Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sklepiki nie są liczone do graczy online, zobacz sobie w nocy(4-5) że jest np 950 sklepików a 300 graczy czy tam 200 zależy. Serwer istnieje prawie 5 miesięcy rozwija sie cały czas :)

A może tak niekończąca się strzała  :D albo jakiś kołczan chociaż 8k tych strzał bo po 200 to słabo  :(

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

A może tak niekończąca się strzała  :D albo jakiś kołczan chociaż 8k tych strzał bo po 200 to słabo  :(

pomyśle pomyśle :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

kiedy w koncu k***a odbugujecie ciecie z siodla na wszystkich postaciach? wybierajac skille na mentalu/dagerze - wszystkie dostajemy na P, a ciecia z siodla nie mamy nawet na 1pkt - nie wiem ja kto wyglada na innych postaciach

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Na baronke pająków działają jakieś bony ?

Z tego co wiem to nie, ale przeciez ja w okolicy 100 lvla da sie ubic bez problemu w kilkanascie sekund, wiec po co Ci eq na nia :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bo ja bije na 80 i DMG mam 20k szaman smok ubije tylko długo to zajmuje 

Dobij lepiej 100, to zajmie Ci 10 min, przerob bron do expa i wtedy bedziesz ja zbijal w kilkanascie sekund, serio :) 

Ewentualneie marmur i cisnij.

czemu nei umie sie zalogowac?

Czemu NIE UMIESZ to raczej pytanie do samego siebie :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

surek jestes w stanie dodac wiecej miejsc do zapisania kordow? Malo miejsc jest jak na tyle  map...

JurexGCW

Opublikowano

Od którego poziomu zaczyna się cięższy exp ?

Skąd pety i mounty ?

Ile osób online ?

Dziwne połączenie, serwer easy/pvp z nutką medium -.-:D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Od którego poziomu zaczyna się cięższy exp ?

Skąd pety i mounty ?

Ile osób online ?

Dziwne połączenie, serwer easy/pvp z nutką medium -.-:D

co do expa to nie ma czegos takiego ze w pewnym momencie zalamuje sie exp i ciezko sie juz expi caly czas... Tutaj jest tak zrobione ze schody zaczynaja sie od 195 do 200 na full IS expi sie 3h pozniej od 215 do 220 expi sie 6h na full IS a pozniej od 220 do 240 oczywiscie na full is 7h... pety i mounty sa tylko z IS ale mozna latwo zarobic na nie i odkupic od graczy... Czasem jest jakis event z dropou szkatulek i wtedy mozna wydropic peta do expa... Osob mysle ze gra okolo 1k w godzinach szczytu (nie patrz na licznik bo on oszukuje w ujjjj)

server izi/medium tutaj chodzi o eq glownie bo exp jest dosyc latwy :) eq na 200 bedziesz kilka dni robil...

JurexGCW

Opublikowano

Myślałem, że serwer ma potencjał...

Ciągłe wywalanie z serwera to tutaj norma. Gdy zaczynasz expić lub ubijać bossa albo robisz dungeony to od razu wyrzuca.

Przykład, biję ripera na mapie 95, ubijam go i wtedy mnie wyrzuca, wbijam z powrotem i dropu nie ma lub gdy wyrzuci w czasie bicia bossa to boss po wylogowaniu znika.

O dungeonach można zapomnieć, przychodzi koniec i od razu wyrzuca.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ciągłe wywalanie z serwera to tutaj norma. Gdy zaczynasz expić lub ubijać bossa albo robisz dungeony to od razu wyrzuca.

Przykład, biję ripera na mapie 95, ubijam go i wtedy mnie wyrzuca, wbijam z powrotem i dropu nie ma lub gdy wyrzuci w czasie bicia bossa to boss po wylogowaniu znika.

gram od tygodnia i 0 kicka, wina lezy po twojej stronie ;)

kiedy w koncu k***a odbugujecie ciecie z siodla na wszystkich postaciach? wybierajac skille na mentalu/dagerze - wszystkie dostajemy na P, a ciecia z siodla nie mamy nawet na 1pkt - nie wiem ja kto wyglada na innych postaciach

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Dlaczego każdy kto gada że go wywala nie da sysseru nie da nic, skąd mam wiedzieć dla czego Ciebie wywala skoro nie mam nawet błędu... Weź no podeślij jak Cie wywali sysser na pw ok?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

To rzeczywiście.... kto zajmuje sie tym serwerem ?

Na forum pełno tematów, że ciągle wywala z gry a na samym serwerze jeszcze więcej i to z przeróżne przyczyny.

Mnie np. ciągle wywala gdy zacznę bić bossa lub robić dungeon, ale expić i bić metki mogę do woli. Pytałem innych graczy to oni znów mieli na odwrót, metki i nawet w czasie większych lagów ich wyrzucało.

Przypadek nie dotyczy jednej osoby, więc coś jest na rzeczy.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

To rzeczywiście.... kto zajmuje sie tym serwerem ?

Na forum pełno tematów, że ciągle wywala z gry a na samym serwerze jeszcze więcej i to z przeróżne przyczyny.

Mnie np. ciągle wywala gdy zacznę bić bossa lub robić dungeon, ale expić i bić metki mogę do woli. Pytałem innych graczy to oni znów mieli na odwrót, metki i nawet w czasie większych lagów ich wyrzucało.

Przypadek nie dotyczy jednej osoby, więc coś jest na rzeczy.

No ja ale skąd mam wiedzieć dlaczego Cie wywala jestem wróżka? Podaj sysser...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No ja ale skąd mam wiedzieć dlaczego Cie wywala jestem wróżka? Podaj sysser...

To od każdego gracza będziecie chcieli ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ale o co Ci chodzi proszę Cie o wycinek błędów, stary... Nie jestem serio wróżką skąd mamy wiedzieć jaki błąd masz...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Chlopie Ty udajesz?

Otworz syserr, skopiuj, wyslij Surkowi. Byc moze wina faktycznie nie lezy po stronie sevrera, bo dawniej wywalalo na potege ale teraz zostalo to ogarniczone do minimum... Nie wiem czemu zamiast wykonac prosta czynnosc ktora zajmie Ci ~20 sek piszesz trzeci post lamentujac jak to Ci zle :v

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

surek mam takie pytanie czy widziales jaki event jest na invori? Nie glupio ci? Wcale sie nie dziwie ze polowa gildi poszla na invorie juz wczesniej... A ty co planujesz? Dodasz drop szkat na 2 dni swiat na zamydlenie oczu?

JurexGCW

Opublikowano

surek mam takie pytanie czy widziales jaki event jest na invori? Nie glupio ci? Wcale sie nie dziwie ze polowa gildi poszla na invorie juz wczesniej... A ty co planujesz? Dodasz drop szkat na 2 dni swiat na zamydlenie oczu?

Nieee, spokojnie event jest już rozplanowany, ale jak widzisz do świąt zostały 3 tygodnie więc spokojnie, myślę że za tydzień też już wstawimy ciekawy post na mpc o evencie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...