Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omfg... rozpakujcie marmurhacka i wrzućcie na dysk D: i będzie śmigać.

ten DMG Hack działa jedynie na Terios. Nigdzie więcej więc nie wymyślaj jakiś rzeczy

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Na serwerze na którym mam, wgrywam hacka i jak bije na marmurku to widać tą zmienioną animację uderzenia (przeciwnik się tak przewraca), ale niestety nie dostaje on dmg. Czy da się temu jakos zaradzic?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

@peter1234

Czytaj temat. Poraz setny powtarzam że ten hack działa jedynie na Terios !

@topic

Dodaj że tylko tam działa to nie będzie takich tępych postów.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

@peter1234

Czytaj temat. Poraz setny powtarzam że ten hack działa jedynie na Terios !

@topic

Dodaj że tylko tam działa to nie będzie takich tępych postów.

Działa wszędzie gdzie administracja to ameby umysłowe, nie tylko na Teriosie, więc nie siej herezji

Opublikowano

Działa wszędzie gdzie administracja to ameby umysłowe, nie tylko na Teriosie, więc nie siej herezji

A da radę coś zrobić z tym co napisałem?

"Na serwerze na którym mam, wgrywam hacka i jak bije na marmurku to widać tą zmienioną animację uderzenia (przeciwnik się tak przewraca), ale niestety nie dostaje on dmg. Czy da się temu jakos zaradzic?"

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Zrobiłem lepszy ;) udostępnię jakoś w tygodniu bo Cebulaki robią wszystko dla siebie i się dziwią, że społeczeństwo Polskie jest tak zielone w edytowaniu plików Metin2.

To ze udostepnisz gotowca nic nie zmieni i ludzie nagle nie zaczna ogarniac edycji plikow. Jesli ktos chce to wcale nie jestr trudne, ale skoro wiekszosc jest leniwa zeby chociaz troche zainteresowac sie tematem i dojsc do zamierzonego efektu to nie widze sensu udostepniac gotowca.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanko czy działa na serwerze Invoria ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Skoro widać efekt bicia, ale dmg nie leci, to serwer jest zabezpieczony

Ale na serwie działa ninjahack, warriohack, szamanhack, wiec nie wiem czy jest zabezpieczony. Moze trzeba jakos ten twoj dostosowac?

Opublikowano

gdzie znajde index na serwerze Invoria ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

gdzie znajde index na serwerze Invoria ?

Na invorii jest blokada dmg, nawet jeśli uda wam się wgrać cheata to nie będzie zwiększonych obrażeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...