Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gadać sobie każdy może jakieś dowody że takowa rozmowa była wtedy można uwierzyć a teraz nikt nikomu nie wieży na krzywy ryj :) na wszystko trzeba mieć dowody 

wystarczyło wejść na kanał MalyszSquad i posłuchać jak się chwalili że dostali 10k SM ;)

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wystarczyło wejść na kanał MalyszSquad i posłuchać jak się chwalili że dostali 10k SM ;)

Z tym akurat prawda, chwalili się, że są jakąś tam ekipą i grają na każdym serwerze Surka i wlaśnie dlatego dostali jakieś tam mocarne ilości sm. Trochę nie fair, ale przeżyję. :)

Opublikowano

Z tym akurat prawda, chwalili się, że są jakąś tam ekipą i grają na każdym serwerze Surka i wlaśnie dlatego dostali jakieś tam mocarne ilości sm. Trochę nie fair, ale przeżyję. :)

Jeśli faktycznie dostali to ja na pewni już nie zawitam na serwerze bo to żałosne jest i surek tak samo dzieciak :) tyle odemnie 

Opublikowano

Może k***a odbugujecie z łaski mapę 150? Podczas ładowania metka w********a.Strona nie działa, a myślę, że tam jest coś o odbugowaniu postaci.

Opublikowano

szkoda 1/2h w dupke z expem a topka ucieka xD:)

Na 180lvl z 3pd (is, 30min, 1h) z metka na mapie 165 leci 2,5%. Ale do 180 ogólnie chyba tylko mapa 95 (przed aktualizacją) i 163/164 trochę dostawiał. Tak to było ok.

Opublikowano

szkoda 1/2h w dupke z expem a topka ucieka xD:)

My z tym nic nie możemy zrobić, musimy czekać na hosteam aż wdroży nowe ACLKI do serwera dedykowanego od WWW... Pracujemy cały czas nad tym także cierpliwości. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

*uj mnie interesuje kim są dla mnie to może być ktokolwiek jeżeli dostali jakiekolwiek sm to server dla mnie jest skreślony.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

[GA]SuReK? Co Wy znowu kombinujecie? ^^

Znowu Surek postawił serwer i nie jest założycielem? ;o

Bug z topami usunięty?~Bodzie ­

Exp na mapie 180 ogarnięty?~Bug expa x2 osoby

Kostium Boksera ogarnięty? Dawał bony masakryczne 

Buty z kd ogarnięte? 

Vip jest nadal? Ogarnięty? Nie odwołałeś peta to bony miałeś cały czas z Vipa mimo że się skończył.

Pieczęcie ogarnięte? Czy dalej można wejśc na pieczęć zejść i zostaje ona założona i można ładnie nawalić um/wartości/hp

Dredy dalej zbugowane? Połowa nie dawała bonów.

Balans dalej taki sam? Czy nadal w jednej broni daliście UM/SR a w drugiej samą wartość i nic się nie bije?

Dung dalej zbugowany? Kilkanaście metków na raz, +120 diaxów +800 kwarców z dunga jednego 

Mapy widzę dalej zbugowane 124-165 śmieszny EXP.

Pieczęcie z is dalej mają bon '% do lansu'?

Nadal nie można wkładać KD do broni/zbrojek z IS?

Nadal nie można expic peta na MAX LVL'u?

Nadal na stronie nie działa OPCJA 'ODBUGUJ POSTAĆ'? 

Bugowanie topów (zwykłe) naprawione? Czy nadal można wkładać topy w eq z ŁEZ i jechać dalej?(+ tak jak pisałem, bodziami się bugowało i miało się kosmiczne HP itp.)

Miecz na 165 dalej można mixować i wchodzi x2 lud? 

To chyba na tyle.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

[GA]SuReK? Co Wy znowu kombinujecie? ^^

Znowu Surek postawił serwer i nie jest założycielem? ;o

Bug z topami usunięty?~Bodzie ­

Exp na mapie 180 ogarnięty?~Bug expa x2 osoby

Kostium Boksera ogarnięty? Dawał bony masakryczne 

Buty z kd ogarnięte? 

