Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widziałem gorzej działającego supportu... Zgłoszenie nawet nie przeczytane już od miesiąca. Serwer fajny, fajni gracze ale administracja beznadziejna.

Jeżeli jesteś graczem od miesiąca to wiesz ze support jest nieczynny, od tego aktualnie mamy fanpage serwerowy i tam możesz spokojnie pisać.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli jesteś graczem od miesiąca to wiesz ze support jest nieczynny, od tego aktualnie mamy fanpage serwerowy i tam możesz spokojnie pisać.

SuReek masz chwilke? wbij na tsa nie moge sie zalogowac

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Mam pytanko, co z expem? Nadal taki sam ze 1 kulke sie bardzo dlugo wbija na wyzszych lvl'ach? Czy jest bardziej pod easy juz zmienione? Bo z tego co czytalem, to gracze narzekali dość mocno :/

Opublikowano
laneris-s2-logo.png

Changelog:

- Usunięto Lodowego pieszego z m1,

- Usunięto Strażnika Areny Walk z m1,

- Usunięto zbędny drop niektórych itemków,

- Poprawiono nazwy niektórych npc,

- Zooptymalizowano większość questów,

- Zooptymalizowano game, 

Update odbył się dnia 2015-11-26 o godzinie 03:00

Pozdrawiamy, Wasz team Laneris.PL

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jak z ilością graczy licznik pokazuje prawdę? da sie jeszcze zawalczyć o "topkę" ???

Obydwa liczniki to czysta fantazja. Na womie jest ~700 sklepów, tutaj rzekomo 1k a przecież kazdy wie jak wygladają miasta tam i tutaj. Dodatkowo laneris jest pozbawiony krolestwa shinsoo więc to kolejny czynnik, ktory wskazuje na to, ze Surka trochę poniosło z pokręcaniem licznika sklepow offline. Co do liczby graczy, cięzko znalezc osobę do pvp więc nie wiem gdzie jest te 1.5k online :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Obydwa liczniki to czysta fantazja. Na womie jest ~700 sklepów, tutaj rzekomo 1k a przecież kazdy wie jak wygladają miasta tam i tutaj. Dodatkowo laneris jest pozbawiony krolestwa shinsoo więc to kolejny czynnik, ktory wskazuje na to, ze Surka trochę poniosło z pokręcaniem licznika sklepow offline. Co do liczby graczy, cięzko znalezc osobę do pvp więc nie wiem gdzie jest te 1.5k online :D

sklepy.jpg

Coś jeszcze? 987 rekordów masz coś do powiedzenia jeszcze? Ops.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

sklepy.jpg

Coś jeszcze? 987 rekordów masz coś do powiedzenia jeszcze? Ops.

Ja mam, dodajcie gdzieś zioło z trudnych, bo mi koń padł. :v 

Opublikowano

Ja mam, dodajcie gdzieś zioło z trudnych, bo mi koń padł. :v

Dodam, kilka osób mi się skarżyło dzisiaj prawdopodobnie będzie :P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak tylko Ty bądź na Ts wieczorkiem pomogę Ci bo aktualnie nie ma mnie przy PC.

nie mam ts i nie mam kiedy go zainstalować bo jakoś mi nie po drodze ..

opiszesz tutaj mój problem z wawalaniem clienta ?   instalowanie .. patchowanie .. usuwanie plinów z pack a i ponowne patchowanie nie pomaga ..

ciągle mi wywala clienta .. antywirusy wyłączone .. 

jak się tego problemu pozbyć ????

Opublikowano

Dodam, kilka osób mi się skarżyło dzisiaj prawdopodobnie będzie :P

A może tak niekończąca się strzała :D albo jakiś kołczan chociaż 8k tych strzał bo po 200 to słabo :(

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Grałem na każdej odsłonie i powiem, że ta jest najlepsza :) Ciągłe aktualizacje dają sporo ;> 

Jak najbardziej mogę polecić, chociaż już skończyłem tu grę :)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

surek kiedy jakis wiekszy update? Nudze sie stoje na m1 i zmieniam ch zeby kogos ogarnac do pvp... Nuuuda ;/

JurexGCW

Opublikowano

WItam.

Przymierzam się do gry na tym serwerze ale moje pytanie jest takie czy często odbywają się wojny gildii ?

Raczej rzadko.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szukam serwera tego typu z 1000-2000 graczy online i moje pytanie:

Czy licznik działa i rzeczywiście 1600 to gracze obline a 1000 to sklepiki? I czy warto grać na serwie, czy często tyle graczy online i ile serw istnieje i czy się rozwija czy może upada?

Graczy Online:
1.582
Sklepiki Offline:
1022
Opublikowano

Szukam serwera tego typu z 1000-2000 graczy online i moje pytanie:

Czy licznik działa i rzeczywiście 1600 to gracze obline a 1000 to sklepiki? I czy warto grać na serwie, czy często tyle graczy online i ile serw istnieje i czy się rozwija czy może upada?

Graczy Online:
1.582
Sklepiki Offline:
1022

Sklepiki nie są liczone do graczy online, zobacz sobie w nocy(4-5) że jest np 950 sklepików a 300 graczy czy tam 200 zależy. Serwer istnieje prawie 5 miesięcy rozwija sie cały czas :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...