Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy będzie mozliwosć dodania slotu do broni premium z isu ?

Prosze o naprawienie tej broni PREMIUM bo to jest jakas kpina  bron 110lvl która ma 30% na moby bije wiecej niz ta premium z isu

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stwierdzam że ten serwer to wielki bug.

Wbiłem 134lvl, zrespiłem sobie metka w m1, rozwalam go, wylogowało mnie i mam 142lvl.

A skąd teraz mam zabrać ulepki.

Mam ten sam problem :(

Opublikowano
Mapa 134 - Zwierzeta

Mapa 140 - Zwierzeta

pzdr

Inteligencie nie da sie wbic bonów na zwierzeta wiec na chuy je robic na tych mapach wytlumacz mi to jak mozesz ;) 

Opublikowano

Bosy bij. Ze skrzynek leci bardzi dużo pereł :D

Biter a masz chociaż pkt statusu czy też ci znikły?

Znikły.

Ile można tych bosów bić, niby serwer easy/pvp a o eq trudno.

Opublikowano

Czy aby mieć yangi to trzeba robić cholernego dropa do v2 ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Administracje czeka jeszcze nie jedna nieprzespana noc by naprawić chociaż małą część tego co muszą zrobić.

Między innymi statystyki, dungi, bugi lvl, poli + kilka zmian profilaktycznych.

Ja z serwerem kończę i życzę Administracji powodzenia :)

Opublikowano

Jakieś propozycje na zdobycie pereł?

Ulepszyłem wachlarz na 105 +9 i po 500 pereł poszło.

Perły akurat moim zdaniem nie są problemem (po 25k+ każdych zwykłych mam i po 8k+ ziel/złot). Bicie bossów (mapka 165) + metków (mapka 140).

Administracje czeka jeszcze nie jedna nieprzespana noc by naprawić chociaż małą część tego co muszą zrobić.

Między innymi statystyki, dungi, bugi lvl, poli + kilka zmian profilaktycznych.

Ja z serwerem kończę i życzę Administracji powodzenia  :)

Posiedziałem już chwilę na serwerze, lecz niestety podziękuję za wspólną rozrywkę. I tak z góry serwer oceniałem na wytrzymanie max miesiąca, ale myślę, że i z tym może być problem. Lvl-e same wpadają (mogę expić dalej jak mi wskoczyły 4 lvl-e zamiast jednego czy mi cofną, pojawi się ktoś?), statystyk do rozdania brak, exp na mapach ustalony na losowo, raz szybciej się expi, raz wolniej.

Wychodzi, że to nawet nie jest beta, tylko alpha testy są dopiero robione, ponieważ podstawowe sprawy nie są zrobione jak należy.

Zmiana ilości hp mobów na jednej z początkowych map, brak dropu na ostatniej (a na co to komu jak tylko kilkanascie osób dzisiaj będzie mogło tam wejść? <haha>).

Jedne itemy dropią jak wściekłe i można wyrzucać, z kolei drugie (np. zaklęta kłódka która jest potrzebna w ilości 40sztuk na można powiedzieć podstawową broń, którą zawsze się rozwija na początku serwera praktycznie nie można dostać). Ludzi pół godziny, bądź więcej spędzają na szukaniu przepustki na mapę.

Podsumowując nie mam bladego pojęcia jakim cudem jest tutaj aż tyle osób, ale mogę tego tylko pogratulować. Szkoda, że to wygląda jak "wolna amerykanka", ale chyba czegoś takiego szukają ludzie. Szkoda, że tak to wygląda, ale w sumie wszyscy ostrzegali, mówili, że tak najprawdopodobniej to się skończy. I chociaż pomoc administracji jest na wysokim poziomie, tak ich kompetencje są marne....

Opublikowano

co trzeba miec za eq zeby ogarnac mapke 140 ? ^^

To jest ta mapka z metkami? Broń 110 śr.50%+ wraz z podstawowym eq + full odpał roski, itp. Przynajmniej tak starcza dla sury wp. Jedna z przyjemniejszych mapek.

Opublikowano

Perły akurat moim zdaniem nie są problemem (po 25k+ każdych zwykłych mam i po 8k+ ziel/złot). Bicie bossów (mapka 165) + metków (mapka 140).

