Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam eq pvp... Nice ! Dziekuje, ja juz koncze gre na tym serverze .. Rano nie mialem lvla, a po poludniu juz eq .. NICE ! 

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek moglibyście powiększyć ilość dropu złotych pereł z tego bosa (kraba) na mapie 121? Leci z niego 4 perły a z takiego ripera co był na mapce 95 leciało 5. Trochę dziwne xD Skoro to mocniejszy boss powinno lecieć z niego więcej ulepów. No chyba że ja coś źle zrozumiałem xD

Na mapie 134lv juz jest dobry drop.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Gdzie mam expic na 150 lvl? W nocy zjebalicie mapkę od +140 lvl i nie wylatują moby z metków, na 131 nie da się expic, z największego spota, z dwoma pd leci 0.11% expa.To nie hard...

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Na mapie 134 chu*owo się expi nie dość że ­exp leci jak gówno moby ch*j wie ile biją to jeszcze na każdym największym spocie jakiś pier**lony boss którego nie da się ubić ściąga na 2 hity... Ludzie sb powbijali lvl na jakimś dungu od 134 a teraz gówno nie da się i chuj reszta ma się męczyć pfff... 

Hajs leci jak gówno a miliardy  potrzebne na ulepszenie 1 itemu jedyne miejsce na zarabianie hajsu to Loch pająków a tak kur*aa pokaz slajdów tylko co 1 min alt+ctrl+delete procesy zakończ proces Laneris... I tyle choć bym miał kompa z nasa to i tak tam są lagi na moim gram w gta 5 na średnich ustawieniach mam 0 lagów a w metinie pokaz slajdów i uj :D 

Nie polecam... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

g2apdh.jpg

Surek Napraw to

Dodatkowo w księgach mocy nie jest napisane jaki bonus sie otrzymuje 

Dlaczego dzwony wyglądają jak wachlarze?

i podobno ludzie se farmią ulepki bo są bugi na dungach

zjqvl5.jpg

Jeszcze jest dokładnie 7 bugów dzięki czemu można w c**j zarobić w pare minut ale wam tego nie zdradzę 

1912513.jpeg

Opublikowano

g2apdh.jpg

Surek Napraw to

Dodatkowo w księgach mocy nie jest napisane jaki bonus sie otrzymuje 

Dlaczego dzwony wyglądają jak wachlarze?

i podobno ludzie se farmią ulepki bo są bugi na dungach

zjqvl5.jpg

Jeszcze jest dokładnie 7 bugów dzięki czemu można w c**j zarobić w pare minut ale wam tego nie zdradzę 

To nie jest bug tylko w 1 dungu jest 10 metków i 10 rip :) aby sie tam dostać 2 osoby + 10 demonicznych prochów oraz lvl :) nic wiecej i dropisz jak na easy serwer przystało 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

To nie jest bug tylko w 1 dungu jest 10 metków i 10 rip :) aby sie tam dostać 2 osoby + 10 demonicznych prochów oraz lvl :) nic wiecej i dropisz jak na easy serwer przystało 

10 ripów a na ss jest 16 wiadomości o zabiciu więc to nie tak jak piszesz (:

1912513.jpeg

Opublikowano

Czemu z metkow nie respia się moby przynajmniej można było podroapc i poexpic bo te spoty na 165 są z*********e duże.

Opublikowano

Gdzie jest wejście na ten dung ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gdzie jest wejście na ten dung ?

U staruszka tak samo jak na baronowa.

istnieje jakas mozliwosc zamiany mobkow na dzikie psy?, te powiększone spoty strasznie laguja ;/

Pisał wcześniej ze do poniedziałku powinien zrobić poza tym duże spoty są tylko w lochu pająków.

Opublikowano

U staruszka tak samo jak na baronowa.

Pisał wcześniej ze do poniedziałku powinien zrobić poza tym duże spoty są tylko w lochu pająków.

Wlasnie chodzi mi glownie o loch pajakow, bo nie znam innego sposobu na duza ilosc yang'ow a braknie mi $ na ulepszanie ;/

Opublikowano

Loch pająków to narazie najlepsze miejsce do dropu yang xD Mam nadzieje że w najbliższej aktualizaji zwiększa drop yang bo zazwyczaj to brakowało ulepszaczy na itemy a nie hajsu :)

Opublikowano

Powiem tak. Szaman heler... denerwująca postać. Mentalem idzie coś ugrać też :D Wp ma buga że bez broni bije więcej jak z bronią ale pewnie zostanie to naprawione. Jeśli bije się z wp który ma broń mentalem raczej się go opyka. Przynajmniej na moim lvlu

Opublikowano

Powiem tak. Szaman heler... denerwująca postać. Mentalem idzie coś ugrać też :DWp ma buga że bez broni bije więcej jak z bronią ale pewnie zostanie to naprawione. Jeśli bije się z wp który ma broń mentalem raczej się go opyka. Przynajmniej na moim lvlu

Ten sam bug był na poprzednich odslonach lanerisa. Naprawiony? Nie :)

Surek nie ogarnie zadnego z wiekszych bugow i sie o tym przekonacie. 

Ale jak ktoś lubi grac na serverze kilka tyg i tyle to niech smialo zaczyna . 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ten sam bug był na poprzednich odslonach lanerisa. Naprawiony? Nie :)

Surek nie ogarnie zadnego z wiekszych bugow i sie o tym przekonacie. 

Ale jak ktoś lubi grac na serverze kilka tyg i tyle to niech smialo zaczyna . 

Czy to jest bug to nie sądzę, bo patrząc z logicznego punktu widzenia nie ma absów na rękę, a na miecze tak. więc stąd ten dmg, ale tak czy siak poprawie to.

Bo jeżeli licząc bron/biżuterie/questy można mieć około 100% na miecze, a na rękę nic nie ma. Wiec? tak czy siak poprawie to.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReeK Lecisz surek ;d dobre suki w balet bierz !

ta serwer dopracowany polecam surek sie stara i naprawia błedy szybciej bedzie z 4mmc

Bez nazwy-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...