Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cofka była 5 dni, od razu po niej przez 2,5 dnia były raty 80%, w między czasie ZUO oraz drop blasków, ja w 1 dzień byłem już bardziej do przodu niż przez te 5 dni przed cofką. Polecam wrócić mimo wszystko tymbardziej, że teraz serwer jest i będzie stabilny.

Obecnie większość serwerów ma logi lub po prostu ograniczenie ilości DMG jakie można zadać, ja nie znam takiego na którym by to działało, musisz szukać

Opublikowano

Wsadziłem do pack, dopisałem do indexu i wywala grę przy logowaniu. Co zrobić xD?

Opublikowano

Terios

Klient jest czysty na pulpicie w folderze, 2 pliki DMGmarmur_TrueFaith w /pack w indexie

*

DMGmarmur_TrueFaith

*

?

mi normalnie śmiga.

Opublikowano

Klient jest czysty na pulpicie w folderze, 2 pliki DMGmarmur_TrueFaith w /pack w indexie

*

DMGmarmur_TrueFaith

*

?

mi normalnie śmiga.

Dopiero co instalował i mam tak samo wszystko.

Uczeń
Opublikowano

Która linia jak otwarłem czita przez unpackera zadaje x6/8 dmg ? chciałbym to zedytować

Ale co otworzyłeś? ;> Jest tam kilka plików.

Opublikowano

Wystarczy to wkleić do klienta?

Czy trzeba zrobić coś jeszcze, pobrać jakiś injector?

Metin2Mody.pl Hacki Boty Cheaty Mody Bugi
#Metin2Mod #Metin2 Mody #Metin2Mody #M2BOB #Metin2

Nowicjusz
Opublikowano

Jak ktoś zrobi DMG hack na marmurek na Invorie to mu nawet zapłacę :> Niestety na invorii nie ma indexu i póki co, żaden nie działa.

Opublikowano

Jak ktoś zrobi DMG hack na marmurek na Invorie to mu nawet zapłacę :> Niestety na invorii nie ma indexu i póki co, żaden nie działa.

Nie męczcie się, jak ktoś zrobi to zablokuję :)

Opublikowano

Cofka była 5 dni, od razu po niej przez 2,5 dnia były raty 80%, w między czasie ZUO oraz drop blasków, ja w 1 dzień byłem już bardziej do przodu niż przez te 5 dni przed cofką. Polecam wrócić mimo wszystko tymbardziej, że teraz serwer jest i będzie stabilny.

Obecnie większość serwerów ma logi lub po prostu ograniczenie ilości DMG jakie można zadać, ja nie znam takiego na którym by to działało, musisz szukać

Tylko jak ja dropilem po 12h dziennie na Nemerze potem kupilem postac 196lv dropilem jeszcze wiecej na Beranie , po cofce stracilem cala postac + eq juz poprzerabiane to az nie chce sie wracac.
Opublikowano

Nie męczcie się, jak ktoś zrobi to zablokuję :)

Ale wiesz, że parę osób z pewnej gildii posiada marmur hacka? A wiesz też, że nie jest wstrzykiwany do indexu, tylko całkowicie inaczej

@Elcardia.pl I tutaj cie zmartwie, nie jest to dysk D

Opublikowano

Ale wiesz, że parę osób z pewnej gildii posiada marmur hacka? A wiesz też, że nie jest wstrzykiwany do indexu, tylko całkowicie inaczej

Łał, wrzucany na partycję D, co też już jest zablokowane i będzie wprowadzone  :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...