Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sensual daje rade.

Tylko tysiąc graczy prawdopodobnie nigdy nie zawitało na tym serwerze. Jeśli przebiło to propsy.

Sprawdźcie sobie plik usage.txt w db, gdzie jest zapisana ilość graczy + średnia z danej godziny, a nie te mnożone głupoty.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sensual daje rade.

Tylko tysiąc graczy prawdopodobnie nigdy nie zawitało na tym serwerze. Jeśli przebiło to propsy.

Sprawdźcie sobie plik usage.txt w db, gdzie jest zapisana ilość graczy + średnia z danej godziny, a nie te mnożone głupoty.

Sensual potwierdzi Ci ilość online na Lanerisie sam siedział na ts i widział :)

Pisał ze dodał ale nie dodał, królowa 1 na cały server bardzo zły pomysł sam pisał ze jest 1500osob online i każdy ma ten quest kilka dni robić?? Wodza dał 6respów to niech ta królowa doda do baronowej, a metek nie występuje potwierdzam bo długo go szukałem.

Dodamy prawdopodobnie dziś w nocy lub jutro ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kiedy "odbugujesz" piekło ? Bo bez niego nie warto nawet wchodzić na serwer. Nie ma to jak tracić +10h dropienia z innych dungów, gdzie można to wszystko zrobić w 2-3h na mapie 150 :)

Kasa dalej leci jak krew z nosa, śmieszne żeby robić dropki do V2 żeby móc zarobić na +150 bo wgl. yang nie leci.
Serwer nie polecam, pisze że niby coś zrobił, a tak na prawdę leci w ch** z wszystkim :) Serwer nie do uciągnięcia, zero nowości, jeszcze więcej bugów niż na S1

co jeszcze bardziej mnie śmieszy. Mniej gadania więcej działania.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano

Kiedy "odbugujesz" piekło ? Bo bez niego nie warto nawet wchodzić na serwer. Nie ma to jak tracić +10h dropienia z innych dungów, gdzie można to wszystko zrobić w 2-3h na mapie 150 :)

Kasa dalej leci jak krew z nosa, śmieszne żeby robić dropki do V2 żeby móc zarobić na +150 bo wgl. yang nie leci.

Serwer nie polecam, pisze że niby coś zrobił, a tak na prawdę leci w ch** z wszystkim :) Serwer nie do uciągnięcia, zero nowości, jeszcze więcej bugów niż na S1

Trochę się nawet zaśmiałem, wiesz czemu? Bo był weekend i nie wiem czy wiesz każdy chyba chce trochę odpocząć, a tak czy siak szykuje dzisiaj w nocy przerwę, changelog wypisze w nocy ;f

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Też czekam na ten dung co do kasy 1h dropa masz kolo 60-70kkk co ci wystarczy na zrobienie eq bez problemu. Nie grałem na poprzednich servach Surka tylko trochę na laneris s1 wiec nie mam pojęcia czy leci w "ch**" jak to napisałeś.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Changelog zmian:

- Poprawiono wszystkie kostiumy(Z is + z dropu)

- Poprawiono dungeon na 134 poziom.

- Zmiejszono ilość potrzebnych potworów do polowań dostępne pod opcjami gry:

1.jpg

- Dodano zamiane móbów na psy

- Powiększono znacznie drop "Demoniczne Prochy"

- Dodano drop do Baronowej pająków "szkatułki królowej pająków" potrzebnej do misji u kolekcjonera.

- Dodano na mape 134 metiny zawiści potrzebne do metinologi.

- Poprawiony został drop kłódek

- Usunięcie informacji o zabiciu bossa "Umarły Rozpruwacz"

- Poprawiliśmy troche logi od wh, i od wprowadzenia poleciało około 50 banów, więc strzeżcie się.

Aby zmiany weszły w życie musicie zaaktualizować klienta patcherem!

