Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest ok, ale gracze to porażka. Expisz sobie na mapie 95, bijesz metina, przyjdą ci 3 postacie z jinno jedna 160 reszta 120 zabiją cię i zabiorą dropa. To samo podczas bicia ripera, eq do expa, przychodzi ci 2 wojów. Zabijają cię, wstajesz, zmieniasz eq, zabijasz ich i potem jeszcze płaczą żebym ich zostawił w spokoju. Serwer 7/10, gracze -20/10

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Serwer jest ok, ale gracze to porażka. Expisz sobie na mapie 95, bijesz metina, przyjdą ci 3 postacie z jinno jedna 160 reszta 120 zabiją cię i zabiorą dropa. To samo podczas bicia ripera, eq do expa, przychodzi ci 2 wojów. Zabijają cię, wstajesz, zmieniasz eq, zabijasz ich i potem jeszcze płaczą żebym ich zostawił w spokoju. Serwer 7/10, gracze -20/10

Tu sie expi w eq pvp, ale co do graczy to racja totalna porażka jeszcze Ci matke wyzywają jak napiszesz że cie to nie rusza i są zwykłymi dziećmi.

Opublikowano

Hamstwo i tyle :/ co poradzisz. Szkoda że się takim nie da zakazać gry no ale cóż. Pewnie niewiele osób by się zostało po takim zabiegu. Witam cie w Polsce :(

Pomocnik
Opublikowano

Ile tak średnio graczy jest online w godzinach szczytu ;) ?

k***a czytać  nie umiesz czy sobie posty nabijasz 1400-1700

Opublikowano

k***a czytać  nie umiesz czy sobie posty nabijasz 1400-1700

Nie kur*wa nie potrafie :').Poszedłem do ostatniego postu zjebie,jak coś Ci nie pasi to nie musisz odp proste : )).Zapytałem się normalnie,uważaj bo słowem kur*wa zaszpanujesz :*...

Pomocnik
Opublikowano

Nie kur*wa nie potrafie :').Poszedłem do ostatniego postu zjebie,jak coś Ci nie pasi to nie musisz odp proste : )).Zapytałem się normalnie,uważaj bo słowem kur*wa zaszpanujesz :*...

Wystarczyło przesunąć post do góry, o takie dzieci mi wlasnie chodzilo caly serwer w nich macie, surek wejdz do tego jebanego v2 i wybanuj wszystko

Opublikowano

@SuReeK podobno będziecie balansować postacie. Wszyscy bóldupią o BMa, ludzie nie rozumieją, że BM jest stworzony do pvp, ludziom to przeszkadza i chcą go zniszczyć. Nie wydaje mi się, żeby był lepszy od innych, w dodatku z tym bugiem na ochronkę, który przedstawiłem 2 posty wcześniej. Na pewno trzeba ulepszyć bodego. 

Opublikowano

@SuReeK podobno będziecie balansować postacie. Wszyscy bóldupią o BMa, ludzie nie rozumieją, że BM jest stworzony do pvp, ludziom to przeszkadza i chcą go zniszczyć. Nie wydaje mi się, żeby był lepszy od innych, w dodatku z tym bugiem na ochronkę, który przedstawiłem 2 posty wcześniej. Na pewno trzeba ulepszyć bodego. 

Zapraszam do udzielenia opinii na fanpage.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak bardzo cie boli że nie dostajesz tego defa?? Co do zmniejszenia obrażeń to zawsze zmniejsza obrażenia o 33% i więcej nie będzie.

Czekam na te dungi <3

12038566_974765759232972_778992918771970

Pomocnik
Opublikowano

Zapraszam do udzielenia opinii na fanpage.

Surek przyjacielu zajmiecie się banowaniem botów ?

Do naprawy zapisywanie lokalizacji

Opublikowano

Tak bardzo cie boli że nie dostajesz tego defa?? Co do zmniejszenia obrażeń to zawsze zmniejsza obrażenia o 33% i więcej nie będzie.

Czekam na te dungi <3

Nie grasz BM, ale ze mnie magik, dostanę program na Discrovery? 

Opublikowano

To ze BM jest stworzony do pvp nie znaczy, ze ma być kim kogo pokonać się nie da -.-, bm słabsze eq, a mnie zciaga na 2-3 skille ? co to k***a ma być? 

Krycie nadal za szybko się ładuje... denerwuje to w pvp z daggerem 

Co do graczy, to wy chyba sobie żarty robicie, że niby serwer ma coś do tego, że gracze są jacy są? Wszędzie można ich spotkać.. na pewno nie wina serwera, że jest tak jak mówicie, ja osobiście z czymś takim się nie spotkałem -.- 

Mam nadzieję, że ten balans będzie dopracowany, mental na moje za mało bije, dagger chyba trochę za dużo, a bm w c**j za dużo bije...

Opublikowano

1.4/1.7 w zależności. 

Jakie systemy, jak tutaj jest all od 0 pisane... A lizaki są na każdym serwerze XDD

Piszesz tak, jakby fakt, ze napisalem tutaj o Aline byl dla Ciebie obelga... A ja i pare osob aline wspomina bardzo dobrze bo to fajny server byl.

Nie mowie, ze nie od 0 pisane, zwykle pytanie ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@SuReeK

O widzę, pajacowanie i chwalenie się cudzą pracą jak to ostatnio Sensual się przyjebał do mnie.

To wszystko robi surek słuchaj :) 

Kiedy te dungi? 

Opublikowano

Heh, nie rozśmieszaj mnie. Pracę Krzywego nazywasz Surek?

To był sarkazm :D 

Od kasy może się trochę w głowię poprzestawiać :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...