Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieńcie to m1 bo na prawde jest tragiczne :D

­Sureek co jest z serwem ? Co kilka min błąd wewnętrzny serwera... 

Jak mam wyexpić 150+ ?

Kiedy naprawisz bugi ?

Kur.wa gościu ogarnij dupsko.. idź na dwór troche z tego co widze to spamisz tu k***a jak pojebany :x ile można...

Opublikowano

­Sureek co jest z serwem ? Co kilka min błąd wewnętrzny serwera... 

Jak mam wyexpić 150+ ?

Kiedy naprawisz bugi ?

Był to problem wewnętrzny w całej sieci HosTeam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Zmieńcie to m1 bo na prawde jest tragiczne :D

Kur.wa gościu ogarnij dupsko.. idź na dwór troche z tego co widze to spamisz tu k***a jak pojebany :x ile można...

I bd spamił dalej wiesz czemu ? Bo mogę :D

Sureek nic nie robi by naprawił te bugi niedociągnięcia itp aleee nie on woli robić jakieś spier*olone konkursy a graczy coraz mniej :P

Sureekkkkkk ogar i zrób to co masz do zrobienia a potem eventy ... 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

I bd spamił dalej wiesz czemu ? Bo mogę :D

Sureek nic nie robi by naprawił te bugi niedociągnięcia itp aleee nie on woli robić jakieś spier*olone konkursy a graczy coraz mniej :P

Sureekkkkkk ogar i zrób to co masz do zrobienia a potem eventy ... 

­

Jak graczy coraz mniej? Jak ich jest więcej lol... Masz jakieś problemy ze sobą czy co?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak graczy coraz mniej? Jak ich jest więcej lol... Masz jakieś problemy ze sobą czy co?

Usunęlibyście wymóg posiadania grup na dungeony? To się robi samemu a szukanie grupy może trochę trwać.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Usunęlibyście wymóg posiadania grup na dungeony? To się robi samemu a szukanie grupy może trochę trwać.

Możemy zmiejszyć do 2 osób bo progu nie będziemy usuwać to nie ma sensu :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Człowieku ludzi spamią na wołaczu że dadzą eq tu za eq inne serwery że sprzedają konto ludzi mają dość tych bugów a ty nic nie robisz... 

co najmniej połowa serwera gra na wh warriorhacku, ninjahacku, czy innym gównie takim jak multihack serwer ma 0 zabezpieczeń ja sb na wh po m1 jinno biegam i nikt nawet uwagi nie zwraca serwer się sypie a ty bawisz się teraz w eventy. Poczekaj sobie jeszcze pare dni  :rolleyes:

­

Opublikowano

Człowieku ludzi spamią na wołaczu że dadzą eq tu za eq inne serwery że sprzedają konto ludzi mają dość tych bugów a ty nic nie robisz... 

co najmniej połowa serwera gra na wh warriorhacku, ninjahacku, czy innym gównie takim jak multihack serwer ma 0 zabezpieczeń ja sb na wh po m1 jinno biegam i nikt nawet uwagi nie zwraca serwer się sypie a ty bawisz się teraz w eventy. Poczekaj sobie jeszcze pare dni  :rolleyes:

­

Jak mogą grać na wh jak pobanowaliśmy już wszystkich i banujemy stale, zobacz sobie a nie, logi gromadzimy i sprawdzamy co chwilę...Kwestia bugów, w zasadzie wszystkie zgłoszone jak na razie zostały poprawione w ciągu kilku dni zrobiliśmy już 5 updatów i w nocy szykuje się kolejny więc jeżeli nie czytasz tego co piszemy to nawet nie komentuj, jak się nie podoba serwer to okej.. Ja kończę z Tobą dyskusje bo to nie ma sensu. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

­

Wypierdalaj bo mnie wkurwiasz dzieciaku ;) nie podoba się serwer to wypad a nie spamisz i tylko złe opinie dajesz frajerzyno.

Opublikowano

Jak mogą grać na wh jak pobanowaliśmy już wszystkich i banujemy stale, zobacz sobie a nie, logi gromadzimy i sprawdzamy co chwilę...Kwestia bugów, w zasadzie wszystkie zgłoszone jak na razie zostały poprawione w ciągu kilku dni zrobiliśmy już 5 updatów i w nocy szykuje się kolejny więc jeżeli nie czytasz tego co piszemy to nawet nie komentuj, jak się nie podoba serwer to okej.. Ja kończę z Tobą dyskusje bo to nie ma sensu. 

Dziś będzie dung 150? Dodacie gdzieś npc do wymiany punktów AP? Zwiększycie drop prochów z Azraela i Charona?

Opublikowano

Wypierdalaj bo mnie wkurwiasz dzieciaku ;) nie podoba się serwer to wypad a nie spamisz i tylko złe opinie dajesz frajerzyno.

HAHAHAAAHAAHAHAHAHAHAAHAH :D ahhh te gimby  <3

Ja daje złe opinie serwera ? Pisze prawdę cały czas.

Sureek kojarzysz yyy te Ninja, szaman, sura i warrio hacki od Exile ? To ma w sobie mnożne dmg z konia i wierzchowca i nie odpychanie mobów z konia nawet nie wiesz ile ludzi wczoraj na tym widziałem :D Bynajmniej widziałem że mają noka :P mówisz że banujecie ludzi na wh a ja wciąż czekam :D 

­

Opublikowano

Dziś będzie dung 150? Dodacie gdzieś npc do wymiany punktów AP? Zwiększycie drop prochów z Azraela i Charona?

