Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba zapisywanie pozycji jest zbugowane. Poza tym - dałoby radę zrobić coś z mapą do dropu? Bo aktualnie, pomijając fakt, że lecą tam kwiatki, bardziej opłaca się dropić na zwykłych mapkach z bossów i metków. A sama mapa do dropu jest jakaś malutka. ;)

Opublikowano

Kiedy zostanie naprawiona zmiana email na stronce? Krok 1 się wykonuje, email przychodzi, ale nie działa, gdy wpiszemy 2 razy nowy email, zaakceptujemy to przeładowuje jedynie stronę i email nie zostaje nadal zmieniony.

Opublikowano

Kiedy zostanie naprawiona zmiana email na stronce? Krok 1 się wykonuje, email przychodzi, ale nie działa, gdy wpiszemy 2 razy nowy email, zaakceptujemy to przeładowuje jedynie stronę i email nie zostaje nadal zmieniony.

Dzieki za zgłoszenie, napisze do bombworka w tej sprawie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Podsumowanie gry po wbiciu 200 lvlu i eq na 200 lvl.

Wiec tak wojownik mental 180 z eq na 180 + is poskłada sure jak szmatę z eq 200 lvl ;) wiec co tu dużo mówić za mocne bony daje is.......

Bugi są były i będą ! 

-Mapa 134 nadal zbugowania.

-155 lvla moża expic na mapie 185 ( EXPI GO NP  KOLEGA  W PT TAK JAK NA S1)  :) więc wbicie  lvl z 155 do 185 zajmuję chwileczkę! 

- Drop demoniczny proch chu*owy był i pewnie będzie.. a nie wspomne że to przepustka na dunga 134 (10) gdy z charona leci  30 ( chyba) a na samą zbroję muszę ich 1500 :)

- Ulepki które lecą tysiącami w eq ( smocze łuski itp ) są wgl zbędne a to co potrzebne nie leci :(

- Sztylety ninji na 165 hmm jak ktoś je ma wie ze mają x3 większy DMG od broni na 200 lvl :)  a co będzie jak ninja zrobi je na 200 lvl???? no pogrom moze 300k z chmurki? nie no 400k wystarczy.

- Surek 0 pomocy czekałem na niego na ts 6h w sprawie  Is gów*o się tym zainteresował )   wolał siedzieć na kanale z znajomymi a gdy już zobaczył że czekamy na niego znika na inny kanał a administracja ts odpowiada że w tym momencie nie ma go na ts :) :)  a 2 min temu wchodził na ukryty kanał.

-

- Znam osobę co wbiła 200 lvl  z 195 do 200 na 1 metku ( niby wróciło mu do 195  lvla  ale nadal jest 200 ) dziwne co?? 

Co do expa od 195 do 200 lvl nie jest kolorowo a ale kto powiedział że wbicie ostatniego lvla ma być łatwe nawet na easy? :) dlatego tutaj jest ok.

Serwer jakoś mi się spodobał ale jak nadal tak będzie  to nie widzę mu przyszłości ! ;//

Mimo to polecam z nadzieją że zostanie to naprawione.

Pozdrawiam całe MPC ;)  <3  <3

///Zapomniałem 

Można zbugować wierzchowca który daje 100k hp :) dzięki temu masz 400k hp. 

I co myślisz że surka obchodzi to co napisałeś ? On ma wyje**ne w to wszyscy piszą mu o bugach a on i tak nic nie robi :P Bugi były są i zostaną :D

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

I co myślisz że surka obchodzi to co napisałeś ? On ma wyje**ne w to wszyscy piszą mu o bugach a on i tak nic nie robi :P Bugi były są i zostaną :D

­

Pisze z telefonu aktualnie, czytam generalnie wszystko i w nocy poprawiam kilka kolejnych błędów co będzie poprawione dam w changelogu… To że komuś nie odpisałem po 1-4h nie oznacza że mam wyjebane nie sądzisz? Nie jesteśmy robotami pls

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pisze z telefonu aktualnie, czytam generalnie wszystko i w nocy poprawiam kilka kolejnych błędów co będzie poprawione dam w changelogu… To że komuś nie odpisałem po 1-4h nie oznacza że mam wyjebane nie sądzisz? Nie jesteśmy robotami pls

Poprawiacie już  dung 134 drugi raz..

