Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Marmur Hack by TrueFaith

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie patrzyłem na pierwszą strone xD pisze z komorki i ciezko mi sie tu manewruje, ale dziekuje.

• Odpowiedzi 451
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wytłumacz mi jak być tak ułomnym

+ jest dodany film z teriosa

Napisałem PW.

Co do cheata, wszystko działa jak należy nie wiem z czym wy macie problem..

Opublikowano

Mam takie pytanie.

Gdy wybieram się na dungeona (krwawa otchłań) na twoim cheacie od razu wyrzuca mi metina (nie ważne czy jestem na marmurze czy nie)..

Można coś temu zaradzić?

Opublikowano

Slaby troszke jest ale trudno dominikczek moze zrobilbys z 10x?

Nikt Ci nic nie zrobi, ludzie kombinują dla siebie bo nie są debilami co już wcześniej napisałem( http://www.mpcforum.pl/topic/1442530-dmg-marmur-hack-by-truefaith/?p=12275772). Chcesz lepszą wersję to sobie zrób, dużo osób do mnie pisze chwaląc się filmikami ze swoim dziełem.

Ciesz się, że w ogóle zostało to udostępnione

Opublikowano

Siemka mam problem wrzuciłem te pliki do packa edytowałem Index i wpisałem DMGmarmur_TrueFaith pod PACK oczywiście gwiazka u góry i na dole. Nie działa nie wiem czemu klienta spatchowałem zrobiłem jeszcze raz dalej nic. Testowałem na woju 3 lvl na orkach . Gram na terios

Opublikowano

O co chodzi z tym indeksem :( Też chce :) Na terios.. Pobrałem ale nwm co i jak z indeksem :P

Index masz w folderze pack i musisz go otworzyć w notatniku i dopisać to co jest napisane na 1 stronie.

rivenpng_srhphnn.png

Opublikowano

Probowalem wrzucić do PACK na divine World.eu I zmienić index, ale client usuwa zbędne pliki przy starcie, jakiś sposób by temu zaradzić?

Opublikowano

Probowalem wrzucić do PACK na divine World.eu I zmienić index, ale client usuwa zbędne pliki przy starcie, jakiś sposób by temu zaradzić?

Cofnij sobie pare stron tam ktoś też się pytał o divine.

rivenpng_srhphnn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...