Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wydaje się dosyć fajny ale te lagi,problemy z logowaniem i ciągłe wyrzucanie z dungeonów.

Mnie przynajmniej z komnaty pająka wyrzuciło 3 razy pod rząd i straciłem przy tym przepustki i swój czas.

Miałem zagościć na dłużej ale dopóki tego nie ogarną daruję sobie.

Ale mimo to powodzenia. ;)

A to dziwne, mnie tylko standardowo blokuje jak chce wejsc na ch4, ale i tak moze w 10/20% przypadkow tego, co bylo wczesniej, z komnaty mnie wczoraj nie wywalilo ani razu, chociaz sie tam krecilem. Ogolnie samo z siebie nie wywalalo nigdy (no chyba, ze net), tylko przy zmianach kanalu.

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek odbanwal bys mnie na fanpage?.... juz minelo w c**j czasu a przeprosilem juz z 50 razy xD

mca.png
Opublikowano

Droga administracjo pytalem rowny tydzien temu kiedy dodacie dageun z hadesem i odpisaliscie mi ze pod koniec tego tygodnia bedzie juz. Tydzien polecial juz zaczynamy nowy a o update ani widu ani slychu... Ponawiam pytanie! Kiedy dodacie nowy dangeun dla +230lvli?

JurexGCW

Opublikowano

Droga administracjo pytalem rowny tydzien temu kiedy dodacie dageun z hadesem i odpisaliscie mi ze pod koniec tego tygodnia bedzie juz. Tydzien polecial juz zaczynamy nowy a o update ani widu ani slychu... Ponawiam pytanie! Kiedy dodacie nowy dangeun dla +230lvli?

Surek ma 18-stkę... Dajcie mu świętować ludzie...

Polecam serwer.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Naprawić bugi ci nie łaska ? Ciężko wgrać "odbugowane" mapy czy po prostu nie potrafisz tego naprawić ? 

Brak słów z update na update więcej bugów... Jedyny serwer jaki może "będzie" ogarnięty przy twoim zespole to Terios, może tego nie spierdolicie..

Opublikowano

Naprawić bugi ci nie łaska ? Ciężko wgrać "odbugowane" mapy czy po prostu nie potrafisz tego naprawić ? 

Brak słów z update na update więcej bugów... Jedyny serwer jaki może "będzie" ogarnięty przy twoim zespole to Terios, może tego nie spierdolicie..

Jak masz tak mowić to nie graj Ok? Nie było mnie przez pewien czas i prawdopodobnie do środy tez będę tak ze Maks 20-30 min dziennie, taki czas po prostu. Od czwartku zaczynam ostro pracować.

Edit Update dzisiaj w nocy z poprawkami.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

laneris-s2-logo.png

Changelog:

1. Poprawiono mape 185 poziom,
2. Poprawiono bosologie,
3. Poprawiono kilka przedmiotów zdatne do handlu,
4. Zooptymalizowano jeszcze bardziej game(mniej zbędnych logów),
5. Oraz kilka innych mniejszych zmian.

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta!

Update odbył się dnia 2015-11-16 o godzinie 23:50

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

surek mam nadzieje ze ten dangeon bedzie solo bez potrzebnego pt?

Ja też mam taką nadzieję ;)

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano
laneris-s2-logo.png
Changelog:
1. Poprawiono baronówkę teraz zabiera 2x przepustkę,
2. Poprawiono bronie na ninje na 230/235/240 poziom,
3. Poprawiono bronie 230/235/240,
4. Poprawiono resp tysiaków na mapie 200(nie respią sie już w ścianie),
5. Poprawiono pasek nad postacią
6. Dodano dungeon na poziom 225:
dung_225.png
Dungeon od 225 jest podzielony na 4 fazy
■ Moby 3 fazy do zabicia 250 potworów,
■ 3x Metin Diabelskiego,
■ 3x Metin Diabelskiego,
■ Smoczy Władca + moby które przeszkadzają 100 sztuk.