Update odbył się dnia 2015-08-03 o godzinie 07:10

Pozdrawiamy, Wasz team Laneris.PL

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Changelog zmian:

1.jpg
- Dodano drop do Baronowej pająków "szkatułki królowej pająków" potrzebnej do misji u kolekcjonera.
- Poprawiliśmy troche logi od wh, i od wprowadzenia poleciało około 50 banów, więc strzeżcie się.

Miło a kiedy bd dostępne Piekło?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Changelog zmian:

1.jpg

Pozdrawiamy, Wasz team Laneris.PL

Super super ale przy zmianie na psy tekstury bossów też zostają zmienione :/ Moglibyście dać tak żeby bosy miały swój wygląd

Opublikowano

Ja gram jakoś na wh od startu serwera i nic 0 bana ? 

Po prostu na tych zjeb*nych mapkach moby hitają 3-4k i weź utrzymaj się na spocie bez isa albo wh :P 

Wszyscy wbili sb lvl na dungu 134 a teraz taki ch*j. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja gram jakoś na wh od startu serwera i nic 0 bana ? 

Po prostu na tych zjeb*nych mapkach moby hitają 3-4k i weź utrzymaj się na spocie bez isa albo wh :P

Wszyscy wbili sb lvl na dungu 134 a teraz taki ch*j. 

Dopiero zaczynamy banować, spokojnie przyjdzie czas i na Ciebie :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dopiero zaczynamy banować, spokojnie przyjdzie czas i na Ciebie :P

To teraz z 1500 online bezie może 700-800 online bo jak wbijam na jakąś mapkę to wszyscy na wh wczoraj expiłem na mapie 134 i widziałem ok 12 osób na wh :D 

­

Opublikowano

To teraz z 1500 online bezie może 700-800 online bo jak wbijam na jakąś mapkę to wszyscy na wh wczoraj expiłem na mapie 134 i widziałem ok 12 osób na wh :D

­

Oj, spokojnie własnie więcej będzie, bo ludzie nie lubią botów ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Juz Lece tyle na Wh żeee 2 postaciami

1.FreesH

2.ExetY 

i tak dropki 

jakiś bana dalej nie mam ;/

Opublikowano

Oj, spokojnie własnie więcej będzie, bo ludzie nie lubią botów ;)

Ludzie nie lubią Ciebie :P  Ledwo postawiłeś serwer po 3 dniach już przerwa bo weekend a serwer sie sypie :D 

­

Opublikowano

Ludzie nie lubią Ciebie :P  Ledwo postawiłeś serwer po 3 dniach już przerwa bo weekend a serwer sie sypie :D

­

Jaka przerwa bo nie rozumiem? Było 5 update które trwały maksymalnie do 10minut i były o godzinach nocnych wiec ocb?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja jakoś zrobiłem dziś eq i ogarniam największe spoty na mapce 134... bez is

Surek ponoć daliscie te metiny zbawienia na mape 134... ja ich nie mg znaleźć nie wiem czy ja mam pevha czy jak? Gdzie one są xD

Dodacie szybką zmiane ch?

Opublikowano

Zaaktualizuj klienta i ustaw sobie z mobów na psy ;)

Napraw to bo jak zmienie na psy to bossy też zamienia co utrudnia szukanie ich, napraw mroczne piekło, aktywuj mi konto na forum bo za cholere nie chce mi przyjść e-mail potwierdzający już na 2 email, napraw zapisywanie lokacji i to jak narazie tyle z tego co mi przeszkadza.

graphic.png

Opublikowano

Napraw to bo jak zmienie na psy to bossy też zamienia co utrudnia szukanie ich, napraw mroczne piekło, aktywuj mi konto na forum bo za cholere nie chce mi przyjść e-mail potwierdzający już na 2 email, napraw zapisywanie lokacji i to jak narazie tyle z tego co mi przeszkadza.

Mroczne piekło będzie naprawie, a forum szykujemy nowe :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mroczne piekło będzie naprawie, a forum szykujemy nowe :)

Naprawcie, ze jak zmieni sie na psy to bossy sa normalne

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...