Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas wywala server co się dzieje?

Nie martw się tam graczy nie zabraknie w ten sposób robisz im tylko anty reklame :/

Mało mnie to obchodzi, ja piszę tylko prawdę. Na Lanerisie bug pokrywa kolejne bugi i kolejne i kolejne. Kilka bugów które zdążyłem zauważyć w drodze do 108 levela.

- Nie działa Odbicie u Smoka,

- Połową marmurów które kupujemy u mędrca nie da się bić albo hity się bugują,

- Szamani gdy biją z konia zadają tylko raz dmg a nie dwa razy, jeden hit nie zadaje obrażeń co spowalnia zadawanie hp,

- Pdka na 1h da się zdejmować, mimo, iż jest napisane, że nie można,

- Nie da się wejść na dungeon od 150lv,

- Punkty AP się zdobywa a nie da się ich wymieniać, (najbardziej śmiechowe)...

A to tylko przez zaledwie 3h gry, podejrzewam, że na wyższych levelach jest tego od groma więcej.

Na invorii zaś jak zawsze pewno będzie zero bugów a jak już to na pewno nie tak poważne!

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer co chwile w********a, nie da sie grac. Nie polecam. Elo 

Niestety w tamtym czasie co pisałeś hosteam cały padł na około 10minut, nie była to nasza wina no ale jak masz tak słabe nerwy to Twoja decyzja.

Serwer laguje, wywala przy expie, średnio. 

Hosteam miał problemy, około 1 h temu. (wszystkie ts'y,metiny i strony u nich padły na około 5minut) :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

"- Powiększono drop zaklętych kłódek z 1 szutki do 4 sztuk z metinów (odwetu,pychy)"

Nadal leci po 1...

Bez nazwy.png

Opublikowano

najsu padlo wszystko Kappa Fappa Keepo Kippa btw drop klodek nadal ch*j**y

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

lagi, sporo bugów, to znak firmowy surka, będzie tak jak z moriesem i wszystkimi jego serwerami, dostanie troche kasy z IS, kasa jebnie mu znowu do głowy i jak zwykle bedzie miał wyjebane na serwer, grałem na jego 2 serwerach i sytuacja ta sama na starcie 1.5k graczy po miesiacu 100-200 osób a dlaczego? bo ludzie mowia temu nerdowi jakie są bugi, on obiecuje update, którego nie wprowadzi tak czy siak. przykład moriesa, ludzie powbijali 105 lvl prosili o naprawę bugów, jakis update 2-3miesiace temu, do teraz nic nie ma :)

Opublikowano

Serwer powinien działać już, wszelkie problemy z hosteam zostały zażegnane + odbugowaliśmy każdemu postać. Powinno działać

lagi, sporo bugów, to znak firmowy surka, będzie tak jak z moriesem i wszystkimi jego serwerami, dostanie troche kasy z IS, kasa jebnie mu znowu do głowy i jak zwykle bedzie miał wyjebane na serwer, grałem na jego 2 serwerach i sytuacja ta sama na starcie 1.5k graczy po miesiacu 100-200 osób a dlaczego? bo ludzie mowia temu nerdowi jakie są bugi, on obiecuje update, którego nie wprowadzi tak czy siak. przykład moriesa, ludzie powbijali 105 lvl prosili o naprawę bugów, jakis update 2-3miesiace temu, do teraz nic nie ma :)

Niestety lagi były spowodowane problemami hosteam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

51256414273152542109_thumb.jpg

I co to ma być??

Pewnie miał odpalone dużo bonusu na expa i dlatego tak. Na starym Laneris lub nawet Aline również dało się tak wbijać levele, nawet po 5 jednocześnie. ;)

Ile online? W ile wbiję max lv?

denzel.png

Opublikowano

Pewnie miał odpalone dużo bonusu na expa i dlatego tak. Na starym Laneris lub nawet Aline również dało się tak wbijać levele, nawet po 5 jednocześnie. ;)

Ile online? W ile wbiję max lv?

Online 1400-1600 maks level w około 1/3 dni w zależności od aktywnośći w grze.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak na server easy to:

1. Za duzo jebania sie z biologiem po 1000 to przesada zdecydowanie

2.EQ Do expa powinno byc u handlarki z agrosze zeby bylo milo i przyjemnie expic a nie bawic sie z tym itp

3.Resp mobow jak i sam exp jak na server easy pvp to jest w normie ale moglo by byc lepiej

4.Gdzie dropic kase. no bez jaj ale jak ja mma tworzyc kilka innych dropkow zeby kase dropci na servie easy pvp to chyba by mnie musialo powalic

5.Bugi sa

6. Pisalem na pw do surka i c***a nic nie odp a wywala mnie ciagle takze servera nie polecam dzieki za stracone 2 dni eldoka na rejonie server na odpierdol sie

Opublikowano

­

Jak na server easy to:

2.EQ Do expa powinno byc u handlarki z agrosze zeby bylo milo i przyjemnie expic a nie bawic sie z tym itp

3.Resp mobow jak i sam exp jak na server easy pvp to jest w normie ale moglo by byc lepiej

4.Gdzie dropic kase. no bez jaj ale jak ja mma tworzyc kilka innych dropkow zeby kase dropci na servie easy pvp to chyba by mnie musialo powalic

5.Bugi sa

6. Pisalem na pw do surka i c***a nic nie odp a wywala mnie ciagle takze servera nie polecam dzieki za stracone 2 dni eldoka na rejonie server na odpierdol sie

1. Zmniejszony jest do 500.

2. EQ expa nie ma, robisz a 54 (chyba) (eq na 54 jest u handlarki).

3. Szybszy resp np co 5 min zamiast 10 byłoby spoko.

4. V2 pająki - spot = 400kk.

5. Są..

6. Wywala pewnie z błędów hostingu czy coś.

NIE NO BEZ JAJ... EASY, A 40% NA ULEPSZENIE BRONI NA 115LV NA +9? WSZYSTKO SPOKO, GDYBY NIE TO, ŻE ULEPY TRZEBA TROCHĘ DROPIĆ, A PALI JAK GŁUPI.. OGARNIJCIE TE % NA ULEPSZENIE ALBO ZMNIENCIE NA MEDIUM ;)

Opublikowano

Jak na server easy to:

5.Bugi sa

1. Zostało zmienioe.

2. Ale eq do expa ulepszacz trutke masz dostępna i potem następne.

3. ok.

4. Poprawimy to.

5. Eh...

6. Odpowiadam jak tylko mogę, ale mam setki spamu.

Dajcie podmiane mobow na psy, plis 

#Sureek #musisz

Dodamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

­

1. Zmniejszony jest do 500.

2. EQ expa nie ma, robisz a 54 (chyba) (eq na 54 jest u handlarki).

3. Szybszy resp np co 5 min zamiast 10 byłoby spoko.

4. V2 pająki - spot = 400kk.

5. Są..

6. Wywala pewnie z błędów hostingu czy coś.

NIE NO BEZ JAJ... EASY, A 40% NA ULEPSZENIE BRONI NA 115LV NA +9? WSZYSTKO SPOKO, GDYBY NIE TO, ŻE ULEPY TRZEBA TROCHĘ DROPIĆ, A PALI JAK GŁUPI.. OGARNIJCIE TE % NA ULEPSZENIE ALBO ZMNIENCIE NA MEDIUM ;)

medium to jest tylko dlatego ze ciezko ubic metka czyms innym niz bm/wp/smok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...