Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30 sec po baronowej to jest zdecydowanie za mało... i gdzie ja mam dropić yang oprócz v2 ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Biolog troche hehe smieszny bo te nogi po zebach dropilem z 30min jak nie lepiej fajne lagi a te stare dokumenty to lekka przesada az 1000 ich trzeba ? Wszytko bylo by spoko gdyby lecialo ich troche wiecej albo od razu do eq. Mam 115 lv i oddalem ich 200 a gdzie 800 jeszcze lol.

2. Mam taki problem ze jak bije spota z buta to ciagle wywala z konia rzadiej ale jednak to wkurza na dluzsza mete. Od razu pisze ze to nie jest wina internetu bo mam +- 15

Dokładnie tez tak mam ze jak bije z buta to loga co chwile i nw w czym problem???

Powiększycie spoty na mapie 95??? Strasznie to małe i jak na server easy to długo się respi.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Pytam ponownie. zrobisz łatke na psy? bo normalnie nie da sie expić..

Będzie dodane jutro lub pojutrze.

Dokładnie tez tak mam ze jak bije z buta to loga co chwile i nw w czym problem???

Powiększycie spoty na mapie 95??? Strasznie to małe i jak na server easy to długo się respi.

Pokaż sysser na pw.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ten serwer to symulator połamania palców chyba bo jak mam 5000 małży ręcznie otwierać i 1000 jakichś itemów do biologa dropic to podziękuje...

Duzo tego leci choc 1000x biologa na 95 przy takich spotkach to ciezko, co do malzy zawsze znajdzie się sposób żeby otworzyć to szybciej :D

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano
laneris-s2-logo.png

Update V.1.0.2

- Baronową nie może sie zrespić wiecej niż jeden raz

- Statystyki postaci, powinno wam zwrócić wszystkie zaległe punkty

- Poprawiono exp

- Dodano 6 wodzów orków na doline orków

- Wzmocnienie leczenia u hellera

- Wzmocnienie Zwiększenia ataku.

- Zmiejszono zapotrzebowanie Starych Dokumentów na misje u biologa z 1000 na 500

- Powiększono drop zaklętych kłódek z 1 szutki do 4 sztuk z metinów (odwetu,pychy)

Jeżeli macie jakieś pytania do nas zadawajcie je na naszym FanPagu lub na naszym TeamSpeak Ts-LoL.PL

Update odbył się dnia 2015-07-30 o godzinie 22:05

Pozdrawiamy, Wasz team Laneris.PL

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dodasz Licznik ?

Nie, bo nie chce spekulacji lub waszych historyjek na temat licznika buffy+shopki etc... Wole żebyście się tylko domyślali, ale gra w przedziale 1200-1700, do końca następnego tygodnia będzie coś koło 2k, bo reklama startuje :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czyli jak na serwa nie wbijać, bo z tego co widze to złe opinie są hehe ;d

To jest Twoja opinia zagraj 5 minut i oceń sam :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To jest porażka jakaś xD. Musze czekać do jutra/pojutrze. żeby sobie pograć? nigdy nie miałem takich lagów na innych seerwerach, a tu nawet w v2 nie mogę expić bo nogi zasrane leca na glebe, albo jest 1000000000000mobów które ledwo się mieszczą w komnacie...pozdro.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Mnie tylko wkurzają te perły, wydałem 700 każdego rodzaju żeby zrobić wachlarz na 105 +9

Albo by dodaliście żeby drobiły z mobów, albo większe ilości.

Z yangami też mam problem, bo poszło 3kkk na jedną rzecz do 105lvl.

Mam 142lvl, przez wasze bugi. Dodało mi 10lvl z 132

Jak by zwiększyliście ten drop pereł to na pewno bym grał.

Albo po prostu nie umiem ich zdobyć.

Opublikowano

Mnie tylko wkurzają te perły, wydałem 700 każdego rodzaju żeby zrobić wachlarz na 105 +9

Albo by dodaliście żeby drobiły z mobów, albo większe ilości.

Z yangami też mam problem, bo poszło 3kkk na jedną rzecz do 105lvl.

Mam 142lvl, przez wasze bugi. Dodało mi 10lvl z 132

Już nie powinno to występować, a z yangami też poprawimy żeby był większy drop na wyższych poziomach.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dostałem bana za nic... GM chyba nie wie co to WH. Exp z zablokowana spacja i tylko wciskanie pelerynek przez brata i ban. Pozdrawiam.

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

A co z osobami które męczyły się i dropiły te dokumenty? Osobiscie drobiłem 6 godzin.... I co teraz każdy przyjdzie na łatwe? Powinna być jakaś rekompensata dla tych co teraz oddali biologa. (do update).

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Dostałem bana za nic... GM chyba nie wie co to WH. Exp z zablokowana spacja i tylko wciskanie pelerynek przez brata i ban. Pozdrawiam.

zgłoś się do nas na fanpage. Sprawdzimy logi dokładniej.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek otwieranie tych malży to jest jakaś tragedia, dodajcie opcje otwarcia kilkuset na raz albo zamieńcie to na drop pereł bo serio to denerwuje. :)

Zapytam co da się zrobić naszego klient mastera, może dodamy kilka dodatków własnie takich jak mówisz :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jeszcze raz...

A co z osobami które męczyły się i dropiły te dokumenty? Osobiscie drobiłem 6 godzin.... I co teraz każdy przyjdzie na łatwe? Powinna być jakaś rekompensata dla tych co teraz oddali biologa. (do update).

Ps. Na forum nie przychodzi link aktywacyjny, moge prosic o aktywację konta Zaxer?

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...