zrobić.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto a co do eq dla chcącego nic trudnego jedynie na ostatnie eq ciężko ci będzie klasowe zrobić.

A tak max lvl, eq do ostatniego setu to w ile da rade? Z full isem mówie.

Opublikowano

A tak max lvl, eq do ostatniego setu to w ile da rade? Z full isem mówie.

Exp? Z expem nie będziesz mieć większych problemów. Jak byś przysiedział tak hardo dzień noc z full isem pewnie maxa wbiłbyś w 5 dni. Może 6

Co do eq? Tutaj jest problem. Dam ci przykład na eq na 200 lvl (biżuteria) potrzeba po 800 demonicznych prochów. Masz bodajże 80% szans na ulepszenie a z bosa na mapie 165 leci ich może 15 ;)

Nad eq trzeba przy siedzieć ale skoro dałeś rade zrobić eq na 220 lvl na s2 pewnego serwera tutaj też dasz rade.

Administracja ma dodać nowe dungeony i mam nadzieje że właśnie na nich będzie można podropić dużo ulepszaczy typu złote zielone perły kwarcowy piach i oczywiście demoniczne prochy ;)

Opublikowano

Zrobienie eq do 170lv to nie jest problem potem się robią schody bo trzeba trochę podropic, jednak też mam nadzieje ze jak wejdą dungi będzie łatwiej o te ulepy.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

A powiedzcie, opłaca się kupować ten miecz premium? Bo podobno jak si będzie ulepszało trute to będzie lepsza.

On jest dobry tylko do 110lv potem jak ulepszysz trute wyciągniesz z niej lepsze dmg.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Lepiej trutkę.. 

A co z tym biologiem, będzie poprawiony? Bo jak mnie cytowałeś wspomniałeś tylko o mieczach ..

Polowanie na haki to jakaś masakra.. po 3-4 na spocie i weź ich zabij 500, to samo polowanie na wyższy lv.. tam to jeszcze lepiej -.-

Opublikowano

@Exile wierzchowca 100k hp

No czaje, ale tak poza tym? Na pewno pet do pvp, wierzchowiec do expa, kostium pvp, fryza się nie opłaca bo na potwory i czasowy.

a tak to co jeszcze?

Opublikowano

No czaje, ale tak poza tym? Na pewno pet do pvp, wierzchowiec do expa, kostium pvp, fryza się nie opłaca bo na potwory i czasowy.

a tak to co jeszcze?

Fryz również ma wbudowany lud tylko że w isie brakuje info. Według mnie kostium, wierzchowiec, pet.

Opublikowano

Czyli nie wiadomo który fryz kupić...

A powie mi ktoś jak wygląda ten wierzchowiec Skazy, Aslan, Gryf, Ognistego kła i Hades?

Mniej więcej gryfa i aslana kojarzę, a tych 3 pozostałych? W prezcę są obrazki, ale nie wiadomo który to który.

Opublikowano

Surek pantoflu, słyszałem ze zacząłeś pracować bo kobieta w teamie forum xD Oby tak dalej bo pare poprawek jeszcze jest :P

A żebyś wiedział poganiają mnie xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek pantoflu, słyszałem ze zacząłeś pracować bo kobieta w teamie forum xD Oby tak dalej bo pare poprawek jeszcze jest :P

Mam nadzieję, że nie chodzi o Monikę (ja bym nie chciał być poganiany przez nią). xD

Surek, weź ty mi powiedz.

Jak wyglądają wierzchowce Hades, Ognistego kła, Skazy?

Opublikowano

surek oddawalem misje u biologa i wyjebalo mi metka i nie mam bonusu.... nick RudyTraktor napraw :D

powiem tak :D jak wbijasz 142+ antidotum nie leci prawie... taka jest różnica w dropnie

Opublikowano

surek oddawalem misje u biologa i wyjebalo mi metka i nie mam bonusu.... nick RudyTraktor napraw :D

powiem tak :D jak wbijasz 142+ antidotum nie leci prawie... taka jest różnica w dropnie

Dlatego już pisałem, żeby tego biologa naprawić/poprawić aby itemki potrzebne leciały nam zależnie od misji a nie od lvl'a.

A na dokładkę, jakby jeszcze wpadały do EQ i się stackowały. 

Opublikowano

Rosy orków i mistyków nie mają bonusów:

18766766044635691373.png

Chociaż przy ulepszaniu z itemu na item mogłoby być 100%, a ulepszania z + na + się nie czepiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...