Vip jest nadal? Ogarnięty? Nie odwołałeś peta to bony miałeś cały czas z Vipa mimo że się skończył.

Pieczęcie ogarnięte? Czy dalej można wejśc na pieczęć zejść i zostaje ona założona i można ładnie nawalić um/wartości/hp

Dredy dalej zbugowane? Połowa nie dawała bonów.

Balans dalej taki sam? Czy nadal w jednej broni daliście UM/SR a w drugiej samą wartość i nic się nie bije?

Dung dalej zbugowany? Kilkanaście metków na raz, +120 diaxów +800 kwarców z dunga jednego 

Mapy widzę dalej zbugowane 124-165 śmieszny EXP.

Pieczęcie z is dalej mają bon '% do lansu'?

Nadal nie można wkładać KD do broni/zbrojek z IS?

Nadal nie można expic peta na MAX LVL'u?

Nadal na stronie nie działa OPCJA 'ODBUGUJ POSTAĆ'? 

Bugowanie topów (zwykłe) naprawione? Czy nadal można wkładać topy w eq z ŁEZ i jechać dalej?(+ tak jak pisałem, bodziami się bugowało i miało się kosmiczne HP itp.)

Miecz na 165 dalej można mixować i wchodzi x2 lud? 

To chyba na tyle.

Wszystko to co podałeś było na s1 tutaj tego nie ma, jak masz pytania zapraszam PW. Rozwaliło mnie pytanie z expieniem peta, widać że napisałeś to bo napisałeś :P jak tu W ogóle inny system petów jest.

Gówno i tyle, pobugowany server, surek zarobił i myślę ze już na dniach servera nie będzie.

Eh...

Do dupy serwer.

ELO.

Co ty ćpasz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Powiem tak grałem na serwerze do 95 lvl :D

I tak :

- w lochu pająków są takie lagi od dropu tych nóg pająka, że z komputera mi się dymiło.

- pieczątki te, które dostaje się na start można przekładać przez depo :D

Ogólnie to tak słabo 2/10 nie polecam ^^

Opublikowano

Wszystko to co podałeś było na s1 tutaj tego nie ma, jak masz pytania zapraszam PW. Rozwaliło mnie pytanie z expieniem peta, widać że napisałeś to bo napisałeś :P jak tu W ogóle inny system petów jest.

Eh...

Krotka piłka rozdawałeś sm?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Powiem tak grałem na serwerze do 95 lvl :D

I tak :

- w lochu pająków są takie lagi od dropu tych nóg pająka, że z komputera mi się dymiło.

- pieczątki te, które dostaje się na start można przekładać przez depo :D

Ogólnie to tak słabo 2/10 nie polecam ^^

Ale ja nie rozumiem, masz lagi w lochu i 2/10 serwer? ;f No okej Twoja opinia szanuje :)

Nie xD jak ktoś Ci powie że dostał milion dolarów to uwierzysz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A nawet jak by dal to by dobrze zrobil, youtuberom by nalezalo to dac.

Nie dostalem odpowiedzi wczesniej:

Gdzie bronie 75 i gdzie wejscia na dungi?

Opublikowano

Ale ja nie rozumiem, masz lagi w lochu i 2/10 serwer? ;f No okej Twoja opinia szanuje :)

Nie xD jak ktoś Ci powie że dostał milion dolarów to uwierzysz?

Jest automatyczne podnoszenie bądź wpadanie biologa do eq ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A nawet jak by dal to by dobrze zrobil, youtuberom by nalezalo to dac.

Nie dostalem odpowiedzi wczesniej:

Gdzie bronie 75 i gdzie wejscia na dungi?

Tak youtuberzy dostali małe sumy, to prawda.

Bron 75 handlarka, wejscia na różnych mapach.

Jest automatyczne podnoszenie bądź wpadanie biologa do eq ?

Będzie ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...