Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Da się być TOP bez wkładania hajcu w grę?
2. Da się zdobyć SM  w grze? W jaki sposób? Są kupony, które można kupić od innych, czy można je zdobyć w inny sposób? 

Opublikowano

1. Da się być TOP bez wkładania hajcu w grę?

2. Da się zdobyć SM  w grze? W jaki sposób? Są kupony, które można kupić od innych, czy można je zdobyć w inny sposób? 

1. Tak

2. Tak lajtowo.

Warto zaczynać gre na serwerze?

Jak lubisz serwery easy gdzie gra dużo ludzi to tak ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

1. Server ogólnie stabilny?
2 W ile wymaxuje postać?
3. Balans jest?
4. Server only skille, czy hity zadają też sporo? Tzn. da się zrobić bodego pod hity i cisnąć ładnie? (Np. Xen*X, to hity nic kompletnie nie robią)

Opublikowano

1. Stabilny

2. eq itd? mapa 165 i tam dropisz ulepy

3, szaman(healer)/sura(BM)/ninja(dagger)/woj(mental) kosa

4. Only skille, wp 3k z hita gdzie 25-35k z skilla :v hp masz duzo

TOP bez isa? moim zdaniem ciezko chyba ze isa kupisz w grze bez isa 150-200k hp z isem = 300k :v

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Surek. Moglibyście żeby wykorzystać te ap dać opcje przywoływania bossów za ap... oczywiście z odpowiednią ceną. Przynajmniej miło by się robiło kolekcjonera ;)

Opublikowano

Pisaliśmy przerwa, poprawialiśmy kilka niedociągnieć już online :)

Jeżeli tak, to mój błąd, bo nie zauważyłam. ;)

@SuReeK mam prośbę. Mógłbyś aktywować mi konto u Was na forum, bo e-mail aktywacyjny nie chce przyjść. :P

Opublikowano

Jeżeli tak, to mój błąd, bo nie zauważyłam. ;)

@SuReeK mam prośbę. Mógłbyś aktywować mi konto u Was na forum, bo e-mail aktywacyjny nie chce przyjść. :P

Własnie tworzę nowe forum ;P Dzisiaj będzie dostępne :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dodajcie drop przedmiotów, uprzykrza to grę... i powoduje straszne ściny np. w lochu pająków

W opcjach mozesz zmienic moby na dzikie psy,a lagi sa tylko wtedy jak masz 2 osoby blisko siebie i jedna z nich bije.

Opublikowano

Słabo zoptymalizowany klient, strasznie tnie na średnim sprzęcie, a serwera nie polecam Surek pewnie oleje go ciepłym moczem za miesiąc dwa jak uczynil to z poprzednimi serwerami.

Srij9JT.png

Opublikowano

To nie są lagi, tylko tnie niemiłosiernie.. 100% hp po wstaniu dodajcie 

1. Stabilny

2. eq itd? mapa 165 i tam dropisz ulepy

3, szaman(healer)/sura(BM)/ninja(dagger)/woj(mental) kosa

4. Only skille, wp 3k z hita gdzie 25-35k z skilla :v hp masz duzo

TOP bez isa? moim zdaniem ciezko chyba ze isa kupisz w grze bez isa 150-200k hp z isem = 300k :v

Ale co mi z tej informacji "mapa 165 i tam dropisz ulepy", ja zapytałem w jakim czasie wbije max lvl i eq..
Wiadomo, że bez IS nie dam rady, dlatego moje pytanie brzmiało czy bez wkładania hajcu mogę być top, a przedmioty z IS mogę zdobyć w grze, dropiąc kupony, eq, czy kupując od innych.
Czytaj ze zrozumieniem. 

Opublikowano

Kupony mozna zdobyc w grze takze jest dosc latwo.Eq tez latwo zrobic,wystarczy troche ulepszacze podropic lub kupic.Surek jak mozesz to pw,odpisalem Ci  moze teraz cos zrobisz.

Opublikowano

Wbiłem 165 i czego brakuje?

Dungów, 2 dungi to jest śmieszne...

@SuReeK zrób coś z tym.

Każdy resp na mapie 165 obstawiony średnio trochę brakuje tych dungów.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

dodajcie duza czcionke, pety powinny byc przeswitujace tak aby dalo sie przez nie przejsc.. za malo jest mobow na mapie od 165.. kiedys gracze wbijali sobie w kilka min na metkach lvl a teraz trzeba sie meczyc co to za sprawiedliwosc?!?

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...