Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Reygras

Działa na tym serwerze ten marmur?

Na jakim? Na DMD? Napisałem, że nie. Sprawdzałem.

Opublikowano

@Reygras

napisałeś szybciej niż ja posta i miało być 2UP xD

Ale bynajmniej. Gdzie jest plik index w Terosie? bo zawsze jest w pack a tu brak ;/

(tak patchowałem)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

@Reygras

napisałeś szybciej niż ja posta i miało być 2UP xD

Ale bynajmniej. Gdzie jest plik index w Terosie? bo zawsze jest w pack a tu brak ;/

(tak patchowałem)

Jest normalnie plik "index" w folderze "pack". Jak Ci go brak to go dodaj ręcznie. Chyba, że go usunęli po jakiejś aktualizacji, ostatnio często robią przerwy "techniczne" i nie jestem na bieżąco.

Opublikowano

Działa na dzikim słudze i na silnym dzikim słudze ?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

ja próbowałem na Invorii i MPCforum i na tych dwóch nie działa.

Na Teriosie działa na 100%

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Terios, Argentus, 2 serwery na ktorych dziala marmur hack. Inne serwery sa zabezpieczone, ustawione by nie mozna bylo atakowac wiecej niz x1. Dlatego jak np. na SH ktos gra, to wywala z serwera

Opublikowano

Działa na dzikim słudze i na silnym dzikim słudze ?

Działa na wszystko - mobki, metiny, bossy i ludzi też.

na Invorii działa ? :D

Sprawdzałem, nie.

Opublikowano

Ogolnie nawet na niektórych niezabezpieczonych serwerach też nie działa :(

Da się jakoś zrobić na concordie?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngxCBR no to zrób.

Jak wyglądają logi wiem, że na Vesteris odpada nawet jakby sie udało odpalic a reszta serwerów? Terios chyba nie jest zbytnio pod względem logów "rozbudowany". Tak btw na Teriosie nadal działa czy już nie?

Opublikowano

Jak wyglądają logi wiem, że na Vesteris odpada nawet jakby sie udało odpalic a reszta serwerów? Terios chyba nie jest zbytnio pod względem logów "rozbudowany". Tak btw na Teriosie nadal działa czy już nie?

Na Vesteris nawet nie mozna tego odpalić, wiec nawet logi nie sa administracji z tego potrzebne.

Opublikowano

Tak się prezentuje Index serwera Vesteris, nie od dziś wiemy, że @Endymion nie jest zdrową osobą

EQaXnNA.png

Opublikowano

Tak się prezentuje Index serwera Vesteris, nie od dziś wiemy, że @Endymion nie jest zdrową osobą

EQaXnNA.png

Co sie dziwic skoro to przecpany mefedronem loczek, ktory slucha chujowego rapu xDDDDD Taki hipster na strzała.

A hack działa na większości słabych serwerów, które mają s**t a nie administrację. 

Opublikowano

Co sie dziwic skoro to przecpany mefedronem loczek, ktory slucha chujowego rapu xDDDDD Taki hipster na strzała.

A hack działa na większości słabych serwerów, które mają s**t a nie administrację.

1. Nie mefedronem

2. Same sztosy http://i.imgur.com/N9BW2DY.jpg

3. Nie mam loczków, nie miałem w sumie nigdy

4. Co k***a? Jaki hipster?

Opublikowano

Propsy jak stąd do tamtąd, u mnie w kliencie też fajne rzeczy znajdziesz, o ile go w ogole rozpakuejsz XDD

OQqSOv4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...