Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robi sobie człowiek 1 raz nemerke a tu cos 1 min i serw of... tak trudno zapowiedzieć przerwę lub dać 10 min ?

Od teraz już nie będzie przerw, przez jakieś 2-3dni :P więc możesz spokojnie grać :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

surek mozna sie spodziewac jakiegos dangeonu dla +230? czy trzeba dropic ulepki na mapie od +220??

JurexGCW

Opublikowano

surek mozna sie spodziewac jakiegos dangeonu dla +230? czy trzeba dropic ulepki na mapie od +220??

Tak można się spodziewać nawet w tym tygodniu :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

oczywiscie ze nie ale troszke dluzej ci sie zeszlo niz obicywales :) wiec tutaj tez moze sie przedluzyc...

JurexGCW

Opublikowano

oczywiscie ze nie ale troszke dluzej ci sie zeszlo niz obicywales :) wiec tutaj tez moze sie przedluzyc...

Troszkę dłużej mi się zeszło bo update był ogromny. Ale tutaj powinienem zrobić do końca tyg tego dunga :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Troszkę dłużej mi się zeszło bo update był ogromny. Ale tutaj powinienem zrobić do końca tyg tego dunga :P

PRZECIEŻ ZROBIENIE TAKIEGO DUNGEONU TO KILKA GODZIN, EEE SIUREK

Opublikowano

PRZECIEŻ ZROBIENIE TAKIEGO DUNGEONU TO KILKA GODZIN, EEE SIUREK

W zasadzie godzina, ale tutaj nie oto chodzi żeby dodać 1 dunga i koniec update nie sądzisz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A czy jak pisałem o update z 240 to było zamydlenie oczu?

W tym momencie, 23:53 znowu wywalilo.. Nie byl to raczej chwilowy lag servera U MNIE skoro to jzu 3 razy po aktualizacji :/ i znowu na nemere.

(kilka osob tez pisalo o tym na czacie)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

W zasadzie godzina, ale tutaj nie oto chodzi żeby dodać 1 dunga i koniec update nie sądzisz?

OK, DWA DANDŻEONY, TO DWA GODZINY, TO CO BĘDZIESZ ROBIŁ Z WOLNYM CAŁYM TYGODNIEM?

Opublikowano

Nie no to jest po prostu jakaś j..... porażka prosić się pół godziny o to zasrane nic nie znaczące pt a i tak nie dostanie się go... Mam dość tego.

/

Opublikowano

Czy możesz dodac spatchowanego clienta... Juz wiecej razy nie moge pisac.. Na pewno nie jedna osoba ma problem ze spatchowaniem a usuwanie packa nic nie daje... Nawet nie odpowiadasz ;c

Opublikowano

Czy możesz dodac spatchowanego clienta... Juz wiecej razy nie moge pisac.. Na pewno nie jedna osoba ma problem ze spatchowaniem a usuwanie packa nic nie daje... Nawet nie odpowiadasz ;c

Już jest dawno :P Ściągnij ze strony ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Głupie i powtarzające zapewne się pytanie ale jednak: Ile na oko gra ludzi? Mógłbym prosić o ss'a z m1 ch1? Sewer stabilny, nie ma ddosów? Opinia gracza?

Dzięki ;)

Opublikowano

Głupie i powtarzające zapewne się pytanie ale jednak: Ile na oko gra ludzi? Mógłbym prosić o ss'a z m1 ch1? Sewer stabilny, nie ma ddosów? Opinia gracza?

Dzięki ;)

1) Duzo :)

2) Po co? Sa sklepy offline, chcesz sobie je poogladac? M1 sa zarypane ale wlasnie glownie sklepami.

3) No od ostatniej aktualizacji stabilny, bo wczesniej czesto kickalo. Na szczescie juz to ustalo wiec od startu spokojnie pograsz.

4) Raczej pozytywna choc jest jeszcze masa rzeczy o ktore Surka meczymy a jemu sie nie chce :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja mam pytanko. Zaczne od tego. Gram sam. Mam 181LVl. Nie mam gildi. Mam biżuterie na 180lvl (Eq ognia +9) Tarcze 165lvl Miecz Pvp 200lvl Miecz Exp 140lvl. Gdy zobaczyłem ulepszenie zbroji na +180lvl troche się przestraszyłem. W sumie o biżuterie też. Oczywiście chodzi mi o pisaki kwarcowe i demoniczne prochy. Pisaków potrzeba na samą zbroje ponad 3k :O Gdzie to najszybciej wydropić? Jak wgl na nie zarobić? Poza exp bocie na v2. I o demoniczne prochy też mi chodzi. Proszę O pomoc :) Z góry Dziękuje :) Pozdrawiam :) Nick w grze: Kreatyna

erfgreg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...