Dzisiaj nie

System AP mamy trochę inaczej rozwiązany wszystko rozpisze na nowym forum.

Jest zwiększony drop ;p

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dzisiaj nie

System AP mamy trochę inaczej rozwiązany wszystko rozpisze na nowym forum.

Jest zwiększony drop ;p

Zwiększycie respy mobkow na mapie 165?? Albo zrobicie 1konkretny z nagami żeby dało się tam expic?

Opublikowano

wbiłem 151 i na mapie 151 dostałem 13% za malutkiego spota mi to paśi :D Aleeee te maby tam klepią mnie po ponad 6k i nie jestem w stanie ustać na normalnym spocie Sureek znerfisz trochę te mobki czy nie ? Ktoś pewnie powie to zrób eq.. No chętnie ale cały czas brak hajsu :P v1 po prostu całe zajebane botami na hajs. 

Czemu sureek po prostu nie zwiększysz szansy na drop yang na innych mapach ? i wgl tego biologa da się zrobić ? ile jest potrzebne tego atitotum czy jak to tam sie zwie ? bo ja od 140 do 151 lvl mam UWAGA aż 15 a podnosiłem wszystko co dropiło :P

Sureek zrobisz coś z tym ?

PS: co mam zrobić z tym AP ?

Opublikowano

wbiłem 151 i na mapie 151 dostałem 13% za malutkiego spota mi to paśi :D Aleeee te maby tam klepią mnie po ponad 6k i nie jestem w stanie ustać na normalnym spocie Sureek znerfisz trochę te mobki czy nie ? Ktoś pewnie powie to zrób eq.. No chętnie ale cały czas brak hajsu :P v1 po prostu całe zajebane botami na hajs. 

Czemu sureek po prostu nie zwiększysz szansy na drop yang na innych mapach ? i wgl tego biologa da się zrobić ? ile jest potrzebne tego atitotum czy jak to tam sie zwie ? bo ja od 140 do 151 lvl mam UWAGA aż 15 a podnosiłem wszystko co dropiło :P

Sureek zrobisz coś z tym ?

PS: co mam zrobić z tym AP ?

Ja stoje na notatkach ciągle ale ludzie pisali ze 400.

Opublikowano

bij węże z dwoma pd. masakra zaczyna sie od 179..

Wiem,tak robie wlasnie i dobilem ledwo 180.Ale jak leci po 1.5% z dwoma pd i to z 3 spotow to masakra jest ;/

Opublikowano

jak jest z ilością graczy? :D

Ponad 1.500 osób. 

// Zbugowany dung na 134 nadal...

// Zmiana mobów na psy nie zmienia mobów na mapie 165 ;C

­

2u8w8y9.png

Lajki miło widziane <3

­

Opublikowano

Ponad 1.500 osób. 

// Zbugowany dung na 134 nadal...

// Zmiana mobów na psy nie zmienia mobów na mapie 165 ;C

­

Potwierdzam byłem zobaczyć z ciekawości i dalej idzie zbugowac metki.

Opublikowano

Podsumowanie gry po wbiciu 200 lvlu i eq na 200 lvl.

Wiec tak wojownik mental 180 z eq na 180 + is poskłada sure jak szmatę z eq 200 lvl ;) wiec co tu dużo mówić za mocne bony daje is.......

Bugi są były i będą ! 

-Mapa 134 nadal zbugowania.

-155 lvla moża expic na mapie 185 ( EXPI GO NP  KOLEGA  W PT TAK JAK NA S1)  :) więc wbicie  lvl z 155 do 185 zajmuję chwileczkę! 

- Drop demoniczny proch chu*owy był i pewnie będzie.. a nie wspomne że to przepustka na dunga 134 (10) gdy z charona leci  30 ( chyba) a na samą zbroję muszę ich 1500 :)

- Ulepki które lecą tysiącami w eq ( smocze łuski itp ) są wgl zbędne a to co potrzebne nie leci :(

- Sztylety ninji na 165 hmm jak ktoś je ma wie ze mają x3 większy DMG od broni na 200 lvl :)  a co będzie jak ninja zrobi je na 200 lvl???? no pogrom moze 300k z chmurki? nie no 400k wystarczy.

- Surek 0 pomocy czekałem na niego na ts 6h w sprawie  Is gów*o się tym zainteresował )   wolał siedzieć na kanale z znajomymi a gdy już zobaczył że czekamy na niego znika na inny kanał a administracja ts odpowiada że w tym momencie nie ma go na ts :) :)  a 2 min temu wchodził na ukryty kanał.

-

- Znam osobę co wbiła 200 lvl  z 195 do 200 na 1 metku ( niby wróciło mu do 195  lvla  ale nadal jest 200 ) dziwne co?? 

Co do expa od 195 do 200 lvl nie jest kolorowo a ale kto powiedział że wbicie ostatniego lvla ma być łatwe nawet na easy? :) dlatego tutaj jest ok.

Serwer jakoś mi się spodobał ale jak nadal tak będzie  to nie widzę mu przyszłości ! ;//

Mimo to polecam z nadzieją że zostanie to naprawione.

Pozdrawiam całe MPC ;)  <3  <3

///Zapomniałem 

Można zbugować wierzchowca który daje 100k hp :) dzięki temu masz 400k hp. 

55381514166733279449.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...