Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bravo kolejny czit dzięki,któremu prywatne serwery stracą graczy oraz popolarność :) Tak trzymać i tak teraz same gnioty wychodzą,a nie serwery,działa na jakimś fajnym serwerze gdzie szybko wbija się poziomy +/- 100 lvl + opłacalny dung?

Na takim imetin s1 działał by?­

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale co otworzyłeś? ;> Jest tam kilka plików.

20.msa                        Yrmir work / monster2 /  spider_young

20_1.msa                    Yrmir work / monster2 /  spider_young       

No bo na pająku biję. Próbowałem zmieniać radius/czas animacji/kopiowanie Group Event01 do 20 i nic nie działa, 8 godzin już się bawie i nic

Łał, wrzucany na partycję D, co też już jest zablokowane i będzie wprowadzone  :rolleyes:

Jest też inny sposób niż na erbia :]

Już chyba rozgryzłem o co w tym hacku chodzi by walił więcej :] wciąż prubuje numerki zmieniać, zmieniłem coś w jakieś linice, to teraz x2 mi wali :D

Uczeń
Opublikowano

20.msa                        Yrmir work / monster2 /  spider_young

20_1.msa                    Yrmir work / monster2 /  spider_young       

No bo na pająku biję. Próbowałem zmieniać radius/czas animacji/kopiowanie Group Event01 do 20 i nic nie działa, 8 godzin już się bawie i nic

Jest też inny sposób niż na erbia :]

Już chyba rozgryzłem o co w tym hacku chodzi by walił więcej :] wciąż prubuje numerki zmieniać, zmieniłem coś w jakieś linice, to teraz x2 mi wali :D

Kombinuj kombinuj ;)

Uczeń
Opublikowano

@szparka Z radiusem nic nie rób, bo radius odpowiada za zasięg i jest jedynie wykorzystywany w WH. Rób więcej event'ów i testuj czasy startu/końca i pomiędzy nimi ;)

Opublikowano

Pozdrawiam tych wszystkich naiwniakow, ktorzy probuja sie z tym bawic na invorii. Tam nie ma takiej amatorki jak na teriosie, wszystko jest pokazane w logach, wiec jesli nawet uda wam sie zrobic takiego czita dzialajacego tam, to wasza radosc bedzie raczej krotka ;)

Uczeń
Opublikowano

Pozdrawiam tych wszystkich naiwniakow, ktorzy probuja sie z tym bawic na invorii. Tam nie ma takiej amatorki jak na teriosie, wszystko jest pokazane w logach, wiec jesli nawet uda wam sie zrobic takiego czita dzialajacego tam, to wasza radosc bedzie raczej krotka ;)

2 dni i jakoś bez bana :)

Uczeń
Opublikowano

da rade cos takiego na konia zrobic ?

Pobierz WarriorHacka czy innego hacka na daną postać i efekt będzie taki sam :)

Opublikowano

Prośba do autora

Czy możesz wyłączyć to na marmurze Dziki Pies? 

Ktoś kto ma ustawione dzikie psy zamiast zwykłych mobów może mieć problemy

No i ten WH rzucający się w oczy też mógłby być off

Z góry dzięki :)

Uczeń
Opublikowano

Prośba do autora

Czy możesz wyłączyć to na marmurze Dziki Pies? 

Ktoś kto ma ustawione dzikie psy zamiast zwykłych mobów może mieć problemy

No i ten WH rzucający się w oczy też mógłby być off

Z góry dzięki :)

1. Możesz sam to sobie wyłączyć o ile wiesz cokolwiek na temat edycji tego cheat'a, a jeżeli nie to na dniach taką wersje jestem w stanie Ci udostępnić za zgodą autora.

2. Co do problemu z dzikimi psami nie wiem tak na prawdę w czym widzisz problem, mam zamienione na psy i wszystko hula bezproblemowo.

3. Efekt WH będzie i nie da rady tego wyłączyć (o ile mi wiadomo).

Opublikowano

1. Możesz sam to sobie wyłączyć o ile wiesz cokolwiek na temat edycji tego cheat'a, a jeżeli nie to na dniach taką wersje jestem w stanie Ci udostępnić za zgodą autora.

2. Co do problemu z dzikimi psami nie wiem tak na prawdę w czym widzisz problem, mam zamienione na psy i wszystko hula bezproblemowo.

3. Efekt WH będzie i nie da rady tego wyłączyć (o ile mi wiadomo).

1. dokladnie, wystarczy rozpakowac i usunac folder stray_dog

2. psy mają efekt jakby biły z 10 razy z jednego hita, jak masz 100 mobów na spocie to zaczyna robić się słabo

3. o jakie wh wam chodzi  8S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...