Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ponownie powiem, ze dropienie ulepek jest oplacalne na poszczegolnych mapach... :D Jak chcesz nabiezaco robic eq.

Jesli nie to mozesz nawet 180 wbic i chodzic na nemere czy minotaura i dopiero zaczac robic eq, bo tam chocby zlotych perel dropi duzo wiecej niz na mapie 95.

A wodz respi sie co pare min doslownie.

O i to jest konkretna odpowiedź :) Wam też wywala tak clienta podczas expa czy coś ?

/

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O i to jest konkretna odpowiedź :) Wam też wywala tak clienta podczas expa czy coś ?

Wywalanie to najbardziej irytujaca czesc tego serwera. Raz wywali do logwania, a raz wywali calego klienta. Szkoda tylko, ze to raz to czasami jest raz na 30 sekund ._. Niby klient zoptymalizowany chyba dobrze, a takie odpaly ma.

Pomocnik
Opublikowano

Uj tam, że ten npc to Ares - Bóg wojny, a Ty go nazywasz Hadesem, najs Surek :D

Serwer polecam.

Gra w smajta i już się mądrzy :D

Surek z tym kontem to napisać na twojego fp czy lanerisa?

Opublikowano

wszystko spoko, tylko w wkurwiają mnie te kicki i lagi....

A no, 50% czasu gry to czas spedzony w oknie logowania :p

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To jest wlasnie to... Rano zero lagow w nocy zero lagow w dzien tragedia i grac sie nie da. Tyle ten server stoi a @SuReeK nie inwestue w lepsza maszyne, az dziw ;/

Tu nie chodzi o maszynę bo mamy najdroższa jaka jest z hosteam, tu chodzi bardziej o pewna rzecz w game i staramy sie to poprawić cały czas.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o maszynę bo mamy najdroższa jaka jest z hosteam, tu chodzi bardziej o pewna rzecz w game i staramy sie to poprawić cały czas.

No to nie wiem, game Wam pada jak jest wieksze natezenie na serverze? :D Bo tak jak mowie, nie raz przed wyjsciem rano bije bossy i zero laga, clienta praktycznie tez nie wywala.

A teraz? Godzine temu wbilem, zanim udalo mi sie w ogole wejsc do gry 3 razy wywalilo clienta, jak juz wszedlem po pierwszych ruchach wywalilo clienta. Ok, ostatecznie sie udalo. Przeteleprotowalem sie na doline i zgadnij co - wywalilo clienta. Wrocilem, poszukalem wodza orkow, 2 min bez wywalenia, zmienilem ch - NIE WYWALILO CLIENTA - ale za to zlagowalo mnie co skonczylo sie wywaleniem z servera. Ponowne zalogowanie, tp do m1 - crash - logowanie, przejscie pod teleportera, tp na mape 165 - lag - ponowne logowanie i udalo sie 5 min spokojnie pograc... rozbilem ok 5 metkow, crash, poddalem sie.

Przeciez tak sie nie da grac....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to nie wiem, game Wam pada jak jest wieksze natezenie na serverze? :D Bo tak jak mowie, nie raz przed wyjsciem rano bije bossy i zero laga, clienta praktycznie tez nie wywala.

A teraz? Godzine temu wbilem, zanim udalo mi sie w ogole wejsc do gry 3 razy wywalilo clienta, jak juz wszedlem po pierwszych ruchach wywalilo clienta. Ok, ostatecznie sie udalo. Przeteleprotowalem sie na doline i zgadnij co - wywalilo clienta. Wrocilem, poszukalem wodza orkow, 2 min bez wywalenia, zmienilem ch - NIE WYWALILO CLIENTA - ale za to zlagowalo mnie co skonczylo sie wywaleniem z servera. Ponowne zalogowanie, tp do m1 - crash - logowanie, przejscie pod teleportera, tp na mape 165 - lag - ponowne logowanie i udalo sie 5 min spokojnie pograc... rozbilem ok 5 metkow, crash, poddalem sie.

Przeciez tak sie nie da grac....

Nie, tutaj nie chodzi o padanie tylko o za dużo zapytań do mysql w wyniku czego serwer dostaje laga, ale mniejsza chodzi mi o pewną funkcje która jest z*****a tak przez ymir że masakra, staramy się poprawić.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie, tutaj nie chodzi o padanie tylko o za dużo zapytań do mysql w wyniku czego serwer dostaje laga, ale mniejsza chodzi mi o pewną funkcje która jest z*****a tak przez ymir że masakra, staramy się poprawić.

No ale z drugiej strony sa servery z o wiele wieksza grywalnoscia badz podobna, na ktorych ten problem nie wystepuja, wiec albo nie ymir albo da sie to latwo naprawic... To w sumie moj pierwszy server na ktorym problem ten wystepuje z az tak ogromnym natezeniem, bo ta jak mowie - doslownie sie nie da grac, zniecheca to niesamowicie do servera.

