Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ludzi na serwerze bo zastanawiam się czy nie wrócić, chyba jedyny serwer surka na którym sie stara ;d

1300-1500+ dzięki :)

Klejnot malita inżyniera wszechwiedzącego? 

Ty, to surek głupiiii jesteś :D

Ile online? 

1300-1500+ maliit to "Krul" jak asfen ^^

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po wcisnięciu wczytaj, nie tepa na zapisaną lokację ;x (mapa 200)

Tak, to jest aktualnie wyłączone tak jak zmiana channeli, nie działo do końca poprawnie, przy kolejnej aktualizacji przepiszemy ten system i będzie śmigać spokojnie :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek zapomniałem loginu i emaila do konta, hasło pamiętam i wszystkie itemy w eq też da się coś zrobić? ;d

Podaj IP na fanpage :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

surek w jaki sposob moge  wlozyc do sklepu itemy dla biologa, kostiumy, pd , olejki nazwy itp?  bo duzo ludzi ma a ja nie moge tego wystawic.  Czy oni jada na modach?   moze popracuj nad tym co?

Opublikowano

@SuReeK

Fajnei by bylo gdybys tez cos z lagami zrobil, bo przeciez teraz to jest masakra... popoludniami nie idzie grac <nie jest to wina neta - rano czy pozno wieczorem gram bez lagow>. Tak teraz, w soboet o 18, to nie idzie zrobic doslownie nic. CH zmienia sie 2 minuty, o dungach lepiej zapomniec bo i tak wywali..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@SuReeK

Fajnei by bylo gdybys tez cos z lagami zrobil, bo przeciez teraz to jest masakra... popoludniami nie idzie grac <nie jest to wina neta - rano czy pozno wieczorem gram bez lagow>. Tak teraz, w soboet o 18, to nie idzie zrobic doslownie nic. CH zmienia sie 2 minuty, o dungach lepiej zapomniec bo i tak wywali..

Tak wiemy o tym, w nocy poprawimy :)

EDIT:

Zmiana channelu ogarnięta działa już poprawnie + zniwelowano lagi a także poprawiono zapisywanie pozycji (wystarczy zaaktualizować klienta) 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam problem z clientem :/ Po spatchowaniu wyskakuje błąd i metin się nie odpala. Wszystko było dobrze, aż do ostatniej aktualizacji.

http://puu.sh/ld0qN/22affd3724.png

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

lagi sa przy zmianie ch przy expie ( czasem zacina ekran i tylko ctrl alt delete)  nie da sie zalogowac do gry czesto... co to ma byc? stalo sie tak po tym nowym update,,

JurexGCW

Opublikowano

Czy na 161 poleci mi jeszcze biolog na 95 ? Czy już nie i nowa postać?

gdzie najlepiej dropić ulepki ?

gdzie spotkam wodza orków aby szkaty do misji mieć?

oraz polowanie na bossy ? mam tylko "polowanie na bossy- bossologia" i żadnej więcej info w misji.

/

Opublikowano

Czy na 161 poleci mi jeszcze biolog na 95 ? Czy już nie i nowa postać?

gdzie najlepiej dropić ulepki ?

gdzie spotkam wodza orków aby szkaty do misji mieć?

oraz polowanie na bossy ? mam tylko "polowanie na bossy- bossologia" i żadnej więcej info w misji.

-Nie

-Z bossów / metków na danej mapie

-Coz, to pytanie jest zwyczajnie... glupie. W dolinie orkow, a gdzie bys go oczekiwal/ ^_^

-Idz do bossologa, jest on kolo biologa.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

-Nie

-Z bossów / metków na danej mapie

-Coz, to pytanie jest zwyczajnie... glupie. W dolinie orkow, a gdzie bys go oczekiwal/ ^_^

-Idz do bossologa, jest on kolo biologa.

Bardziej chodziło mi gdzie opłacalne jest dropienie ulepek.

I co jaki czas resp wodza jest.

/

Opublikowano

Bardziej chodziło mi gdzie opłacalne jest dropienie ulepek.

I co jaki czas resp wodza jest.

No to ponownie powiem, ze dropienie ulepek jest oplacalne na poszczegolnych mapach... :D Jak chcesz nabiezaco robic eq.

Jesli nie to mozesz nawet 180 wbic i chodzic na nemere czy minotaura i dopiero zaczac robic eq, bo tam chocby zlotych perel dropi duzo wiecej niz na mapie 95.

A wodz respi sie co pare min doslownie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

dostalem misje od bossologa zeby zabic 25 ripkow wchodze na dangeun ''zaklete kamienie'' i okazuje sie ze nie ma tam mobow ani metkow co jest? zmienialem na psy zmienialem na zwykle moby i nic to nie dalo zmarnowalem 40 prochow...

JurexGCW

Opublikowano

Moglibyście coś zrobić z "lagami" i często padnie logowanie i się loguje 5 minut :D

Ogólnie serwer na pierwszy rzut oka bardzo fajny.

Miło się gra :D

Opublikowano

Moglibyście coś zrobić z "lagami" i często padnie logowanie i się loguje 5 minut :D

Ogólnie serwer na pierwszy rzut oka bardzo fajny.

Miło się gra :D

To jest wlasnie to... Rano zero lagow w nocy zero lagow w dzien tragedia i grac sie nie da. Tyle ten server stoi a @SuReeK nie inwestue w lepsza maszyne, az dziw ;/

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...