Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ ciagle resetujace sie bonusy za bio metinologa itp. przez co raz masz 250k raz 350k hp itd ;]

@top Serwer polecam ale ilość błędów i poprawek trochę rozbija, a ciągle zero odpowiedzi widzę na forum od administracji jak są zgłaszane.

i ja zauwazylem ze surek juz mniej siedzi nawet na mpc....

JurexGCW

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Korzystajac z okazjii wolnego czasu napisze pare bledow ktore moim zdaniem powinny zostac zniwelowane...

-bug z expem (wbicie od 190 do 219 w 7min)

-bug z mountem (dodatkowe 100k hp)

-klikanie na druga postac i brak paska na gorze ekranu ( po relogu jest juz dobrze ale przeciez nie o to chodzi zeby relogac po 30 razy na dzien aby mozna bylo napisac do kogos)

-zbugowana lista przyjaciol ( caly czas dodaje kogos na liste a o dziwo nikogo nie mam przypadek?)

-do pasa da sie wlozyc sloty a nie mozna dodac przetopow (popraw to)

-ciecie z siodla na mountach z IS sa drogie a nadal nie mozna prawidlowo grac na nich

-brak mozliwosci wykonania ostatniej misji od bossologa (czekam na ten obiecany dangeun)

Jesli sobie cos przypomne na pewno to edytuje...

W tej chwili nie moge sie zalogowac na zadne ch bo wywala mnie do pulpitu....

Człowieku...

1. Ok.

2. nie ma takiego blędu... Eh. (Po próbie zbugowania pieczeci nie daje nam bonusów zobacz sobie...)

3. Poprawimy.

4. Do pasów nie ma się dodawać przetów

5. Wiemy.

6. Tak wiem, jest już poprawione ale czekam na odpowiedni moment by zrobić przerwe.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jaszcze kasowanie przedmiotow. Czego by nie chcial skasowac to podpisane jest skorzany pas albo peleryna mestwa. Kasuje sobie wszelakie pierdoly lo leca na mapie od 165 i co chwila znikaly mi pelerynki, wiec nie jest to tylko zly napis, ale faktycznie kasuje najpierw peleryny ._.

Opublikowano

@SuReeK - Ile osób online w godzinach szczytu w dni powszednie?
Pytam bo szukam fajnego easy, a nie mogę nic znaleźć. :c

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@SuReeK - Ile osób online w godzinach szczytu w dni powszednie?

Pytam bo szukam fajnego easy, a nie mogę nic znaleźć. :c

Czytac tez za specjalnie nie umiesz bo to pytanie pada srednio raz na strone...

Około 1-1,5k.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czytac tez za specjalnie nie umiesz bo to pytanie pada srednio raz na strone...

Około 1-1,5k.

dzienki

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

No tak, ja rozumiem, ale ja tez gram malo co, z reguly wchodze patrze czy jest charon, jest wybijam lece inne ch i tak w kolko. Na jednym respie mam MINIMUM 5 bossow, a zdarzalo sie ze mialem po 15-18.. Stac nie rozumiem jakim cudem Ty wybiles 4 sztuki w 3 godziny. Gdy nawet w godzinach szczytu NA JEDNYM RESPIE zabijam minimum te pare sztuk. Wieczorami badz rano to w ogole, praktycznie nie ma ludzi...

Od 1 do 3 udało mi się zabić 7 Azraelów i kilkanaście (ponad 20) Charonów. Niby wszystko pięknie, tylko to jest ułomek procenta tego ile potrzeba, żeby ulepszyć eq ognia (które jak to w Metinie bywa pali jak głupie).

Opublikowano

Od 1 do 3 udało mi się zabić 7 Azraelów i kilkanaście (ponad 20) Charonów. Niby wszystko pięknie, tylko to jest ułomek procenta tego ile potrzeba, żeby ulepszyć eq ognia (które jak to w Metinie bywa pali jak głupie).

to i tak malo :P Zawsze zostaje Nemere, tam masz kilka charonow / azkow / smierci no i glownego bossa, do tego poexpisz, a calosc zajmuje moze pol godziny.. dobre i co ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Surek składam raport że gdy expisz na aslanie i w odpowiednim momencie nadusi się spacje i w to można jechać atakując. Tak jakby cały czas się miało cięcie z konia. Śmiesznie to wygląda ; D

Opublikowano

oplaca sie tu grać? Ile ludzi on line ? 