A o expie na mapie 185 nie wspomnę 70% osób które wbiły 185 dzięki temu że stały w m1 a kolega na mapie 185 expił ich ;)

Druga połowa ma z pierwszego buga na dungu 134 :)

A jeszcze inni 168 dzięki bugowi z metkami ( Blokowałeś expa i z metka wpadało 15 lvli ) jak by ktoś nie widział jak nagle ich kolega ma 168 a ty nadal zapie*dalasz na mapie 150 i zbierasz doświadczenie po 2% z spota aby wbić 165 :)

// PS:

Niby bugi są ale ludzie grają :)

SS z godziny 00;18

81449136628712105887.jpg

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Ja jakoś dałem rade wbić 165 i nie narzekam -.- bez isa. Nawet bez pd... bo przecież trzeba dropic te chore antidotum które wgl nie lecą ^^

WŁAŚNIE SUREK poprawcie drop antidotum tak żeby leciały jak listy na mapie 165 :3

Opublikowano

Ja jakoś dałem rade wbić 165 i nie narzekam -.- bez isa. Nawet bez pd... bo przecież trzeba dropic te chore antidotum które wgl nie lecą ^^

WŁAŚNIE SUREK poprawcie drop antidotum tak żeby leciały jak listy na mapie 165 :3

Z dropem antid. zgodzę się z tobą  niby jak mam tego uzbierać 400?? jak to praktycznie nie dropi a i jeszcze na 200 lvlu na 100% nie dropnie mi to do biologa a zęby orka z doliny orków poleci do biologa xdd 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Changelog zmian:

- Poprawienie PT (mapa x, y)

- Poprawienie VIPA **

- Poprawienie klas magicznych*

- Poprawienie ogólnego balansu*

- Poprawienie dropu antidotum

- Poprawiono globalny chat

- Poprawiono globalne PW

* Co do balansu, został on już praktycznie dopracowany, ale z biegiem czasu na pewno będziemy go jeszcze poprawiać, mamy nadzieję że się teraz spodoba.

** Dotyczy nowych VIP'ów, jeżeli komuś nie działa stary to prosimy się zgłosić na ts-lol.pl

Update odbył się dnia 2015-08-05 o godzinie 06:10

Pozdrawiamy, Wasz team Laneris.PL

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Changelog zmian:
- Poprawienie PT (mapa x, y)
- Poprawienie VIPA **
- Poprawienie klas magicznych*
- Poprawienie ogólnego balansu*
- Poprawienie dropu antidotum
- Poprawiono globalny chat
- Poprawiono globalne PW

* Co do balansu, został on już praktycznie dopracowany, ale z biegiem czasu na pewno będziemy go jeszcze poprawiać, mamy nadzieję że się teraz spodoba.
** Dotyczy nowych VIP'ów, jeżeli komuś nie działa stary to prosimy się zgłosić na ts-lol.pl

Update odbył się dnia 2015-08-05 o godzinie 06:10

Co do dunga 134 to:

-ciągle pojawia się info o respie niebieskiej śmierci z kordami daleko wykraczającymi poza obszar mapy,

-po ubiciu 2respa metków pojawia się info o respie olbrzymiego władcy którego nie ma,

-na wejściu zabiera 15prochów a nie 10 jak pisze.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ja nie wiem... czemu nie możecie ustawić ddopu tych antidotum tak jak dropią listy. Niby coś ruszyliście ich drop a ja różnicy nie widze...

Kupie antidotum :( 280 sztuk

Opublikowano

Skąd dodania i zmianki do tych petow miały dropic z bossow a nic nie mam no chyba ze na mapie 185 to leci ale to niech się ktoś wypowie tak samo pierścionki jest info ze lotaja z bossow a nic nie ma.

Opublikowano

Co do dunga 134 to:

-ciągle pojawia się info o respie niebieskiej śmierci z kordami daleko wykraczającymi poza obszar mapy,

-po ubiciu 2respa metków pojawia się info o respie olbrzymiego władcy którego nie ma,

-na wejściu zabiera 15prochów a nie 10 jak pisze.

Poprawie w nocy lub jutro

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po za dungami 80 i 134 nic wiecej będzie coś dodane? 

Była jeszcze ta mapa 150 ale teraz jej nie ma, można by coś dodać bo dropac na mapach 165 już ciężko bo dużo ludzi tam jest.

Opublikowano

Ja nie wiem... czemu nie możecie ustawić ddopu tych antidotum tak jak dropią listy. Niby coś ruszyliście ich drop a ja różnicy nie widze...

Kupie antidotum :( 280 sztuk

X
Opublikowano

Pytania teraz do graczy i administracji :

1. Na jakim lvl najlepiej dropić kase w lochu pająków?

2. Czy administracja doda do gry zeby przedmioty do biologa wlatywały do eq od razu ?

3. Na jakim lvl najlepiej dropić perły?

4. Czy bonus na zdobywanie wiekszej ilosci yang działa poprawnie? 

5. Czy administracja doda sklepy offine?

6. Czy administracja będzie zwiększać poziom i dodawać nowe sety eq?

7. Czy administracja doda zmiane wyglądu m1 bo te co teraz jest normalnie kurwicy oczu mozna dostać :D

I to byłoby na tyle Pozdrawiam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...