Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego nie wiem kolego. Ale mapa jest od 185. Te ostatnir lvle zapewne długo się dobija ;)

Od 185 do 195 wbija się w chwilę. Najciężej jest wbić ostatnie 5 lvli.

Opublikowano

No słabo z yangami, bardzo dużo na ulepszenia, a dropią tylko w lochu pająków (lagi, w c**j ludzi, w c**j dropu na ziemi, ściny), jak ja mam eq ulepszyć... 

Opublikowano

bd robic jeszcze balans bo nw czy warto grac i czy zrobia wgl ten drop yang?

Będziemy robić ale w weekendy chcemy Wam dać pograć :)

Naprawcie lepiej ten balans pvp.. bo jest znikomy 

Będzie poprawiony :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Konto na forum nadal nieaktywowane, o boże brak mi już słów.

Już nie wiem co sądzić o tym serwerze, niby ma potencjał ale z każdym dniem zanika.

Opublikowano

Już nie wiem co sądzić o tym serwerze, niby ma potencjał ale z każdym dniem zanika.

Tez mam problem z kontem tyle ze w grze,czekam na pomoc z tym juz 5 dzien.Tak samo jak Ty nie wiem co juz o tym myslec,niby serwer fajny ale administracja za chetnie pomocy nie udziela.

Opublikowano

Tez mam problem z kontem tyle ze w grze,czekam na pomoc z tym juz 5 dzien.Tak samo jak Ty nie wiem co juz o tym myslec,niby serwer fajny ale administracja za chetnie pomocy nie udziela.

Czytałem też na forum, ktoś miał problem z SM napisał podobno ticket ale został olany, napisał na forum i też został olany.

Opublikowano

Taa,tym bardziej ze sprawdzenie czyjegos konta co sie stalo czy aktywacja konta to jest chwila wiec nie wiem,dlaczego nikt nie chce pomoc.

Opublikowano

Zobacz teraz, konto aktywne.

Zobacz teraz, konto aktywne.

Czytałem też na forum, ktoś miał problem z SM napisał podobno ticket ale został olany, napisał na forum i też został olany.

Nie, nie został olany dostał szczegółowe informacje jak uzyskać reklamacje.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Problem mam dalej,moze na ts poszloby szybciej ale trudno Cie tam spotkac.Jak juz jestes to na jakims innym kanale z haslem i nie da sie pogadac.

Opublikowano

Problem mam dalej,moze na ts poszloby szybciej ale trudno Cie tam spotkac.Jak juz jestes to na jakims innym kanale z haslem i nie da sie pogadac.

Ale, pamiętaj że to jest nowe forum, na pewno zakładałeś na nowo konto wczoraj?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja nie mowie o koncie na forum,2 posty wczesniej pisalem ze mam problem z kontem w grze.Pisalem juz kilka razy chodzi o to: http://scr.hu/3lc4/f7gzm.Ten blad mam na stronie a jak probuje wejsc do gry to lączenie zablokowane czy cos takiego juz dokladniei nie pamietam.

Opublikowano

Ja nie mowie o koncie na forum,2 posty wczesniej pisalem ze mam problem z kontem w grze.Pisalem juz kilka razy chodzi o to: http://scr.hu/3lc4/f7gzm.Ten blad mam na stronie a jak probuje wejsc do gry to lączenie zablokowane czy cos takiego juz dokladniei nie pamietam.

Podeślij login na pw.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wyslalem troche wiecej informacji o koncie moze pojdzie szybciej.

Kolego, Twoje konto zostało zablokowane za granie na WH, więcej informacji do kiedy etc dostałeś na pw.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

a bedziecie cos robic z szmanem healer bo za duzo bije i za duzo sie leczy po 30khp to troche za duzo powinno byc po 10k max 

aha i czy bedzie normalnie kasa dropic na mapkach bo te dropienie n pajaka troche wkur lagi jak ch  uj 

52324509.jpg
Opublikowano

a bedziecie cos robic z szmanem healer bo za duzo bije i za duzo sie leczy po 30khp to troche za duzo powinno byc po 10k max 

aha i czy bedzie normalnie kasa dropic na mapkach bo te dropienie n pajaka troche wkur lagi jak ch  uj 

Tak, będziemy robić ogólny balans ale nie teraz bo jest weekend, w poniedziałek/wtorek będzie takowa aktualizacja.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ludzi jest naprawdę dużo. W m1 dużo ludzi ale to jest nic... na mapie 165 każdy resp bosa obstawiony ;) Metiny może łatwo dostać bo wiadomka, nie ma z nich tak duzego dropu. Dosłownie na każdej z map człowiek przy człowieku ;) Może nie wygląda to jak plaża we Władysławowie ale i tak jest nieźle jak na serwer który na początku miał takie problemy i bugi ;)

Polecam serdecznie

Opublikowano

Serwer świetny, tylko bardzo mała ilość dropu chodź by Starych Dokumentów, nie da się wydropić odpowiedniej ilości podczas expienia od danego lvl do następnej mapy. Nie wiem jak jest z następnym biologiem, ale wydaje mi się, że podobnie.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...