Ja to juz raportuje za spam, Wy sbie jaja robicie? Strona wczesniej bylo identyczne pytanie, pomijajac fakt ze pojawia sie ono srednio raz na dwie strony.......

Tak, oplaca sie, ponad tysiac ludzi.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja to juz raportuje za spam, Wy sbie jaja robicie? Strona wczesniej bylo identyczne pytanie, pomijajac fakt ze pojawia sie ono srednio raz na dwie strony.......

Tak, oplaca sie, ponad tysiac ludzi.

Koleżko nie każdy wchodzi z myślą "Wśród tego spamu spędzę trochę czasu bo pewnie tu gdzieś jest takie pytanie" NIE wchodze pytam i tyle a że Ty jesteś cebulakiem z mentalnością burka to już inna sprawa. Raportuj to sobie jak chcesz sikam na to i na Ciebie. Elo 

Opublikowano

Koleżko nie każdy wchodzi z myślą "Wśród tego spamu spędzę trochę czasu bo pewnie tu gdzieś jest takie pytanie" NIE wchodze pytam i tyle a że Ty jesteś cebulakiem z mentalnością burka to już inna sprawa. Raportuj to sobie jak chcesz sikam na to i na Ciebie. Elo 

Czyzby sie dziecko zdenerwowalo?

Problem w tym, ze o ile umiesz czytac chociazby na poziomie 2 podstwowki, to szybciej bys kliknal strone wstecz i zobaczyl przy okazji opinie o servie jak i to, ilej est online, niz naskrobales te dwa durne posty, nic do tematu nie wnoszace :) Zatem daruj sobie i wroc do nauki, bo jutro zapewne klasowka z przyrody.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

to i tak malo :P Zawsze zostaje Nemere, tam masz kilka charonow / azkow / smierci no i glownego bossa, do tego poexpisz, a calosc zajmuje moze pol godziny.. dobre i co ;)

Lv za niski i nie ma z kim, chyba ze Surek i jego (nemere) zrobi solowym dungiem to wbijam ten 180 level i z radoscia ide siac zniszczenie :v

Opublikowano

Lv za niski i nie ma z kim, chyba ze Surek i jego (nemere) zrobi solowym dungiem to wbijam ten 180 level i z radoscia ide siac zniszczenie :v

Prosisz kogos ze 185 zeby zrobil Ci pt albo wzial Cie na nemke albo po prostu spamisz na ogolnym czy ktos idzie, zakladasz dwa PDki i w ciagu jednego dunga masz 180-190 :) A pozniej to juz znajdziesz kogos kto zgodzi sie zalozyc Ci pt i chodzisz sam (nie trzeba miec drugiej postaci zalogowanej, wystarczy, ze masz zalozone pt i tyle) :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Prosisz kogos ze 185 zeby zrobil Ci pt albo wzial Cie na nemke albo po prostu spamisz na ogolnym czy ktos idzie, zakladasz dwa PDki i w ciagu jednego dunga masz 180-190 :) A pozniej to juz znajdziesz kogos kto zgodzi sie zalozyc Ci pt i chodzisz sam (nie trzeba miec drugiej postaci zalogowanej, wystarczy, ze masz zalozone pt i tyle) :)

Bardzo pocieszna informacja :) A ogolnie ludzie zgadzaja sie na to pt czy raczej ciezko o jakas dobra, pomocna dusze?

Opublikowano

Bardzo pocieszna informacja :) A ogolnie ludzie zgadzaja sie na to pt czy raczej ciezko o jakas dobra, pomocna dusze?

Z reguly jak pisalem do ludzi po prostu stojacych pod swiatynia to nie bylo problemu... a dodam, ze gram w Chunjo czyli z reguly ciezko znalezc w ogole osobe z moejgo krolestwa, mimo to zgadzali sie praktycznie od razu. A jak nie bezinteresownie - to za taka sama przysluge na innym ch :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Z reguly jak pisalem do ludzi po prostu stojacych pod swiatynia to nie bylo problemu... a dodam, ze gram w Chunjo czyli z reguly ciezko znalezc w ogole osobe z moejgo krolestwa, mimo to zgadzali sie praktycznie od razu. A jak nie bezinteresownie - to za taka sama przysluge na innym ch :)

Hue hue, ja tez Chunjo (4ever <3) wiec bedzie trzeba szukac. I za taka przysluge to sobie mozna :P

A tak srednio z jednego wypadu na nemere solowego ile wszystkiego sie jakos zgarnia?

