Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek wyrobisz się do końca tygodnia z nowymi dungeonami? 

Tak.

Polecam serdecznie i zachęcam do grania. :)

Serwer jak dla mnie 1 klasa, administracja się stara i to widać w 100%. :)

pzdr

Dzięki!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK masz zamiar się jakoś odnieść do braku bonusów w rosach na orki i mistyki? To błąd? Niewidzialne bonusy? Niedopatrzenie z twojej strony? Cenimy szczerość. 

Opublikowano

Znalazłem kolejne bugi. Otóż sura BM nie otrzymuje pełnej ochrony z Mrocznej Ochrony. Dziwne, że nikt na to wcześniej nie wpadł:
Przed użyciem:

30610481665686364530.png

Po użyciu:

69170643990621441064.png

Po za tym, bossy, spotkałem mentala, który ubijał sobie bossa na mapie 140. Zapytałem, dlaczego nie deda, odpowiedział, że HP nie schodzi mu poniżej 80%, a boss bije po 3k, gdzie ja obrywam po 30k. Zapytałem ile ma defa - 1700, gdzie ja mam nie całe 1800 i 105k HP. Tak, mam bonusy na potwory i bossy, mam lizaki itp, rosy bez bonusów. 
@SuReeK utwierdzam się w przekonaniu, że nie masz zielonego pojęcia o tym co się dzieje na serwerze. 

Pomocnik
Opublikowano

Surek zamiast sie przylozyc do jednego serwera to robisz ciagle kolejny i po miesiącu cie juz na nim nie ma, ty widzisz co sie dzieje w v2 ? bot bot bot bot az tak trudne wejsc na serwer ? nawet na forum propozycji nie czytasz

Opublikowano

Surek zamiast sie przylozyc do jednego serwera to robisz ciagle kolejny i po miesiącu cie juz na nim nie ma, ty widzisz co sie dzieje w v2 ? bot bot bot bot az tak trudne wejsc na serwer ? nawet na forum propozycji nie czytasz

PRZECIEŻ nie robie już żadnego serwera :OO Przecież robie teraz update w nocy będzie... 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
laneris-s2-logo.png

Changelog:
- Poprawiono zmianę maila na stronie.
- Poprawiono w mocniejszym stopniu wywalanie z serwera.
- Poprawiono mounty (nie da się już ich bugować)
- Poprawiono polowania Zmiejszono ilość z 1000 zabitych potworów do 400 (140,151,165 poziom)
- Poprawiono Tarcze Tytanów jest możliwa do założenia już normalnie od 81 poziomu.
- Dodano bryły złota o nominałach:
~ 500kk (Bryłka Rubinu)
~ 1kkk (Bryłka Granatu)
- Dodano kupony AP/PO
~ Kupon 200 PO/AP
~ Kupon 500 PO/AP
~ Kupon 1000 PO/AP

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta patcherem!

Generalnie zostały wprowadzone jedne z ważniejszych aspektów gry o jakie prosiliście w następnym update będzie już balans + dungi.

Update odbył się dnia 2015-08-13 o godzinie 06:00

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie zignorujesz znalezionych przeze mnie błędów, inaczej oznaczałoby, że masz nas i swój serwer w dupie.  

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie zignorujesz znalezionych przeze mnie błędów, inaczej oznaczałoby, że masz nas i swój serwer w dupie.  

Już to zrobił dawno dawno temu :P ten serwer padnie prędzej czy później :)

Opublikowano

Mam kilka pytan.

Pliki przypominaja mi nieco starego Aline2.. czy na nim sie wzorowaliscie? Czyli tez drop ulepszaczy to drop perel w setkach albo i tysiacach, glownie z ripkow rozmeiszczonych na mapach? :P

Poza tym:

Czy sa tu jakies dungeony? Nie zauwazylem w prezentacji.

Bronie na 75 skad? 

Co ile sa respy metkow / bossow na mapach? Ciezko o ulepszacze do eq?

Czy jest balans klas? Np - smokiem nastawionym pod skille bede kosil czy raczej sie osmieszal? :)

Przepustki na nowe mapy z czego dropne?

Ile +/- online?

Ironiczny

LEGACY

Pomocnik
Opublikowano

Mam kilka pytan.

Pliki przypominaja mi nieco starego Aline2.. czy na nim sie wzorowaliscie? Czyli tez drop ulepszaczy to drop perel w setkach albo i tysiacach, glownie z ripkow rozmeiszczonych na mapach? :P

Poza tym:

Bronie na 75 skad? 

Czy jest balans klas? Np - smokiem nastawionym pod skille bede kosil czy raczej sie osmieszal? :)

Ile +/- online?

1. Narazie widzialem tylko na 80/134

2.Sklep

3. Bossa widać wszędzie a zwykle jak zniszczysz jednego metina to dostajesz przywolanie i tak w kółko ale wydaje mi się ze 5 min, jak narazie latwo ale nie mam jakiegos eq na wysoki lvl

4.W nastepnej przerwie mają balans zrobić

5. metiny bossy leci tego duzo

tutaj nie wiadomo niby 1k ale nie widać, a botów jak bylo tak dalej pelno wejdz na serwer surek

Opublikowano

Spokojnie, dzisiaj kolejny update :)

Mam kilka pytan.

Poza tym:

Bronie na 75 skad? 

Ile +/- online?

W czym Ci przypominaja tamte pliki :O bo mapy?

Tak są

Od handlarki

Łatwo

Jest ale cały czas go doskonalimy

Z metinów/bossów

1200-1700

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Spokojnie, dzisiaj kolejny update :)

W czym Ci przypominaja tamte pliki :O bo mapy?

Tak są

Od handlarki

Łatwo

Jest ale cały czas go doskonalimy

Z metinów/bossów

1200-1700

Tak caloksztaltowo ;) Mapy, systemy (np. to, ze metki sie szybko respia, a z metkow dropia przywolania, te lizaki itd, po prostu przypomina Aline).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ile osob, ponad 1k gra?

1.4/1.7 w zależności. 

Tak caloksztaltowo ;) Mapy, systemy (np. to, ze metki sie szybko respia, a z metkow dropia przywolania, te lizaki itd, po prostu przypomina Aline).

Jakie systemy, jak tutaj jest all od 0 pisane... A lizaki są na każdym serwerze XDD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...