Kilka ważnych informacji:
■ Aby wejść potrzebujemy mieć przedmiot Bryła Złota w ilości(50),
■ Aby wejść potrzebujemy mieć 225 poziom,
■ Wejście bez czasu.

Aby zmiany weszły w życie prosimy zaaktualizować klienta!

Update odbył się dnia 2015-11-18 o godzinie 01:00

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serdecznie polecam grę na serwerze, bardzo przyjemna gra mimo tak długiego stażu tego serwera na rynku.

Administracja akurat się stara i jakoś im to wychodzi.

Graczy jest dużo i jest z kim grać.

Opublikowano

ten nowy dangeon jest bardzo slaby i mam wrazenie robiony krotko...

-Ilosc mobow powoduje niz moj dosyc nowy komputer laguje i zacina...

-drop ziol na 240 lvl (po co? tylko przeszkadza to cos)

- 50 brylek na wejscie to jest od uja duzo z tego wzgledu ze u handlarki jest po 1 brylce i trzeba stac godzinami i to laczyc to poprostu jakas masakra...

- drop skamienialych lez powinien byc tez z metkow  lub tych nudnych i slabych mobow.(bylem 3 razy i droplem 14 a na kazdy item trzeba po 100)

DODAM IZ JUZ BARDZO DAWNO TEMU PISALEM PO KILKA RAZY O LACZENIU BRYLEK I SUREK ODPISALES MI ZE MYSLISZ JAK TO FAJNIE ROZWIAZAC! To poprostu jest juz smieszne... Nie mozesz ich dodac po 10 u handlarki?

JurexGCW

Opublikowano

Nadal tak ciężko z eq na 200?

Tak dalej, bo administracja nie ma zamiaru zmienić ilości ulepek co jest popierdoloną przesadą żeby dropić ciągle proszki :)

Opublikowano

ten nowy dangeon jest bardzo slaby i mam wrazenie robiony krotko...

-Ilosc mobow powoduje niz moj dosyc nowy komputer laguje i zacina...

-drop ziol na 240 lvl (po co? tylko przeszkadza to cos)

- 50 brylek na wejscie to jest od uja duzo z tego wzgledu ze u handlarki jest po 1 brylce i trzeba stac godzinami i to laczyc to poprostu jakas masakra...

- drop skamienialych lez powinien byc tez z metkow  lub tych nudnych i slabych mobow.(bylem 3 razy i droplem 14 a na kazdy item trzeba po 100)

DODAM IZ JUZ BARDZO DAWNO TEMU PISALEM PO KILKA RAZY O LACZENIU BRYLEK I SUREK ODPISALES MI ZE MYSLISZ JAK TO FAJNIE ROZWIAZAC! To poprostu jest juz smieszne... Nie mozesz ich dodac po 10 u handlarki?

Stakowanie bryłek w shopku już jest, co do dunga pomyślimy.

Tak dalej, bo administracja nie ma zamiaru zmienić ilości ulepek co jest popierdoloną przesadą żeby dropić ciągle proszki :)

Nie będziemy zmieniać bo osoby które już zrobiły to eq mogą poczuć się pokrzywdzone...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Stakowanie bryłek w shopku już jest, co do dunga pomyślimy.

Nie będziemy zmieniać bo osoby które już zrobiły to eq mogą poczuć się pokrzywdzone...

@SuReeK

Stackuja sie tylko bryly 150kk, a reszta? Najbardziej zalezy mi na tej za 1kkk...

Druga sprawa - co ile mozna zmienic krolestwo? Potrzebowalem na chwile zmienic na jinno i teraz nie moge wrocic...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

surek jeszcze jedna sprawa jest... Po odpaleniu krysztalu na moby nie da sie pozniej przez 2h ubrac krysztalu na ludzi.. Zrobisz tak aby tamten poprzedni sie dezaktywowal bez potrzeby czekania 2h?

liczylem na odpowiedz...