Opublikowano

Hue hue, ja tez Chunjo (4ever <3) wiec bedzie trzeba szukac. I za taka przysluge to sobie mozna :P

A tak srednio z jednego wypadu na nemere solowego ile wszystkiego sie jakos zgarnia?

Szczerze ciezko powiedziec... Nie pamietam ile tam juz tego jest, a tez wszystko zalezy od farta... Prochow np okolo 30 spokojnie wyniesiesz, a 30 prochow to juz 30kkk :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Skoro jest kilka charonow i azraelow to chyba i wiecej sie uciagnie :P I patrzac na to, ile tych prochow trzeba to az zal sprzedawac. Jeszcze jedno mam pytanie, z tego minotaura co i w jakich ilosciach leci?

Opublikowano

Skoro jest kilka charonow i azraelow to chyba i wiecej sie uciagnie :P I patrzac na to, ile tych prochow trzeba to az zal sprzedawac. Jeszcze jedno mam pytanie, z tego minotaura co i w jakich ilosciach leci?

Glownie prochy, reszta syfu i w malych ilosciach :)

Na 215 jest tez Beran Setao z ktorego procz ulepki na bron <kosci> leca tez skrzynki z perlami (zl/zielonymi w ilosci 1-2), a dunga robi sie 3-5min :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wychodzi na to, ze na tym serwie bardzo niestandardowo najlepiej jest najpierw wbic max level a dopiero potem robic eq i to nawet bez pomocy dropkow. No coz, wielkie dzieki za doinformowanie, kiedys sie moze dotluke do max levela z max eq (chociaz nawet nie wiem kiedy bo okres swiatczny i ferie bee mial zajete :D )

Teraz pytanie do Surka mam. Wiesz juz ktory level ma byc tym ostatecznym, skoro masz zamiar jeszcze minimum jedna aktualizacje wprowadzac? :)

Opublikowano

Serwer wydaje się dosyć fajny ale te lagi,problemy z logowaniem i ciągłe wyrzucanie z dungeonów.

Mnie przynajmniej z komnaty pająka wyrzuciło 3 razy pod rząd i straciłem przy tym przepustki i swój czas.

Miałem zagościć na dłużej ale dopóki tego nie ogarną daruję sobie.

Ale mimo to powodzenia. ;)

Opublikowano

Wychodzi na to, ze na tym serwie bardzo niestandardowo najlepiej jest najpierw wbic max level a dopiero potem robic eq i to nawet bez pomocy dropkow. No coz, wielkie dzieki za doinformowanie, kiedys sie moze dotluke do max levela z max eq (chociaz nawet nie wiem kiedy bo okres swiatczny i ferie bee mial zajete :D )

Teraz pytanie do Surka mam. Wiesz juz ktory level ma byc tym ostatecznym, skoro masz zamiar jeszcze minimum jedna aktualizacje wprowadzac? :)

Hm no i tak i nie :P Bo jednak czesc ulepek dropi tylko na malym lvlu, dodatkowo zeby sobie lepiej radzic na wyzszych lvlach warto miec tez eq do expa <takie jak do pvp tylko bony exp :P >.

Serwer wydaje się dosyć fajny ale te lagi,problemy z logowaniem i ciągłe wyrzucanie z dungeonów.

Mnie przynajmniej z komnaty pająka wyrzuciło 3 razy pod rząd i straciłem przy tym przepustki i swój czas.

Miałem zagościć na dłużej ale dopóki tego nie ogarną daruję sobie.

Ale mimo to powodzenia. ;)

Ten problem juz raz ustal, pozniej wprowadzili aktualizacje anty-cheatowa i on wrocil... :/ Co prawda nie w az takiej skali jak wystepowal wczesniej, ale jednak. Dziwne, ze az tak czesto Cie wywala, u mnie to wystepuje stosunkowo sporadycznie.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...