Posiedziałem już chwilę na serwerze, lecz niestety podziękuję za wspólną rozrywkę. I tak z góry serwer oceniałem na wytrzymanie max miesiąca, ale myślę, że i z tym może być problem. Lvl-e same wpadają (mogę expić dalej jak mi wskoczyły 4 lvl-e zamiast jednego czy mi cofną, pojawi się ktoś?), statystyk do rozdania brak, exp na mapach ustalony na losowo, raz szybciej się expi, raz wolniej.

Wychodzi, że to nawet nie jest beta, tylko alpha testy są dopiero robione, ponieważ podstawowe sprawy nie są zrobione jak należy.

Zmiana ilości hp mobów na jednej z początkowych map, brak dropu na ostatniej (a na co to komu jak tylko kilkanascie osób dzisiaj będzie mogło tam wejść? <haha>).

Jedne itemy dropią jak wściekłe i można wyrzucać, z kolei drugie (np. zaklęta kłódka która jest potrzebna w ilości 40sztuk na można powiedzieć podstawową broń, którą zawsze się rozwija na początku serwera praktycznie nie można dostać). Ludzi pół godziny, bądź więcej spędzają na szukaniu przepustki na mapę.

Podsumowując nie mam bladego pojęcia jakim cudem jest tutaj aż tyle osób, ale mogę tego tylko pogratulować. Szkoda, że to wygląda jak "wolna amerykanka", ale chyba czegoś takiego szukają ludzie. Szkoda, że tak to wygląda, ale w sumie wszyscy ostrzegali, mówili, że tak najprawdopodobniej to się skończy. I chociaż pomoc administracji jest na wysokim poziomie, tak ich kompetencje są marne....

Drop kłódek zostanie zwiększony drastycznie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

z tego co czytam to typowy serwer SuRkA :> problemy, ludzie piszący na mpc są olewani a admin odpisuje tlyko na to na co ma ochotę ;) poczekam na rozwój sytuacji na serwerze ...

Opublikowano

Surek a co z ludzmi którym się pobugowały lvle i statystyki przez przywołania metinów? Co mamy robić?

Spokojnie, o 22 będzie update i poprawimy to, i cofniemy każdemu komu sie zbugował od tego mamy logi. :)

z tego co czytam to typowy serwer SuRkA :> problemy, ludzie piszący na mpc są olewani a admin odpisuje tlyko na to na co ma ochotę  ;) poczekam na rozwój sytuacji na serwerze ...

A czy ja jestem robotem 24/7? i moge odpisać każdemu? Akurat spałem teraz 4h wiec proszę nie komentuj na ten temat własnie robimy update i o 22 wprowadzimy około.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

1.Biolog troche hehe smieszny bo te nogi po zebach dropilem z 30min jak nie lepiej fajne lagi a te stare dokumenty to lekka przesada az 1000 ich trzeba ? Wszytko bylo by spoko gdyby lecialo ich troche wiecej albo od razu do eq. Mam 115 lv i oddalem ich 200 a gdzie 800 jeszcze lol.

2. Mam taki problem ze jak bije spota z buta to ciagle wywala z konia rzadiej ale jednak to wkurza na dluzsza mete. Od razu pisze ze to nie jest wina internetu bo mam +- 15

Opublikowano

pkt  statusu dostaje sie do  90 lvl ?   bo wbilem  90 lvl i dobilem do 95 i ani jednego pkt  nie dostalem jesli  to  jakis  bug prosze o kontakt od administracji   bo  raczej expiac dalej lvl nie bd ich dostawac  i  moja postac wobec innych bd  z  tym w plecy co ja bardzo oslabi :D

Opublikowano

Spokojnie, o 22 będzie update i poprawimy to, i cofniemy każdemu komu sie zbugował od tego mamy logi. :)

A czy ja jestem robotem 24/7? i moge odpisać każdemu? Akurat spałem teraz 4h wiec proszę nie komentuj na ten temat własnie robimy update i o 22 wprowadzimy około.

Super extra lux xD Ale eq mam nadzieje nie cofniecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...