Przy okazji - usun prosze obowiazkowe PT z Nemere... przeciez ten dung easy sie robi solo, po co mam kogos targac i sie z nim dropem dzielic..

//EDIT: a zmiana ch dalej dziala, mimo ze ja wylaczyles.. :D Tylko po zmianie ch nie da sie nikogo zaprosic do grupy, handel itp (nie wyswietla sie to górne gui z wyborem opcji)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No ale z drugiej strony sa servery z o wiele wieksza grywalnoscia badz podobna, na ktorych ten problem nie wystepuja, wiec albo nie ymir albo da sie to latwo naprawic... To w sumie moj pierwszy server na ktorym problem ten wystepuje z az tak ogromnym natezeniem, bo ta jak mowie - doslownie sie nie da grac, zniecheca to niesamowicie do servera.

Przy okazji - usun prosze obowiazkowe PT z Nemere... przeciez ten dung easy sie robi solo, po co mam kogos targac i sie z nim dropem dzielic..

//EDIT: a zmiana ch dalej dziala, mimo ze ja wylaczyles.. :D Tylko po zmianie ch nie da sie nikogo zaprosic do grupy, handel itp (nie wyswietla sie to górne gui z wyborem opcji)

My też nie mieliśmy tego problemu do czasu naprawy funkcji ale wtedy bonusy nie do końca działały, mniejsza co do zmiany channelu została wczoraj włączona... czytaj fanpage czasem.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

My też nie mieliśmy tego problemu do czasu naprawy funkcji ale wtedy bonusy nie do końca działały, mniejsza co do zmiany channelu została wczoraj włączona... czytaj fanpage czasem.

Rzadko czytam, preferuje mpc :D

Nie mniej licze, ze uporacie sie z tym szybko <wywalaniem>, chetnie pogralbym bez lagow i na luzie.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Rzadko czytam, preferuje mpc :D

Nie mniej licze, ze uporacie sie z tym szybko <wywalaniem>, chetnie pogralbym bez lagow i na luzie.. :)

Chyba ogarnąłem, nie jestem pewien sprawdzam cały czas :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No extra.... wbiłem sobie na dung 134 a tam pusto... nic nie ma... 10 prochów poszło się ... Dużo takich bugów jeszcze jest ?

/

Opublikowano

No extra.... wbiłem sobie na dung 134 a tam pusto... nic nie ma... 10 prochów poszło się ... Dużo takich bugów jeszcze jest ?

Poprawione.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

­Czy tylko mnie wywala co jakiś czas do menu logowania? Albo całkiem metka wywala? Jeszcze nie raz scina mi się co jakiś czas gra i muszę chwilę poczekać albo wyłączyć metka. Z innymi klientami tego problemu nie mam.

­

Opublikowano

­Czy tylko mnie wywala co jakiś czas do menu logowania? Albo całkiem metka wywala? Jeszcze nie raz scina mi się co jakiś czas gra i muszę chwilę poczekać albo wyłączyć metka. Z innymi klientami tego problemu nie mam.

Bo cały czas są przerwy aktualnie, poprawiamy problem z wywalaniem.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie tylko Ty tak masz xD

erfgreg.png

Opublikowano

Problem z zawieszaniem się serwera rozwiązany już nie będzie występować.
Z poważaniem Wasz Team Laneris.PL!

To jeszcze zdejmij to cholerne PT z dungow, bo idzie je bezproblemowo zrobic solo i nie bede Ci juz wiecej narzekac :D

@SuReeK chyba jednak nie do konca... Ze znacznie mniejsza czestotliwoscia, ale jednak - wywalilo. syserr pusty

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To jeszcze zdejmij to cholerne PT z dungow, bo idzie je bezproblemowo zrobic solo i nie bede Ci juz wiecej narzekac :D

@SuReeK chyba jednak nie do konca... Ze znacznie mniejsza czestotliwoscia, ale jednak - wywalilo. syserr pusty

Z serwerem jest all okej, może tobie po prostu przycieło proces metina ;P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
laneris-s2-logo.png

Changelog:

1. Zniwelowano całkowicie przycinanie gry i lagi,

2. Dodano bonusy do kostiumów halloween jakie sami odkryjecie w grze,

3. Poprawiono zakładanie kostiumów halloween z podziałem na płeć,

4. Dodano zaaktualizowanego klienta na stronę nazwany Ver.3.0.1

5. Poprawiono kilka ciekawych aspektów gry oraz dungeon 134

6. Poprawiono handel nowymi przedmiotami.

Update odbył się dnia 2015-11-08 o godzinie 23:20

Pozdrawiamy, Wasz team Laneris.PL

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Robi sobie człowiek 1 raz nemerke a tu cos 1 min i serw of... tak trudno zapowiedzieć przerwę lub dać 10 min ?

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...