Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piekło zbugowane, można nabijać +150 lvl na metkach. 
Gdzie dropią ulepy na 140 lvl do broni pvm ? Bo nigdzie nie widziałem. 

Drop kasy - okropny, w V2 na szponach w 15min idzie wydropić 10kkk a na mapkach +95 w 3godź. 2kkk ;D
Biolog nie leci do eq, więc trzeba podnosić po 500 nóg itp. żeby zrobić biologa - brawa za myślenie.

Client wywala, przy TP, expie, dropieniu. Na S1 był taki sam problem, nadal nic nie zrobili xD
Żeby zrobić eq do 110 lvla potrzeba około 10k pereł, z czego do tego lvla można wydropić w 3-4godź. 2k ?

Jak na razie odradzam grania, bug na bugu. Zero przemyślanych spraw, nic ciekawego. 

Dopóki nic nie będzie szło w dobrym kierunku nie wróżę świetlanej przyszłości dla tego serwera, jak na razie jest co raz gorzej.

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piekło zbugowane, można nabijać +150 lvl na metkach. 

Gdzie dropią ulepy na 140 lvl do broni pvm ? Bo nigdzie nie widziałem. 

Drop kasy - okropny, w V2 na szponach w 15min idzie wydropić 10kkk a na mapkach +95 w 3godź. 2kkk ;D

Biolog nie leci do eq, więc trzeba podnosić po 500 nóg itp. żeby zrobić biologa - brawa za myślenie.

Client wywala, przy TP, expie, dropieniu. Na S1 był taki sam problem, nadal nic nie zrobili xD

Żeby zrobić eq do 110 lvla potrzeba około 10k pereł, z czego do tego lvla można wydropić w 3-4godź. 2k ?

Jak na razie odradzam grania, bug na bugu. Zero przemyślanych spraw, nic ciekawego. 

Dopóki nic nie będzie szło w dobrym kierunku nie wróżę świetlanej przyszłości dla tego serwera, jak na razie jest co raz gorzej.

Co to za robienie anty reklamy? Przetestowałem piekło i nie leci nawet ćwierć procenta maj friend.

Opublikowano

Co to za robienie anty reklamy? Przetestowałem piekło i nie leci nawet ćwierć procenta maj friend.

Sorry, źle się określiłem. 

Wchodząc na piekło, postać się buguje. Wywala clienta, po czym nie da się wejść na postać.

Co bardziej ciekawi mnie jak testowałeś to piekło xD

Devils inside my mind

Opublikowano

Naprawili ? Kiedy ?  :D

30-60min temu próbowałem wejść i straciłem 5kryształków. 
Client patchowany, żadne pliki nie podmieniane.

Poproszę soczystego screena z piekła od Ciebie kolego, bo coś nie mogę uwierzyć ;)
Jak na razie nie widzę żadnych podstaw żeby Ci wierzyć i w tą bajeczkę :/

Devils inside my mind

Opublikowano

Naprawili ? Kiedy ?  :D

30-60min temu próbowałem wejść i straciłem 5kryształków. 

Client patchowany, żadne pliki nie podmieniane.

Poproszę soczystego screena z piekła od Ciebie kolego, bo coś nie mogę uwierzyć ;)

Jak na razie nie widzę żadnych podstaw żeby Ci wierzyć i w tą bajeczkę :/

5 kryształków? Na pewno mówimy o tym samym piekle? Mam na myśli ognistą ziemię przyjacielu.

Opublikowano

Ty sobie jaja robisz? ahhaha xD

Prosze cie..

Akurat z ddosami problemów nie mamy tylko przez kilka godzin na stronie było z winy filtrów ale już działa, i nie powinien przejść żaden atak.  A co do wh to też patrzymy każdą zgłoszoną osobe i poprzez logi także.

Surek zrob cos z tymi lagami w lochu... Denerwuje to bardzo.. 

Ukryj sobie nazwy i informacje o traf ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

JEZU ILE TEJ KASY NA ULEPSZANIE TRZEBA MIEĆ! SKĄD MAM JĄ ZDOBYĆ W TAKICH ILOŚCIACH? 

Opublikowano

Ponawiam pytanie odnosnie broni 2reki na 115lvl +9, czemu nie da sie go dalej przerabiac? jakis bug? czy ja tak tylko mam?

Próbowałeś u sury w m1 ?

Opublikowano

­Szanowna administracjo, proszę zmniejszcie ceny ulepszeń.

Nie moga bo gospodarka sie zalamie. W lochach na minute dropi 1kkk. Musza zwiekszyc ilosc dropu yang na innych mapach.

Opublikowano

I teraz każdy musi robić dodatkowego dropa na v2 na yang... jaki tego sens ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

I teraz każdy musi robić dodatkowego dropa na v2 na yang... jaki tego sens ?

Po prostu zwieksza drop yang na innych mapach i git.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...