Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na firefoxie i chrome działa na operze niestety nie ...

Okej, zaraz sprawdzę.

@SuReeK  Nie masz nic do powiedzenia na temat rozdawanie SM dla kolegów? Nie mówię tutaj o 5-10ksm ale o nawet do 100k

Nie nie mam nic do powiedzenia bo bajki to Ci kazdy może wciskać.

3232.jpg

coś jeszcze?

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok czekaj będę w domu po 15 to zarzucę screeny :)

Wiesz że każdy może sobie pokazać na stronie ze ma nawet milion SM? Wystarczy zmienić w kodzie wizualnie eh... Dobra koniec dyskusji na ten temat.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Okej, zaraz sprawdzę.

Nie nie mam nic do powiedzenia bo bajki to Ci kazdy może wciskać.

3232.jpg

coś jeszcze?

Bajki? Gościu, siedziałeś na kanale Małysza i ziomeczki płakały żebyś odpalił stronę bo nie mogą wydać SM które od Ciebie dostali na itemy bo się im expić nie chce. Forum może oszukasz bo nie każdy zna sytuacje, ale nie oszuaksz tych którzy tam siedzieli.

Opublikowano

Bajki? Gościu, siedziałeś na kanale Małysza i ziomeczki płakały żebyś odpalił stronę bo nie mogą wydać SM które od Ciebie dostali na itemy bo się im expić nie chce. Forum może oszukasz bo nie każdy zna sytuacje, ale nie oszuaksz tych którzy tam siedzieli.

Wiesz co to jest sarkazm? Stary przestań wierzyć w bajki ;f

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Przekręty na serwerze są bardzo możliwe, wystarczy wejść i poobserwować ts. Za pewne gildia Małysza i ZabQ tonie w sm. 

Daj dowody a nie pierdolisz, w wróżke sie bawisz?

Opublikowano

Przekręty na serwerze są bardzo możliwe, wystarczy wejść i poobserwować ts. Za pewne gildia Małysza i ZabQ tonie w sm. 

Jest jeden mały problem, Zabq gra bez is kompletnie na odcinkach masz dowód nie dostał ani jednego SM a małysz pojechał w bieszczady i wraca w niedziele xD wiec?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A tak apropo, mały bug z dungiem Baronowki :)

Ze znajomymi wchodziłem na 1 dunga to 5 Baronowek za 1 szło ubić i tak za każdym razem.

2gsijrq.jpg

Opublikowano

A tak apropo, mały bug z dungiem Baronowki :)

Ze znajomymi wchodziłem na 1 dunga to 5 Baronowek za 1 szło ubić i tak za każdym razem.

2gsijrq.jpg

Poprawimy to wieczorem, dzięki za zgłoszenie.

Surek dodasz drop przedmiotów z biologa do ekwipunku.

Niestety w najbliższym czasie nie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nwm czy tak ma byc, ale od 103 lvla nie dostaje pkt statusu do rozdania...

Opublikowano

Logowanie padło chyba coś :) Dodaj tego biologa do eq... zmniejszy to lagi i ścinki, gdyż nie będzie trzeba zbierać.... i nie będzie tyle syfu leżało po lochach itp. to jest dobra propozycja ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Niektóre pomysły pod****** od Teriosa... 
Nie polecam serwer ze względu na wiele rzeczy, możecie poczytać wyżej .. 

Opublikowano

Siema surek. Słuchaj mam problem z postacią połączony z bugiem który odkryłem :/ Da rade się jakoś skontaktować?

Pytanko da się tu gdzieś zresetować pkt statusu lub skile? :(

Opublikowano

Nie kojarzę, żeby ktoś tutaj to zgłaszał: z metków na mapie 185 brak dropu (tylko nici do biologa).

Edit. Poza metinem samotności.

Opublikowano

Nie można pobrać http error i lipa nie pogram :/

Sprawdzilem wlasnie i pobieranie dziala normalnie, odrazu pierwszy download z mega.

Zobacz przez inna przegladarke lub wez innego hosta, jest ich pelno.

Opublikowano

Wie ktoś moze dlaczego nie moge w grze zmiennic czatu z normalnego np: na wołaj i zeby do kogos napisac pw nie moge wybrac tej ikontki wgl nic w tym pasku nie da sie wlaczyc 

Działa tylko pierwszy raz po zalogowaniu jak zamkne i otworze dzieje sie to co opisalem 

Opublikowano

Stwierdzam że ten serwer to wielki bug.

Wbiłem 134lvl, zrespiłem sobie metka w m1, rozwalam go, wylogowało mnie i mam 142lvl.

A skąd teraz mam zabrać ulepki.

Opublikowano

Wbiłem 134lvl, zrespiłem sobie metka w m1, rozwalam go, wylogowało mnie i mam 142lvl.

No niestety tak to wygląda:/ Pytanie czy administracja cofa tak wbite lvl-e? I jak np. teraz wbijesz 145 to do którego Ci cofną.

Ulepki właściwie tylko z metków/ bossów, bo tak z mobów słabiutko lecą.

Opublikowano

nie tylko ty tak masz ;) wiele osob z tego co slyszalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...