Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa to na Castios.eu ?

nie nie działa bo bd ci kazało usunąć plik :)

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Shiveria.pl działa ale loga po kilkunastu sekundach bicia ( Sprawdzałem tylko małego pająka, sprawdzę resztę zedytuję ) @Edit - Logają wszystkie, ale działają...

28bb3w1.png

Opublikowano

Prubuje zrozumiec strukture, ktos mi pisal ze ma na sell, ale ja nie chce kupic, bo chcialbym sam ogarnac what the fak. Skoro to takie dziecinne proste, wytlumacz 

Opublikowano

no, troche wolno bije

Czy na terios.pl działa podobnie tak jak na filmiku czy dużo dużo dużo wolniej?

Ten filmik przedstawia wersję prywatną, która została zaprezentowana, właśnie na serwerze Terios.pl

eSwH2k3.png

Opublikowano

Nikt nie udostepni lepszej wersji, poniewaz za duzo roboty, i po za tym, ludzie sprzedaja te czity a nie udostepniaja za free.

PS. ten czit moglby zniszczyc serwery metin2 ktore nie maja zabezpieczenia na max uderzen

Opublikowano

Nikt nie udostepni lepszej wersji, poniewaz za duzo roboty, i po za tym, ludzie sprzedaja te czity a nie udostepniaja za free.

PS. ten czit moglby zniszczyc serwery metin2 ktore nie maja zabezpieczenia na max uderzen

Nie ma tam dużo roboty lol. Jak przeczytasz strukturę plików to jest easy ale nie do końca. Mi się niestety udało do max ~14-16x aktualnie i więcej uciągnąć nie mogę ale próbuję próbuję xD

Opublikowano

No na teriose to bosy w 3 sekundy lecą hah :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Może jestem głupi ale mi ten dmg zadaje obrażenia tylko 1 a reszta to puste hity.

Co robię nie tak ?  :s

Opublikowano

Ten czit robi grę na Teriosie, jest mega. + za wstawkę (spóźnione, bo korzystałem wcześniej). Nie działa na DiamondMT2.eu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...