Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypieprzyć odpowiednie pliki z packa i na D:/ymir work wrzucać wszystko, powinno zadziałać

Odpalac odpala sie na invorii ale dmg nie zadaje na marmurach. Mooby sie trzesa jak przy biciu z wh ale niestety dmg nie wchodzi nawet podstawowe tylko prawie nic.

Da rade cos z tym zrobic?

Opublikowano

Mi dziala ale mnie wywala poniewaz gdy bije metki to animacja kryta obciaza ram I mnie wywala z metka. Da sie temu zapobiedz? Np wykasowac animacje krytycznego uderzenia?

Opublikowano

Sprobowalem usunac Effects.epk I ten drugi plik , ale wtedy nie widac Metinow. Wiec cie prosze , jezeli masz czas I chec , zrob wersje w ktorej nie ma blasku kryta I tylko mobki umieraja , chyba wiesz o co mi chodzi. Z gory dziekuje!

Opublikowano

@Tworu podzielisz się?

Nie podzieli się robie z nim :p już dużo lepiej jest.

myślę że raczej nikt nie udostępni żadnej lepszej wersji ;p

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@plemiona3449 dlaczego?

Bo nikt nie jest debilem, żeby z własnego wyboru tracić swoją przewagę w stosunku do innych. Chcesz mieć lepiej to się postaraj, ciesz się że masz chociaż podstawową wersję.

Opublikowano

Dziala to na teriosie? A jezeli tak to czy jest to wykrywalne? I na jakim marmurze tego uzywac?

@TrueFaith

Opublikowano

Dziala to na teriosie? A jezeli tak to czy jest to wykrywalne? I na jakim marmurze tego uzywac?

@TrueFaith

Wytłumacz mi jak być tak ułomnym

dodałem tylko te najlepsze (dzikus, czarny ork, mały pająk i dziki pies).

Testowane na Terios.pl, nie wiem czy działa na modzie/globalu
+ jest dodany film z teriosa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...