Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze raz...

A co z osobami które męczyły się i dropiły te dokumenty? Osobiscie drobiłem 6 godzin.... I co teraz każdy przyjdzie na łatwe? Powinna być jakaś rekompensata dla tych co teraz oddali biologa. (do update).

Ps. Na forum nie przychodzi link aktywacyjny, moge prosic o aktywację konta Zaxer?

Niestety z tym nic nie możemy zrobić żadnej rekompensaty możemy tylko przeprosić za to, ale ułatwiliśmy nowym graczom.

Tak możesz prosić tylko z rana to zrobię: )

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbije i obczaję co i jak. Lepiej przekonać się na własnej skórze niż wierzyć w inne opinie ;d Co do małż to chyba są programy typu mouserecorder itp. Chyba nie są one zabronione ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Wbije i obczaję co i jak. Lepiej przekonać się na własnej skórze niż wierzyć w inne opinie ;d Co do małż to chyba są programy typu mouserecorder itp. Chyba nie są one zabronione ;d

Nie zagłębiam się w programy zewnętrzne do gry :) Czekam aż zostanie to zmienione bezpośrednio w cliencie.

Opublikowano

Podoba mi się póki co wasza praca, administratorzy, obyście tego nie spierdolili, bo wiem jak się kończy to później, brakuje gmów a główni administratorzy przestają zajmować się serwerem, ale powodzenia....

Nie przestaniemy zajmować się serwerem, będziemy doskonalić go do perfekcji :)

Dokładnie.

Nie zagłębiam się w programy zewnętrzne do gry :) Czekam aż zostanie to zmienione bezpośrednio w cliencie.

Okej.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek mam pytanko, na mapce 95 ripery mają określony resp czy są losowo rozrzucane? Oraz co ile jest resp?

Określony resp mają, i respią się co 15minut.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Kolejny bug. Marmurem zaprzysiężonej nie da się bić mobów.

( dostaje się go u tego typa obok kowala po zapłacie 26kk w rzędzie drugim )

Okej, poprawimy.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jakich bonusów używać na mapke 95 level?

A i prośba do administratora - powiększyć jakoś procent wypadania pereł z małży, bo wypada ich od groma a w większości są puste - najlepiej aby mniej wypadało, a był większy % na to że wypadnie.

Opublikowano

Jakich bonusów używać na mapke 95 level?

A i prośba do administratora - powiększyć jakoś procent wypadania pereł z małży, bo wypada ich od groma a w większości są puste - najlepiej aby mniej wypadało, a był większy % na to że wypadnie.

Orki maj frend :)

Opublikowano

Zwiększcie u szamana healera "Zwiększenie ataku" ponieważ teraz to nawet nie ma co go używać. Te 50-60 wartości ataku nic nie da.

ps: Dostajemy na start wszystkie skille na P więc po co są one dodane w shopie oraz usuńcie z metinów drop śmieci ;_)

IDcncno.png

Opublikowano

Mogliście nie ściemnić i od razu napisać, ze to jest klasyczna beta :) bug buga bugiem pogania, gracze zgłaszają, wy zamierzacie poprawiać :) Przy was netmetin to niemiecki Alles in Ordnung...

Opublikowano

Wszedłem, pograłem, wbiłem 105 i podziękowałem, a dlaczego? A za lekkie kłamstewka ;)

Pierwszą rzeczą to tytuł prezentacji, nie EASY/PVP, a Medium/Easy, serio..

- drop kasy na ulepszenie to kpina, po 100/150kk na ulepszenie, gdzie z mapy 95 za spot leci.. 2kk?

- % na ulepszenie, easy/pvp powiadacie, a czuje się z tym jak taki hardzik/medium.. 50% na ulepszenie broni na 7/8/9, spoko, ale czemu na 7/8/9 pali po 4/5 razy? Odnosząc się do wcześnieszego myślnika drop hajsu jest masakryczny, a tu tyle tego zżera.

