Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witajcie, ostatnimi czasy walczymy mocno z cheatami i postanowiliśmy zabezpieczyć klienta.

Wdrożenie odpowiedniego systemu zwalczającego cheaty jest równoznaczne z zainstalowaniem nowego, odpowiednio zabezpieczonego klienta.

Po krótce prosimy pobrać nowego klienta, stary (nawet aktualizowany) nie będzie Wam działać nie połączycie się przez niego na serwer download klienta znajdziecie tutaj:

Pamiętajcie żeby usunąć z dysku D jeżeli macie folder ymir work bo klient wam się nie odpali!

!!!TYLKO I WYŁĄCZNIE POBIERAJĄC NOWEGO KLIENTA POŁĄCZYCIE SIĘ NA SERWER!!!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Witajcie, ostatnimi czasy walczymy mocno z cheatami i postanowiliśmy zabezpieczyć klienta.
Wdrożenie odpowiedniego systemu zwalczającego cheaty jest równoznaczne z zainstalowaniem nowego, odpowiednio zabezpieczonego klienta.

Po krótce prosimy pobrać nowego klienta, stary (nawet aktualizowany) nie będzie Wam działać nie połączycie się przez niego na serwer download klienta znajdziecie tutaj:

Pamiętajcie żeby usunąć z dysku D jeżeli macie folder ymir work bo klient wam się nie odpali!

!!!TYLKO I WYŁĄCZNIE POBIERAJĄC NOWEGO KLIENTA POŁĄCZYCIE SIĘ NA SERWER!!!

to teraz Surek pytanie mam bardzo ważne dlaczego nie zmienisz tego ze w v2 leci kasy w ujj i jeszcze troche a na innych mapach np 200lvl 1kkk w 3godziny ? gdzie jest tutaj sens ? zrób to normalnie zeby leciało po równo albo przynajmniej zeby wiecej kasy lecialo 

Opublikowano

to teraz Surek pytanie mam bardzo ważne dlaczego nie zmienisz tego ze w v2 leci kasy w ujj i jeszcze troche a na innych mapach np 200lvl 1kkk w 3godziny ? gdzie jest tutaj sens ? zrób to normalnie zeby leciało po równo albo przynajmniej zeby wiecej kasy lecialo 

jak Ty masz 1kkk w 3 godziny to gz bo tyle nie da się wyciągnąć :p

image.png

Opublikowano

Serwer moge polecić bo jest stabilny i jest co robić, ale jak na serwer easy/pvp jest za cięzko od 200 :P na takim serwerze powinno się robić eq maks tydzień niby te ulepki jakoś lecą ale to jest strasznie monotonne, pvp nawet nie ma sensu robić, ani wojen bo to strata czasu tylko zbyt długo trza się bić. 

Opublikowano

jak Ty masz 1kkk w 3 godziny to gz bo tyle nie da się wyciągnąć :p

dobrze to mniej niz 1kkk co za rożnica ? ważne jest to ze malo kasy jest 

Opublikowano

To teraz tak proponuję zwiększyć expa.. bo trzymać spację i wciskać klawisz używający pelerynki przez kilka godzin to można usnąć...

Chyba że nie dostane bana za wcisniętą spacje i klikacz :P to nie ma problemu

Opublikowano

Ile osob online? Warto wbijac na serwer?

Ponad tysiak na pewno, warto warto.. Surek nie ma serwera głęboko, tylko trzyma nad nim dobry nadzór ;]

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Niby serwer jest świetny, ale to co się dzieje, żeby wbić lvl 220 od 215 to jest masakra. Z największego spota z pd można dostać max 1%. Według mnie można ciut zwiększyć tam exp. Drugie wyjście to zapłacenie ludziom 200-400b i dobicie lvl przez buga :) Więc moglibyście coś zrobić

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Ja mam pytanko. Zaczne od tego. Gram sam. Mam 181LVl. Nie mam gildi. Mam biżuterie na 180lvl (Eq ognia +9) Tarcze 165lvl Miecz Pvp 200lvl Miecz Exp 140lvl. Gdy zobaczyłem ulepszenie zbroji na +180lvl troche się przestraszyłem. W sumie o biżuterie też. Oczywiście chodzi mi o pisaki kwarcowe i demoniczne prochy. Pisaków potrzeba na samą zbroje ponad 3k  :O Gdzie to najszybciej wydropić? Jak wgl na nie zarobić? Poza exp bocie na v2. I o demoniczne prochy też mi chodzi. Proszę O pomoc  :) Z góry Dziękuje  :) Pozdrawiam  :) Nick w grze: Kreatyna 

Ponawiam...

erfgreg.png

Opublikowano

SuReK ty chyba sobie jakies jaja robisz z tym, ze zmniejszyles drop z barena.. nie dosc ze i tak malo lecialo to ty go jeszcze bardziej popsules..

Opublikowano

Od moich czasów nic się nie zmieniło jest tyle samo bystrzachów co było :D 

Czytaj uważnie wyraz po wyrazie  (pewnie dlatego, że zmiana yang jest teraz  debilizmem bo nowi gracze mogliby się poczuć pokrzywdzeni)  A serwer bez rotacji szybko padnie?  

Opublikowano

Nie polecam, gospodarka na niskim poziomie, mapy zmienia sie co chwile, w dzien wbilem ten 165lvl(dzisiaj mysle bd 180-190) Spodziewałem sie czegoś lepszego.

Opublikowano

SŁYSZAŁEM ZE SUREK PODOBNO TYLE HAJSU Z LANERISA MA, ZE POJECHAL NA WAKACJE NA MALTE I OLEWA LANERISA TO PRAWDA?

Skoro to prawda do chociaż ktoś nas będzie reprezentować na najbliższym szczycie. Powalony kraj.

Opublikowano

@SuReeK

Na nowym cliencie wraca problem wywalania samego clienta gry jak i lagow...

przykladowy syserr:

1111 11:56:47709 :: Unknown packet header: 197, last: 251 250

Pogralismy 2 dni bez problemow i znow sie zaczyna :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

SuReK ty chyba sobie jakies jaja robisz z tym, ze zmniejszyles drop z barena.. nie dosc ze i tak malo lecialo to ty go jeszcze bardziej popsules..

Nie zmieniałem żadnego dropu z berana...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie zmieniałem żadnego dropu z berana...

a dodasz zeby wchodzilo sie pojedynczo a nie w pt ? bo tak samemu tylko  co 1h sie da chyba a szukac kogos do pt to masakra 

Opublikowano

@SuReeK
Kiedy wyniki konkursu na SM z fp? Mialy byc wczoraj zdaje sie.

Oraz:

@SuReeK

Na nowym cliencie wraca problem wywalania samego clienta gry jak i lagow...

przykladowy syserr:

1111 11:56:47709 :: Unknown packet header: 197, last: 251 250

Pogralismy 2 dni bez problemow i znow sie zaczyna :/

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...