JurexGCW

Opublikowano

surek jeszcze jedna sprawa jest... Po odpaleniu krysztalu na moby nie da sie pozniej przez 2h ubrac krysztalu na ludzi.. Zrobisz tak aby tamten poprzedni sie dezaktywowal bez potrzeby czekania 2h?

liczylem na odpowiedz...

Ale to jest chyba normalne że możesz jeden użyć i wybierasz jaki chcesz użyć...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ale to jest chyba normalne że możesz jeden użyć i wybierasz jaki chcesz użyć...

tak ale chodzi mi o szybka zmiane tak abym nie musial czekac 2h...

JurexGCW

Opublikowano

na fb kazales napisac co chcielibysmy  zobaczyc w nowym update...

-odbugowanie listy znajomych

-brak ciecia z siodla na mountach z IS

-dodaj zmiane koloru nazwy sklepu jesli sie juz go odwiedzilo

-za losy sa strasznie slabe nagrody moglbys zmienic nagrody za wieksza ilosc losow np

- zbroja od 230 lvl nie ma zmiany swiecenia sie od P do L wyglada tak samo lipa...

-moglbys dodac jakies fajne kostiumy trudne do zdobycia aby tylko topka je miala ( 30 lvl czesto ma ten sam kostium co ja na 240 lekka przesada)

-bardzo duzo moich znajomych i przyjaciol z serva poszlo na inne gdyz nie bylo co robic po wbiciu max lvla moze byc dodal takie cos ze np po wygranym pvp dostaje sie jakas nagrode? Moim zdaniem zmieni to troche gre...

-mapa do handlu to calkiem spoko rozwiazanie ale czy potrzebne? hmm

-szarfa to cos fajnego i moim zdaniem powinna byc trudna do zrobienia tak aby w 2/3 dni zaraz pol serva jej nie mialo....

-tarcze wojenne.. Moim zdaniem to kompletnie jest zbedne. Ale zrobisz jak uwazasz...

- AAA! Zapomnialem dodac ze twoje kochane runy ktore dodales sa nadal zbugowane raz bije w metki nawet po 277k przy full odpaleniu a raz po 233... Pisales ze to poprawiles a jednak cos nie wyszlo :) nie wiem moze to nie runy tylko cos innego sie nie spisuje sprawdz to!

- wraz z nowym update dodales ulepki takie jak; fioletowe ziolo oraz kropla krwi PYTANIE DO CZEGO TO MA SLUZYC?

-dodaj ziolo do wskrzeszenia konia ( sporo ludzi juz spami na swiat skad ma ziolo ogarnac ;D)

-moze bys dodal 30lvl konia? normalne misje do ubicia takie jak na PL tylko ze tutaj bossy do zabicia z konia... A na 30lvl jakis mount z IS na stale do wyboru...

Pewnie cos jeszcze dodam ale narazie to tyle...

JurexGCW

Opublikowano

@jurex2
Z tymi kostiumami to Ty tak na serio czy problemy ze soba masz?

Chyba logiczne, ze skoro kostiumy sa w IS i czlowiek za nie placi to moze miec je na kazdym lvlu. Tobie nie pasuje ze maly lvl moze miec ten sam kostium co Ty, po prostu smiech na sali.. A nie przeszkadza Ci ze maly lvl moze miec PDka z ISu tak jak Ty? Przeciez to tez przesada! W ogole, Is od 240 lvla zrobic, wtedy bedzie super. Nie? Zenada.

Szarfy akurat psuja caly klimat metina, o ile stroje i pety da sie przezyc, tak te szarfy nie dsoc ze sa paskudne to jeszcze W OGOLE nie pasuja do tej gry... 

Losy to tylko urozmaicenie, chyba nie oczekujesz 1000SM za losowanie.. Mozna wygrac lizaki, perly, jak dla mnie ok.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...