- biolog chyba mnie najbardizej śmieszy, rozumiem że to easy/pvp ale żeby tak 1000 sztuk do oddania gdzie misja na 95 jest, a mając 105 mam ich dropiero 100 (cały czas podnosząc)

Jeżeli te w.w rzeczy zostaną przez Ciebie naprawione to zmienie zdanie;

*Zwiększenie yang na mapie 95 (nie wiem jak wyżej)

*albo zmniejszenie yang na ulepszenie o połowe

*zwiększenie % na ulepszenie, bo jak na easy to porażka

*zminiejszenie ilości przedmiotów do biologa

Czekam na odzew ;)

Eddit; JESZCZE TE LAGI W V2 PAJĄKÓW.. MOŻE TAK ZMIENIĆ TĄ MAPĘ NA WIĘKSZĄ?

Opublikowano

Wszedłem, pograłem, wbiłem 105 i podziękowałem, a dlaczego? A za lekkie kłamstewka ;)

Pierwszą rzeczą to tytuł prezentacji, nie EASY/PVP, a Medium/Easy, serio..

- drop kasy na ulepszenie to kpina, po 100/150kk na ulepszenie, gdzie z mapy 95 za spot leci.. 2kk?

- % na ulepszenie, easy/pvp powiadacie, a czuje się z tym jak taki hardzik/medium.. 50% na ulepszenie broni na 7/8/9, spoko, ale czemu na 7/8/9 pali po 4/5 razy? Odnosząc się do wcześnieszego myślnika drop hajsu jest masakryczny, a tu tyle tego zżera.

- biolog chyba mnie najbardizej śmieszy, rozumiem że to easy/pvp ale żeby tak 1000 sztuk do oddania gdzie misja na 95 jest, a mając 105 mam ich dropiero 100 (cały czas podnosząc)

Jeżeli te w.w rzeczy zostaną przez Ciebie naprawione to zmienie zdanie;

*Zwiększenie yang na mapie 95 (nie wiem jak wyżej)

*albo zmniejszenie yang na ulepszenie o połowe

*zwiększenie % na ulepszenie, bo jak na easy to porażka

*zminiejszenie ilości przedmiotów do biologa

Czekam na odzew ;)

Kolego czytaj wcześniejsze posty. Do biologa z 1000 zostało zmienione na 500 już teraz NOW więc o co chodzi? :) Do 121 levela masz jeszcze daleko więc zdążysz dodropić.

Opublikowano

­

Kolego czytaj wcześniejsze posty. Do biologa z 1000 zostało zmienione na 500 już teraz NOW więc o co chodzi? :) Do 121 levela masz jeszcze daleko więc zdążysz dodropić.

Czyli rozumiem, ze tutaj biolog jest na 95, 121 i kolejno wg. map? ;)

Opublikowano

O co Ci chodzi? Po co cofać? Ludzie po prostu na full isie expią i mają wysokie poziomy, teraz nie ma już bugów z expem mi się wydaje.

O to mi chodzi stary że jedyny sposób w jaki mogę zrobić obecnie biologa to bieganie po spotach i zbieranie po ludziach tego czego nie zbiorą...

+ przy zbugowaniu expa ( wskoczyło mi 25 lvli od 96 do 121) zniknęły mi pkt statusu które powinienem dostać za kulki expa. Więc przez to postać będzie słabsza i do pvp i do expa.

Tylko o to mi chodzi

Opublikowano

O to mi chodzi stary że jedyny sposób w jaki mogę zrobić obecnie biologa to bieganie po spotach i zbieranie po ludziach tego czego nie zbiorą...

+ przy zbugowaniu expa ( wskoczyło mi 25 lvli od 96 do 121) zniknęły mi pkt statusu które powinienem dostać za kulki expa. Więc przez to postać będzie słabsza i do pvp i do expa.

Tylko o to mi chodzi

Wejdź teraz do gry, powinno Ci przyznać punkty o 22:30 poprawiliśmy to ;P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...